Şimdi Ara

YÖNETİCİLER MESAJI SİLEBİLİR. İPTAL ETTİM HD 2900XT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence 2900 XT nin fiyatı 150-160 YTL etmelidir...100 Lirada biraz az olmuş gibi sanki Fiyat bu aralıkta olsun ki isteyen gidip 180-190 YTL ye 8800 GT alsın...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilidan



    seventyseven: Bence gözlerinizi sanal alemden gerçek aleme çevirip çevrenizde olup bitenlere bir bakın hocam.

    Enerji verimliliği neredeyse gündemin yarısını işgal ediyor. Düşük tüketimli beyaz eşyalara teşvik veriliyor, düşük sarfiyatlı ampuller bedava dağıtılıyor. NVIDIA ve ATI bile düşük sarfiyat üzerine çalışıyorlar ve kartlarının düşük enerji tüketimlerini vurguluyorlar. Kartlar boşta iken az enerji çekmeleri için teknoloji yeniliyorlar. CPU üreticileri düşük enerji tüketimi üstüne çalışıyor. ANAKART üreticileri bile (Gigabyte gibi) ENERGY SAVER programları üretip sistem boşta iken az enerji çekmesini sağlıyorlar.

    Burada kahrolsun 2900 ya da kahrolsun 8800GTS reklamı yapmıyorum. Sadece gerçek alemde dönen bir konuya dikkatleri çekmek istedim. Diğer kartlar enerji tüketmiyor mu tüketiyor, ama yeni teknolojiler sayesinde %30-40 daha az tüketiyorlar. Tabi elektrik faturalarını babası ödeyen haylaz çocuklar misali "bana ne elektrik tüketiminden" diyenler olacaktır aramızda. Onu da o arkadaşların YAŞ GRUBUNA veriyorum arkadaşlar. Kendi elektrik faturanızı bir gün öderseniz dediklerimi daha iyi anlarsınız.









  • E şaşıracaksınız tabi. Şaşırmamak için konuyu ve ortamı iyi anlamak lazım.
    Burada herkes bildiklerini-yorumlarını paylaşıyor ve bazen tartışıyor. Burası forum değil mi yoksa ben yanlış mı geldim. Nasıl ki herkes kullandığı ürünler üzerine tartışıyor ve bilgi paylaşıyor, aynen öyle de kendi kullandığım 2-3 ayrı karta dair bildiklerimi paylaştım.

    Ama şu konuda haklısınız. Alıcı-satıcı değilim. Alıp satmak amaçlı yazsak daha iyi oludu tabi.
    Bana "alım-satım amaçlı olmayan yorumlar yazıyor" diye eleştiri getirmişsiniz. Ben de sizin yukarıdaki 3-4 değerli yorumunuza baktım, hepsi de ALIM-SATIM amaçlı maşallah.
    Özür dilerim ben aranıza girdim galiba. Anlaşılan siz kart satma amaçlı bu ilanda yer alıyorsunuz. Ben tezgahın önünü kapatmaış ve alıcı arkadaşla @kudretx ile aranıza girmiş olmayayım. Buyrun buyrun. Alışveriş yapıyorsanız sizi engellemiş olmayayım. Zaten üstte yazdığınız yorumların hepsi de alışveriş yapma isteğinizi gösteriyor. Alışveriş amaçlı mesajlarınızın yanında bir kaç tane de olsa benimile ilgili yürütmeye çalıştığınız fikirler var tabi. Fikir yürütme için bilgi gerekir. Gerçek bilgiye dayanmayan fikir insanların akıllarında zerre miktar etki bırakmaz. Yanlış bilgiye dayanan yorum sadece insanları güldürür ve ES geçirtir. Örneğin; benim ve yorumlarımla ilgili SOSYOLOG'ları göreve çağırmanız gibi. Sosyologlar insan topluluklarını inceler. Psikolog ya da psikiyatr deseniz anlarım. Bir de ben kartların güç tüketimine dair mümkün olduğunca oranlar-rakamlar vererek bir bilgi vermeye çalıştım. Eeee, pozitivist yaklaşım bunu gerektirir. Heşey akla ve bilime dayanmalı ya, biz de öyle yapmaya çalıştık. Ama siz onunla bile dalga geçtiniz. İşte TRAJiK olan gerçeklerle dalga geçmeniz, KOMiK olan da içine düştüğünüz durumdur. TRAJiKOMiK kelimesi şimdi sahibini buldu gibi...

