Şimdi Ara

Yönetim Bilişim Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boğaziçi Yönetim Bilişim Sistemleri kaç yıllık bir fakülte? Ve mezun olunca hangi dallarında iş bulma imkanlarımız oluyor ?

ilgilenicek olanlara şimdiden teşekkürler

• Forumda çok popüler bir bölüm. 4 yıllık. fakülte değil yüksekokul. işletmeciyle bilgisayar mühendisi arası bir şey oluyorsun. 2. sınıfta bu bölümü bırakan bir arkadaşım var, "işletmeci desen işletmeci değilsin mühendis desen mühendis değilsin" diyordu, iş başvurularında filan sıkıntı oluyormuş tek avantajı iyi ingilizce öğreniyorsun ve boğaziçi etiketin oluyor diyordu.
  • Benim abim Bilkent muadili bölümünden mezun bunun, şuanda türkcellde dolgun bir maaş ile çalışıyor bilgi işlem uzmanı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal Yorgunluğu

Forumda çok popüler bir bölüm. 4 yıllık. fakülte değil yüksekokul. işletmeciyle bilgisayar mühendisi arası bir şey oluyorsun. 2. sınıfta bu bölümü bırakan bir arkadaşım var, "işletmeci desen işletmeci değilsin mühendis desen mühendis değilsin" diyordu, iş başvurularında filan sıkıntı oluyormuş tek avantajı iyi ingilizce öğreniyorsun ve boğaziçi etiketin oluyor diyordu.

işletme düşünüyorum genel olarak , birde fakülte değilde yüksekokul olmasının herhangi bir dezavantajı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimex

quote:

Orijinalden alıntı: Metal Yorgunluğu

Forumda çok popüler bir bölüm. 4 yıllık. fakülte değil yüksekokul. işletmeciyle bilgisayar mühendisi arası bir şey oluyorsun. 2. sınıfta bu bölümü bırakan bir arkadaşım var, "işletmeci desen işletmeci değilsin mühendis desen mühendis değilsin" diyordu, iş başvurularında filan sıkıntı oluyormuş tek avantajı iyi ingilizce öğreniyorsun ve boğaziçi etiketin oluyor diyordu.

işletme düşünüyorum genel olarak , birde fakülte değilde yüksekokul olmasının herhangi bir dezavantajı var mı?

malesef detaylı bir bilgim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.