Şimdi Ara

Yönetim Bilişim Sistemleri mi bilişim sistemleri mühendisliği mi yoksa yazılım mühendisliği mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
12.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lafı bile olmaz , merak ettiğiniz bir şey olursa özelden yazabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaciRomantik

Yıl olmuş 2019 hala okuyup iş bulacağını düşünenler var ;)
    Ne yapalım babamın milletvekili akrabası yok.
  • Ybs çok melez bir bölüm, muhasebecilikten programlamacılığa kadar geniş bir kapsamı barındırıyor. Yurtdışında prestijli bir bölümmüş ablamın erasmustan dönen arkadaşı söylemişti. Şimdi formasyon yoluyla meb e giriş kapısı da açıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: adanavalısi

Ybs çok melez bir bölüm, muhasebecilikten programlamacılığa kadar geniş bir kapsamı barındırıyor. Yurtdışında prestijli bir bölümmüş ablamın erasmustan dönen arkadaşı söylemişti. Şimdi formasyon yoluyla meb e giriş kapısı da açıldı.
    Yurtdışı imkanları da var diye biliyorum.İlgimi yazılım tarafından çeken bölüm bakalım.
  • İs ilanlarinda genelde bilgisayar, yazilim, ee muhendisligi yaziyor, bazilarinda ...ve ilgili bolumler... diye belirtiliyor.

Genel olarak ilk ucunden birinin olmasi kesinlikle avantaj.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

İs ilanlarinda genelde bilgisayar, yazilim, ee muhendisligi yaziyor, bazilarinda ...ve ilgili bolumler... diye belirtiliyor.

Genel olarak ilk ucunden birinin olmasi kesinlikle avantaj.
    Yani YBS'den yazılımcı olamaz mıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B7BA8EA93

Yani YBS'den yazılımcı olamaz mıyız ?

Alıntıları Göster
    Ybs okuyorum
    Yazılımcı olmak için yazılım müh bilg müh okumak şart değil kendinizi geliştirirseniz çok rahat olabilirsiniz.
    Zaten ybsde yazılım dersleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Ybs okuyorum
    Yazılımcı olmak için yazılım müh bilg müh okumak şart değil kendinizi geliştirirseniz çok rahat olabilirsiniz.
    Zaten ybsde yazılım dersleri var.

Alıntıları Göster
    Bölüm nasıl acaba ? Ben de okumayı düşünüyorum fakat iş imkanları nedeniyle korkmaktayım.Bazı yerlerde çok yöneleceğimiz alan olduğu için yüksek iş imkanlarına sahip olduğunu okudum.
  • Herkes yazilimci olabilir, ben sadece avantaj olmasindan bahsettim.

Zaten deneyimliysen ve senior isi yapacaksan cok onemli degil tabi ama junior seviye islerde zaten bu kadar aday varken iyi okullarin ilgili bolumlerinde olanlar daha cok mulakata cagiriliyor, ve dolayisiyla daha fazla firsata sahip oluyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.