Şimdi Ara

Yönetimin Transfer Başarısı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Türkçü2012

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Bu sene Fb,seneye de Bjk şampiyon olur.

Bjk mi?

Geçen yıl da aynı laflar bizim için söyleniyordu,üçüncülük başarı olur deniyordu.Bu sene evet uzak ihtimal ama bir sonraki sene şampiyon olacağınızı düşünüyorum.

Bizim belimizi doğrultmamız için daha fazla vakite ihtiyacımız olur diye düşünüyorum. Batmışız resmen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu sene Fb,seneye de Bjk şampiyon olur.

Bjk mi?

Geçen yıl da aynı laflar bizim için söyleniyordu,üçüncülük başarı olur deniyordu.Bu sene evet uzak ihtimal ama bir sonraki sene şampiyon olacağınızı düşünüyorum.

Bizim belimizi doğrultmamız için daha fazla vakite ihtiyacımız olur diye düşünüyorum. Batmışız resmen.

Şampiyon olmak ayrı o ayrı.Gs belini doğrultabildi mi bu sene,veya 2006 da şampiyon olduktan sonra 2007 de bütün sorunlar bitti mi?

• Ulan ne komik konular var şu forumda, Egemen transferinden sonra şampiyon ilan ettiler kendilerini
  • transferle şampiyon olunsaydı guti,q7,simao,fernandes,almeida geldikten sonra olunurdu. önemli olan yönetebilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

O değil de orta sahayı Mehmet-Hamit veya Mehmet-Lassana falan düşünmüyorsunuz heralde.Hamit orta sahanın ortasında kanattaki kadar etkili olamıyor.Mehmet zaten defansif bir orta saha.Lassana Diarra'yı da en son 10 sene önce karşı takımın ceza sahası içinde görmüşler.

dostum hamit gelirse zaten sağkanat oynayacak 1 tane daha ortasaha alınacak
  • Transferler gerçekten çok başarılı.Zaten şuanki transferlerimiz Guti-Quaresma-Keita-Elano tarzı transferler değil ki;yanlış anlamayın ama bence o transferler başarıda değil.Aykut Hoca istikrarlı adam alıyor hep;Egemen-Hasan Ali-M.Topal geçen sene kaç maça çıkmış bir bakmak lazım..Kuyt'ı ayrı tutuyorum geçen sene biraz fazla maç kaçırdı sanırım ama adamın kariyeri istikrar zatenEmreyide neden düşünmediği ortada bence;önemli bir maç olur bir bakarsın ceza almış;gereksiz yere kartlar görür..Hoca istikrardan yana her zaman;transferler hep bunun üzerine yapılıyor.Hamit alınırsa bu kriterlere pek uymuyor ama yerli olması ve Avrupa tecrübesi büyük avantaj..Ben Aykut Hoca'nın Hamiti çok istediğini sanmıyorum açıkçası.
  • yaptığınız transferlere iyi diyorsunuz ama gelen adamlar gidenlerden daha iyi mi bu bir soru işareti bence!!!

Mesela Topal, Emrenin boşluğunu doldurabilecek bir isim değil zira sadece defansif yönü olan bir oyuncu ve verilen ücret gerçekten hakkının 2 katı...

Ha biz bu adamı Baroni yerine aldık, yanına ofansif bir ortasaha alacağız derseniz kabul...

Hasan Ali Kaldırım zamanında Tayfurun Beşiktaşa istemediği ve bizim Köybaşı bundan daha iyi dediği bir isim....

Egemen Bursa ve Trabzonda performans olarak tavan yaptı ama geçen sene Beşiktaş gol yeme ve mağlubiyet rekoru kırdı...1-1,5 falan alsa tamam ama

2.5 çok yüksek bir ücret...O paraya mesela Ujfalusi gibi Avrupa çapında kalite bir isim alınabilirdi... Eldeki Yobo gibi mesela...

