Şimdi Ara

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Hakkında (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler ben 11. sınıfta sayısaldan eşit ağırlığa geçen bir panpanızım Üniversitede okumak istediğim bölüm aslında Yazılım Mühendisliğiydi fakat Fizik ve Kimya'm kötü-eksik olduğu için Eşit Ağırlığa geçmek mecburiyetinde kaldım. Eşit Ağırlıkta da yazılım mühendisliğine en yakın bölüm Yönetim Bilişim Sistemleri ama bu bölümü okursam işsiz kalacağım gibi bir his var içimde daha yeni bir bölüm ve bitirince bir etiketiniz olmuyor. (Yazılım Mühendisi gibi) Kısaca elinizde bir meslek olmuyor sadece bölüm okumuş oluyorsunuz. Ve ben bu durumdan endişeliyim bunları düşünmekten ders çalışamıyorum. Moralim çok bozuk hayal ettiğim bölümü okuyamayacağım maalesef. Gelecek kaygısı var. :( Foruma içimi dökeyim dedim belki birkaç tavsiye verirsiniz diye ve Yönetim Bilişim Okuyan abim-ablam varsa bi zahmet bilgilendirsin beni...

• bende biraz bakmıştım bölüme de rastgele bi üniversite okursan düzgün bi işinin olması zor ama boğaziçinde okursan ve kendini geliştirirsen sağlam bölüm :). (ygs 6 puanıyla 13k felan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiGe.. -- 29 Aralık 2016; 0:29:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skipper..

bende biraz bakmıştım bölüme de rastgele bi üniversite okursan düzgün bi işinin olması zor ama boğaziçinde okursan ve kendini geliştirirsen sağlam bölüm :). (ygs 6 puanıyla 13k felan )

2 sene boyunca YGS kassam 13k'ya girebilir miyim acaba?
  • boğaziçi iki yıllıktı yanlış hatırlamıyorsam
  • Yanlis hatirliyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizik kimya yapamıyorum diye bir şey yok demek yeteri kadar çalışmamışsın ben hiçbir şey bilmeden abimden, ablalarımdan etkilenerek sayısal seçtim 0 çalışma ile 12'ye kadar geldim, ben de kendimi geometri,fizik yapamadığım konusunda inandırmıştım puanlarım 200-230 bandında geliyordu netice itibarıyla mezuna kaldım tüm sene matematik-kimya ve yanlış teknikle biyoloji çalışarak seneyi bitirdim bu sene ise yapamadıklarım üzerine gidiyorum puanlarım 280-320 bandında bu puanların bana yettiğini düşünerek YGS defterini dürdüm, LYS'ye başladım. Tekrar sana dönecek olursak hadi fizik olayını anladık özveri istiyor sıkı takip istiyor onu "yapamadın" eyvallah ama kimya o kadar da büyütülecek cinsten değil herhangi bir zorluğu yok. Fizik testini komple boş bırak matematikten 26-30 net geodan 3-5 net kimya ve biyolojiden 15-18 net arası yapsan bile yazılım/bilgisayar mühendisliği geliyor. Bence bilgisayar mühendisliği daha iyi yazılım mühendisliği teknoloji fakültesinde olduğu için bir mühendis kadar teorik bilgisi olmuyor kendini tek bir bölüme şartlandırma. Araştırmadan etmeden bölüm seçimi yapıp hata etmişsin gibi duruyor bir an önce sayısal kasmaya bak salla gitsin eşit ağırlığı herkes klasik bölümleri tercih ediyor 10 kişiden 8'i PDR istiyorum der çünkü 3-5 bölüm dışında başka elle tutulur bölüm yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.