Şimdi Ara

Yönetim İstifa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yönetimi ilk geldiği gün eleştiren belkide ilk grup bizlerdik.Fakat bizim sitemize mailler yağdı yıldız alacak vs vs
    siz ne anlarsınız filan dediler.
    Bu günn herkes yönetimin istifasını dile getiriyor.Donanimhaber forumunda yani burdada yönetimi istifaya çağırıyoruz.
    YÖNETİM İSTİFA
    Saygılarımızlawww.futbol61.com

• En dibe vurduk, bunlardan kötüsü olmaz artık. kim gelse bu kadar kötü olamazdık. utanmaz bu adamlar, haysiyeti, şerefi olan adam bir dakka daha kalmazdı bu yönetimde. tüm yönetim ve şak şakçılarına
  • bunların alayı ...........
    bir an önce yeni başkanı seçsinler kim olursa olsun ama bu na bir an önce defolsun...
  • daha sabr edemiyorum gidin bırakın yakamızı
  • BU NASIL BIR TARAFTAR YONETIME ADI VE SEREFSIZ DIYEBILIYOR EGER DELIKANLI TARAFTAR OLSAYDINIZ BUYUK TRABZONSPORUN IYI VE KOTU GUNUNDE YANINDA OLURDUNUZ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekremcoskuner

BU NASIL BIR TARAFTAR YONETIME ADI VE SEREFSIZ DIYEBILIYOR EGER DELIKANLI TARAFTAR OLSAYDINIZ BUYUK TRABZONSPORUN IYI VE KOTU GUNUNDE YANINDA OLURDUNUZ...

Biz Trabzonsporun yanındayız yönetimin yanında deiliz.Bunu anlasın herkes birkere.
  • 7 maç üst üste yenildiğimizde stat full doluyordu senin delikanlı dediğin yada demek istediğin takımlar ligde 4. sıraya düşünce 3000 kişi izliyor.Borçsuz almış bir yönetim suanda kulubun borcu 70 trilyon isterse ronaldinho yu getirsin maddi manevi her alanda bataktayız yönetimi mi destekleyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.