|
Bildirim
|
Hocam, iyi hoş söylüyorsun da. Tıp için de 6 yıl okuyup 3 bin lira aile hekimi maaşı alanlar var diyorlar. YBS okuyup 5 bin lira alan da var. Bu "İşsizler Ordusu"na katılır tabiri neye göre söylenmiş bir şey anlamıyorum. Bilişim çıkışlı bir öğrenciyim ve şuan bile lisede öğrendiklerimle bilg. müh. mezunu yakınlarım kadar kazanabiliyorum. Bence bu tarz şeyler hakkında kesin hüküm vermek yanlış. Geniş bir bölüm, he şu olabilir, okursun ama 2 bin lira alırsın, 2 buçuk alırsın ama işsiz kalmak kişinin bireysel tercihi olur. İşletme, Bilişim, Yönetim gibi birçok sektörde çalışılabilir. İş ilanlarına bakarsanız eğer, üniversiteleri ilgili bölümlerinden mezun, şunu şunu bilen eleman aranıyor der. İlgili bölümün "mühendislik" fakültesini ösymde 50 bin sıralama yaparak kazanmış eleman demezler. Hiçbir meslek görmedim ki, işsizler ordusuna katılırsın diye yorum yapılmayan. Tıp bile eleştiriliyor, eczacılar dereceyle üni kazanıyor işsiz kalıyor diyorlar. Yani hocam lütfen biraz daha ılımlı olalım. Saygılarımla...
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlihanSama -- 10 Mart 2015; 22:39:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8DB7DF1B -- 26 Mart 2015; 1:50:03 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |