Şimdi Ara

Yorgunluk icin hangi doktora gidecegim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben duzenli uyusamda kendimi surekli uykulu enerjisiz ve yorgun hissediyorum bu neden olabilir ve bunun icin hangi doktora gidilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En mantıklısı kan tahlili yaptırmak. B1,B6 ve B12 vitamini verirler büyük ihtimalle. Bir de şuanki hayatınızı düşünün , çok stresli-sıkıntılı bir dönemdeyseniz benim gibi , çok normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak17329

Arkadaslar ben duzenli uyusamda kendimi surekli uykulu enerjisiz ve yorgun hissediyorum bu neden olabilir ve bunun icin hangi doktora gidilir?

Bir iki bir şey sormak istiyorum yanlış anlamasan.
    Kilon nasıl? Zayıf mısın? Herkesin normal dediği ortamın sana aşırı sıcak geldiği oluyor mu? İçten içten bir sıcaklık geldiği oluyor mu?
  • Rezerve alayım ölüyorum yorgunluktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|

quote:

Arkadaslar ben duzenli uyusamda kendimi surekli uykulu enerjisiz ve yorgun hissediyorum bu neden olabilir ve bunun icin hangi doktora gidilir?

Kilon nasıl? Zayıf mısın? Herkesin normal dediği ortamın sana aşırı sıcak geldiği oluyor mu? İçten içten bir sıcaklık geldiği oluyor mu?

Kiloluyum bir anda asiri sicak geldigi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

En mantıklısı kan tahlili yaptırmak. B1,B6 ve B12 vitamini verirler büyük ihtimalle. Bir de şuanki hayatınızı düşünün , çok stresli-sıkıntılı bir dönemdeyseniz benim gibi , çok normal.

Yani sinav haftasindayim ama pekte takmiyorum sinavlari ama yinede stresliyim gecenlerde mikrobik bisey icin kan tahlili yaptirmistim doktor bisey dememisti
  • git uyu geçer abi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu jinekomastiyi napacagim ben
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|

quote:

Sen bunlari sordun merak ettim ben bir cevap atsan bana evet aniden sicak geldigi oluyor uzun boylu ve kiloloyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.