Kuyt için ise minimum 2,8 ve daha pahalı isim gelirse tavan ücret verilmiş...Yaşlı olduğu için bence bu da soru işareti...Yoksa ismine kalitesine diyeceğim laf yok...

Mesela Simao Beşiktaşa ne verdi...

Şu da bir gerçekki en azından taraftarı heyecanlandıracak transferler yapan yönetiminizi alkışlıyorum...

Bizim gibi adı sanı duyulmamış sürpriz yumurtaları almıyorlar en azından...

• quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

yaptığınız transferlere iyi diyorsunuz ama gelen adamlar gidenlerden daha iyi mi bu bir soru işareti bence!!!

Mesela Topal, Emrenin boşluğunu doldurabilecek bir isim değil zira sadece defansif yönü olan bir oyuncu ve verilen ücret gerçekten hakkının 2 katı...

Ha biz bu adamı Baroni yerine aldık, yanına ofansif bir ortasaha alacağız derseniz kabul...

Hasan Ali Kaldırım zamanında Tayfurun Beşiktaşa istemediği ve bizim Köybaşı bundan daha iyi dediği bir isim....

Egemen Bursa ve Trabzonda performans olarak tavan yaptı ama geçen sene Beşiktaş gol yeme ve mağlubiyet rekoru kırdı...1-1,5 falan alsa tamam ama

2.5 çok yüksek bir ücret...O paraya mesela Ujfalusi gibi Avrupa çapında kalite bir isim alınabilirdi... Eldeki Yobo gibi mesela...

Kuyt için ise minimum 2,8 ve daha pahalı isim gelirse tavan ücret verilmiş...Yaşlı olduğu için bence bu da soru işareti...Yoksa ismine kalitesine diyeceğim laf yok...

Mesela Simao Beşiktaşa ne verdi...

Şu da bir gerçekki en azından taraftarı heyecanlandıracak transferler yapan yönetiminizi alkışlıyorum...

Bizim gibi adı sanı duyulmamış sürpriz yumurtaları almıyorlar en azından...

Arkadaşım Mehmet Topal kesici orta sahadır. Emre Belözoğlu oyun kurucu çift yönlü orta sahadır.
    Mehmet Topal Fenerbahçe'nin senelerdir Baroni ile Selçuk ile kapatmaya çalıştığı defansif orta saha mevkisine transfer edilmiştir. Emre'nin yerine ise daha kreatif bir oyuncu transferi yapılacak.
    Valla Tayfur'u ölçüt göstermenin anlamı ne? Hayır sanki Tayfur geçen sene Beşiktaş ile şampiyonlar ligini almış bir t.d gibi konuşmayın.
    Defans dediğin kurgu min. 5 oyuncudan oluşur. Sen kademe özürlüsü Toraman'ı Ekrem'i İsmail'i yanına dizer bi de arkasına her iki maçın birisini yakan Cenk'i koyarsan bu adam ne yapsın? 2.5 gibi bir para almayacak zaten. Tahminen 2.2 felan alacak ki Beşiktaş'ta da geçen sene 2 civarında bir para aldı.
    Avrupa çapında kaliteli bir isim diyorsun da yabancı kontenjanını düşünüyor musun? Zaten Yobo veya o türevde bir defans daha alınacak fakat o sahada 5 tane yerli olmak zorunda. Ve Egemen'den daha iyi Türk stoper kim var? Bunu cevabını verelim önce.
    Dirk Kuyt ile Simao Sabrosa'yı bir tutman çok abes olmuş. Kuyt gibi oyuncular yakaladıkları başarıyı alın terleriyle tırnaklarıyla kazıya kazıya mücadele ede ede kazanır. Simao ise tekniksel bilgi üzerine oynayan bir oyuncu.

Yani herkes aklı başında fakat yapılan yorumlara bakıyorum da çok dar pencerelerden bakıyorsunuz.

• Fenerbahçeliler dışındakiler dolmuş gene ve konunun havası kaçmış hemen.
  • Sorunda orda zaten en iyi stoperlerimiz Egemen ayarında olduğu için 1 milyonluk adama 2 milyondan fazla veriyoruz...

