GİRİP Bİ BAKAYIM DEDİM YA NE SAÇMA SAPAN TİPLER VARMIŞ BİRDE GÖYA HEPSİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ.IYYY GECE GECE İÇİMİZ BAYILDI.
yaw bi de kimseyi ekliyemiyosun sinir oldum valla mesaj yazcam gold uyelik gerekiyo goz kirpcam gold uyelik gerekiyo al gold uyeligini .......
kapattim uyeligimi
yaw saçma!!! boşuna vaktinizi harcamayın!!!
uzun zamandir girmiyordum. bakalim kim var kim yok..
Ben bu gold memberi ....
Ben 2 ay GOLD MEMBUR oldum. Aldığı her kuruşu hakediyor, ne kızlarla ..buluştum. Ama DonanımHaber i tanıdıktan sonra gold luğumu uzatmadım. Bura daha iyi.
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa_
Ben 2 ay GOLD MEMBUR oldum. Aldığı her kuruşu hakediyor, ne kızlarla ..buluştum. Ama DonanımHaber i tanıdıktan sonra gold luğumu uzatmadım. Bura daha iyi.
valla mı len kız olayları doğru mu
Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.
Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
sacmaysa girme zorlayan yok ki !
ayrica bende ordan epey kiz kaldirdim..
sadece yalan soylemeyin profilinizde bi de artistlik yapmaya calismayin yetio ..
yaw peki nasil kiz tavliyonuz onu anlamiyorum kimseyi ekleyemiyorum mesaj atamiyorum kiz nerden bilcek benim bu gezegende oldugumu
nie leyn buradan dahamı çok hatun kişi ayarttın hemde it ci hatun aman aman benden uzak allaha yakın
yonja kardeşliği iyidir iyyyiiiiiiiiii
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme