Yönetimi ilk geldiği gün eleştiren belkide ilk grup bizlerdik.Fakat bizim sitemize mailler yağdı yıldız alacak vs vs siz ne anlarsınız filan dediler. Bu günn herkes yönetimin istifasını dile getiriyor.Donanimhaber forumunda yani burdada yönetimi istifaya çağırıyoruz. YÖNETİM İSTİFA Saygılarımızlawww.futbol61.com
En dibe vurduk, bunlardan kötüsü olmaz artık. kim gelse bu kadar kötü olamazdık. utanmaz bu adamlar, haysiyeti, şerefi olan adam bir dakka daha kalmazdı bu yönetimde. tüm yönetim ve şak şakçılarına
bunların alayı ........... bir an önce yeni başkanı seçsinler kim olursa olsun ama bu na bir an önce defolsun...
daha sabr edemiyorum gidin bırakın yakamızı
BU NASIL BIR TARAFTAR YONETIME ADI VE SEREFSIZ DIYEBILIYOR EGER DELIKANLI TARAFTAR OLSAYDINIZ BUYUK TRABZONSPORUN IYI VE KOTU GUNUNDE YANINDA OLURDUNUZ...
quote:
Orjinalden alıntı: ekremcoskuner
BU NASIL BIR TARAFTAR YONETIME ADI VE SEREFSIZ DIYEBILIYOR EGER DELIKANLI TARAFTAR OLSAYDINIZ BUYUK TRABZONSPORUN IYI VE KOTU GUNUNDE YANINDA OLURDUNUZ...
Biz Trabzonsporun yanındayız yönetimin yanında deiliz.Bunu anlasın herkes birkere.
7 maç üst üste yenildiğimizde stat full doluyordu senin delikanlı dediğin yada demek istediğin takımlar ligde 4. sıraya düşünce 3000 kişi izliyor.Borçsuz almış bir yönetim suanda kulubun borcu 70 trilyon isterse ronaldinho yu getirsin maddi manevi her alanda bataktayız yönetimi mi destekleyelim.