Şimdi Ara

Yönlendirmenize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suan 27 levelım. Her koridorda oynadıgım sadece 1 hero var. Garen Fizz Master Soraka ve Ashe.
    Sımdı 30 olunca direk rank gireyim mi ?
    Bırde dereceli maçlarda garen banlanıyormuş. Bana önerebilecegiiniz üst koridor şampiyonları neler ?

Yardımcı olursanız sevınırım birde benim gibi yeni 30 olacaklar isterse ekleyebilir nickim 5JoseSosa5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen başlarsan %90 bronza %10 gümüşe düşersin. Yeteneğin yoksa bizim gümüşler gibi ağlarsın. Ben bronz başladım ama kısa zamanda maç kaybetmeden ligden çıktım. Sana tavsiyem 30 olunca uzun süre normal at.
  • Dereceli girmek için 16 karaktere sahip olman gerekiyor. Ayrıca kötü oyunlar geçirip bronza düşersen gümüşe çıkmak, yeniden hesap kasıp derecelilerini tekrar atıp gümüş olmaktan zor olacaktır emin ol. Oyuna iyice adapte olduğuna ve her koridorda iyi oynayabildiğin en az 2 karakter olduğuna emin olduktan sonra derecelilerine başla derim. İyi oynayan bir duo bulmak da yükselmeni kolaylaştırabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dereceli girersen bronza düşersin açık ve net o yüzden normal oyunlara devam et rünlerini bitir eksikse oyunu iyice öğrenmeye çalış
  • Hemen gir elo kasmaya başla kardeşim. Vakit nakittir. Zaten sezon olmus 6 hala bronzum silverim goldum platim diye aglayan tipler var unlucky, sen bunlar gibi olma.

• Destek oyna
  • 30 olur olmaz dereceli atmaya başla ve hatalarını düzeltmeye çalış . Normal game ciddiyet olmadıgı icin kendini geliştiremezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var
    8 ay önce açıldı
    Tavsiyenize ihtiyacım var .
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• girme üzerler
  • 7 aya yakın normal takıldım tavsiye ederim. gold 5 başladım 2şer atlayıp seri p1 oldum. normal gamede oradan gelenlerle eşleşince kabusu anlıyorsun. orası bi çukur 3 kişilik oynayacaksın yeri gelecek 1v5 taşıyacaksın onun için hiç düşme o çukura adam akıllı laneleri belirle. rünleri şampiyonları belirle. her lanede 2 şampiyon yetmez. özel herolara yönel. her laneyi oynayacağım diye kasma öyle biri olamazsın zaten. 1 tane carry rol olsun apc-adc.
  • canın ne istiyorsa onu yap normal game den sıkıldım diyorsan dereceli gir sıkılmadıysan oyunu iyice öğrendikten sonra dereceli at.
  • Up

• Kardeş istediğin gibi oyna zevkine bak. Sana önerim oyundaki herkesi mutele. Birine sinirlenirsen kufur veya hakaret et ama anlık olsun. Bi adama kizdiktan 2 dk sonra hemen bunu unut oyuna devam et. Zevkli bulduğun heroyu hemen al ip ile. Yok şu çok op hero şunu al bunu et diyen arkadaşların olacaktır boşver gitsin. Hangisiyle zevk alacağı dusunuyosan o heroyu oyna ve elo kısmınıda 500 oyun oynayana kadar dert etme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istediğin gibi oyna zevk al ama oyun kazanmak isteyen insanların zevk almasına müsaade etme
  • Oyun sonuçta nasıl eğleniyorsan öyle oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.