Şimdi Ara

Yorum / Görüş / Öneri ---> 12.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçe 12.000 TL (Kasa + Monitör)
    Günlük işler ve oyun için kullanılacak.
    Vatanbilgisayar / Anakra Söğütözü mağazasından alınacak. Ankara'da başka yerde olabilir

İleride yenileme (ram + işlemci + ekran kartı) olma ihtimaline karşı anakartın iyi olmasını istiyorum (Yanlışım varsa düzeltin)

1 haftalık araştırmalarım sonucu aşağıdaki parçalarda karar kıldım (Kesinleşenler ve kesinleşmeyenleri revize edeceğim)

İşlemci : Ryzen 5 3600 ----> Kesinleşti
    Anakart : B550 istiyorum (Asus Prime B550M-A 4600 / MSI MAG Tomahawk 5100) ----> Görüş bekleniyor
    Ekran Kartı : RX570 XT / RTX 2070S veya RX5700 / RTX 2060S ----> Görüş Bekleniyor
    Ram : 2x8= 16 GB Dual ----> Marka ve mhz Görüş Bekleniyor
    Kasa + PSU : Kendinden dahili PSU veya ayrı ayrı olabilir. (700W üzeri) ----> Marka Görüş bekleniyor
    Soğutucu : Ryzen 5 3600 için stok fan ile devam edip ileride alınabilir ----> Marka Görüş Bekleniyor
    SSD : 500 gb sistem için / DEpolama için 1 yada 2 Tb HDD ----> Marka Görüş Bekleniyor

Monitör : 2K ve 27-28'' olmalı ----> Marka Görüş Bekleniyor.

Vatan İndirim günleri ne zamanlarda yapılıyor?

Şimdiden görüş, yorum ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulusi -- 14 Eylül 2020; 11:42:31 >

• aşağı yukarı ayni bütçeye 3070 sistemi toplamaya çalışıyorum

monitör bunu seçtim, bugün gidip alabilirim

anakart için bunun indirime girmesini bekliyorum
    Asus TUF Gaming B550M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX
    daha iyi anakart olsun istersen MSI MAG B550 TOMAHAWK AM4 AMD B550 DDR4 5100 MHz (OC)

Arkadaşların da dediği gibi 2k monitör kullanacaksan 3000 serisi almani tavsiye edilecek gibi duruyor. Ha fark etmez 1080p kullanırım dersen 2000 serisine şimdilik bu kadar gereksiz para verme bence. Ya bekle ya da 1660 Super ya da 5700xt al.

Sipariş ettiğim ramleri de atayım Corsair Vengeance 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram (CMK16GX4M2E3200C16)

Ürün koduna özellikle dikkat et ramlerin arasında kalite farkı olabilir. Uzun ve detayli araştırma sonucu bu hem indirimde şu an hem de f/p

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hulusi kullanıcısına yanıt
    ben sinerjiden toplarım vatandan toplamam :)

edit

Yorum / Görüş / Öneri ---> 12.000 TL

montaj ücreti dahil

sistemi begendi isen aynı sistemi resme bakarak topyalabilirsin montaj linkini koyuyorum sistemi topladıgınzda en son bunu ekleyin
    sinerji.gen.tr
    PC Toplama Montaj ve Test Hizmeti
    https://www.sinerji.gen.tr/pc-toplama-montaj-ve-test-hizmeti-p-35439

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 16 Eylül 2020; 17:48:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20.000 TL Sistem tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.