Yukarda adı geçen Ömer Toprak yada Serdar Aziz gibi isimler bence daha iyi olurdu...

Topal için zaten bende dedim ofansif adam alınırsa gerçekten yerinde.Ama Lass alınacak duyumları var ortalıkta...O adamda defansif...

Ama şu da bir gerçekki Topalın beğenmediğiniz Selçuktan çokta ekstrası yok kanımca .... Katılmayabilirsiniz o ayrı...

Hasan Alinin Ziegleri aratacağını düşünüyorum, ilerleyen haftalarda tekrar Caneri orada görebiliriz....

Simao örneğini Kuyt ile oyun yapısından dolayı değil Avrupa kariyerleri açısından verdim...Gutide diyebilirdim...

Tamam Kuyt mücadelecei bir isim ama yaş ilerledikçe formunu koruyabilecekmi bilemem...Zira bizim ligimiz teknikten çok güce dayalı bir lig.

O yüzden karşısındaki genç delikanlılarla ne kadar başa çıkabilir hep birlikte göreceğiz...Ben neden alındığına değil neden bu kadar para verildiğine

sitem ediyorum.Sonuçta harcanan paralar milli sermaye....

Özetle Egemen, Kuyt ve Topal için verilen ücretleri yüksek buluyorum.Hasanı ise faydasız transfer olarak görüyorum...

FIFA 13'te Türkiye ligi olacakmış.... Oyunda bu takım Süper ligdeki tüm takımları dağıtır...

• quote:

Sorunda orda zaten en iyi stoperlerimiz Egemen ayarında olduğu için 1 milyonluk adama 2 milyondan fazla veriyoruz...

Yukarda adı geçen Ömer Toprak yada Serdar Aziz gibi isimler bence daha iyi olurdu...

Topal için zaten bende dedim ofansif adam alınırsa gerçekten yerinde.Ama Lass alınacak duyumları var ortalıkta...O adamda defansif...

Ama şu da bir gerçekki Topalın beğenmediğiniz Selçuktan çokta ekstrası yok kanımca .... Katılmayabilirsiniz o ayrı...

Hasan Alinin Ziegleri aratacağını düşünüyorum, ilerleyen haftalarda tekrar Caneri orada görebiliriz....

Simao örneğini Kuyt ile oyun yapısından dolayı değil Avrupa kariyerleri açısından verdim...Gutide diyebilirdim...

Tamam Kuyt mücadelecei bir isim ama yaş ilerledikçe formunu koruyabilecekmi bilemem...Zira bizim ligimiz teknikten çok güce dayalı bir lig.

O yüzden karşısındaki genç delikanlılarla ne kadar başa çıkabilir hep birlikte göreceğiz...Ben neden alındığına değil neden bu kadar para verildiğine

Özetle Egemen, Kuyt ve Topal için verilen ücretleri yüksek buluyorum.Hasanı ise faydasız transfer olarak görüyorum...

FIFA 13'te Türkiye ligi olacakmış.... Oyunda bu takım Süper ligdeki tüm takımları dağıtır...

Kusura bakma da hocam boş konuşuyorsun yahu. Bu fiyatlara bu transflerin bitmesi kesinlikle büyük başarı.

• Haklısın.Burası Türkiye.

Kulüp başkanlarımız yıllardır alıştırdılar menajerlere ve oyunculara bol para dağıtmaya...

En sıradan oyuncu bile kapıyı 2 milyondan açıyorsa bu paralara bu isimlerin alınması başarıdır...

Topal Valenciada yıllık 1.2 milyon alıyordu Fenere ise tam iki katına geldi.İspanyada vergilerin daha yüksek olduğunu da hesaba katarsak orda aldığının

en az 3 katı gibi bir para kazanacak burda...Benim anlatmaya çalıştığım buydu...
  • quote:

Kusura bakma da bizim fiziğe dayalı futbolumuz Premier League yanında hiçbir şey, adam İngiltere'den geliyor Şu haliyle bile bizim gençlerimizi silkeler Kuyt. Ayrıca hatırlatmak isterim ki Fenerbahçe ligde 34 maç yapıyorsa bunların en az 30'nda baskın takım oluyor, yani ilerideki adamların geriye dönmesi pek gerekmiyor. O yüzden maçlarda çok yorulmayacak öyle. Ayrıca bize iyi şutları olan, içeri girebilecek, hava toplarına çıkabilecek, geriye çekilen rakibi açabilecek bir adam lazımdı. Kuyt tam bu özellikleri karşılıyor.

• WE ALL THE POWER*

(*) BÜTÜN GÜÇ BİZİZ

NOT: WE ALL THE POWER Stronghold Crusader oyunundaki haykırış sesi...
  • quote:

Haklısın.Burası Türkiye.

Kulüp başkanlarımız yıllardır alıştırdılar menajerlere ve oyunculara bol para dağıtmaya...

En sıradan oyuncu bile kapıyı 2 milyondan açıyorsa bu paralara bu isimlerin alınması başarıdır...

Topal Valenciada yıllık 1.2 milyon alıyordu Fenere ise tam iki katına geldi.İspanyada vergilerin daha yüksek olduğunu da hesaba katarsak orda aldığının

en az 3 katı gibi bir para kazanacak burda...Benim anlatmaya çalıştığım buydu...

Biri de demiyor ki USTA ZENGİNİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Transferler çok iyi diyebilirdim eğer gidenler kalsaydı.

Ziegler yerine Hasan Ali,
    Emre yerine Mehmet Topal,
    Yobo yerine Egemen Korkmaz...

Yobo alınacak mı bilmiyorum ama şu an kadroda olmadığından 3 transferden hangisi giden oyuncudan daha kaliteli biri bana söylesin. Sadece yabancı kontenjanı açıldı ve Kuyt gibi bence fark yaratamayacak ama çok iyi bir profesyonel oyuncu alındı. Evet şu durumumuz içinde iyi transferler ama bence "favori Fener" dedirtecek bir durum yok ortada.

Direk oynayacak 1 stoper ve 1 orta saha oyuncusuna ihtiyacı var takımın. Bunlar iyi isimler olursa fark yaratır takım yoksa geçen seneden çok önde bir kadro yok.

İçimi kararttın hocam

Şaka bi yana katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mojito7

quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Transferler çok iyi diyebilirdim eğer gidenler kalsaydı.

Ziegler yerine Hasan Ali,
    Emre yerine Mehmet Topal,
    Yobo yerine Egemen Korkmaz...

Yobo alınacak mı bilmiyorum ama şu an kadroda olmadığından 3 transferden hangisi giden oyuncudan daha kaliteli biri bana söylesin. Sadece yabancı kontenjanı açıldı ve Kuyt gibi bence fark yaratamayacak ama çok iyi bir profesyonel oyuncu alındı. Evet şu durumumuz içinde iyi transferler ama bence "favori Fener" dedirtecek bir durum yok ortada.

Direk oynayacak 1 stoper ve 1 orta saha oyuncusuna ihtiyacı var takımın. Bunlar iyi isimler olursa fark yaratır takım yoksa geçen seneden çok önde bir kadro yok.

İçimi kararttın hocam

Şaka bi yana katılıyorum

Hocam bu mevcut durum. Yarın transfer yapılırsa takım üstüne koymuş olacaktır geçen seneye göre. Ve Sow'dan daha iyi yararlanabileceğimizi de unutmayalım.

Ama gelenler gidenlerden iyi değil o da bir gerçek. Sadece yerliler

• Biz kanat ve forvet alamazsak Fatih Terim'in devre arası konuşmaları da işe yaramazsa şampiyon belli.
  • vay be konuya bak
  • Souza parasına Kuyt + Mehmet + Egemen alınmış, neymiş mesele pahalı oyuncu transfer etmek demek değilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.