    Sabah baktım da: Dün gece de herkesi göreve çağırmışsınız maşallah. Mühendisleri, anne-babaları, sosyologları. Forum yöneticisi Gün beye "DH Basın Müşaviri" olarak sizi işe alması için tavsiye edeceğim. Böyle genç yetenekler hak ettiği pozisyonlarda olmalılar.

    @kudretx, sizden de özür dilerim hocam. Biraz kalabalık ettik ama kusurumuza bakma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 25 Temmuz 2008; 15:50:55 >




  • bu kadar yazı yazıpda hiç birşey anlatmamakta gerçekten maharet

    ayrıca iftira büyük günahtır o yazdıklarını ya düzeltin yada dursunki herkez boşa yorum neymiş görsün benim kudretx ile hiçbir alışverişim veya istegim olmamıştır benim satılacak kartımda yoktur bu yönce en ufak bir iletişim bile gerçekleşmemiştir !!

    bu kadar ucuz bir fikir yapısına hiçbir şey anlatam

    "Iftira eden kimse zarara uğramıştır"
  • İftira mı Bu mu yani? Ben de dahil bu sayfada iftira atan hiç kimse göremedim. Üstteki yorum tüm herşeyi ortaya çıkardı, seviye de belli oldu. Hiciv ya da iğneleme denen şeyi anlayamamak daha büyük bir maharettir.

    Anlamamak mı yoksa anlamak istememek mi, ya da farkında olmamak. Bir uzmana havale edip "farkındalık" oluşturmak lazım. Üstteki mesajlardan ve o kadar yazılandan sonra şu altta alıntı yaptığım yorum geldi ya. Demek ki daha fazla devam etmeye gerek yok. Seviye anlaşılmıştır.
    Evet sıradakiiiiiii...
    quote:

    Orjinalden alıntı: seventyseven

    bu kadar yazı yazıpda hiç birşey anlatmamakta gerçekten maharet

    ayrıca iftira büyük günahtır o yazdıklarını ya düzeltin yada dursunki herkez boşa yorum neymiş görsün benim kudretx ile hiçbir alışverişim veya istegim olmamıştır benim satılacak kartımda yoktur bu yönce en ufak bir iletişim bile gerçekleşmemiştir !!

    bu kadar ucuz bir fikir yapısına hiçbir şey anlatam

    "Iftira eden kimse zarara uğramıştır"




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 25 Temmuz 2008; 16:16:15 >




  • yazdıklarınızı kendi fikirleriniz ve aslında demek istedigniz şeyle bagdaştırabilirsiniz lakin burada yazılanları okuyan kişiler bunu nasıl anlayacaktır aklınızsıra yazdıklarınız konuyu normal şekilde anlamaya çalışanlar tarafından nasıl anlaşıldıgı önemlidir derdim budur, seviye belirleme gibi bir lüx sizin o ince zekanızda bulunabilir yazdıklarınızın herbiri mantıklar cevapları var ama siz o kadar zekisinizki benim anşatmama gerek olmadıgı belli oldu, ben şu anda alıcı satıcı degilim ama 2 gün önceye kadar kullanıcı alıcı ve satıcıydım buradaki sorun alım satım fiyatları degildir benim burada anlatmaya çalıştıgın şey külliyen gereksiz yorumlardır yorum yapılır - leri + ları söylenir ama herşeyin bir sınırı vardır o sınırı geçtiginiz anda + lar - ye - ler + ya dönüşür yani dogru yanlış ayrımı yapılması zorlaşır , cevaplarımı espri ile karışık yapmışımdır ama bunları gerçek anlamından çıkarıp tekrar göndermekte sizin gibilere yakışır, tekrarlıyorum yazdıklarınızı kimse sizin ne demek istediginiz ile degil anladıkları gibi yorumlar bu anlamda gözümde hala o sıfattasınız


    ek ; 2 gün önceye kadar 2900 satıcısıydım burada yazılanları okuyanlar benim kartı ucuzdan satmak istemedigim gibi kudretx e satmak veveya başkasına satmak için yorum yaptıgım düşülmesin aynı kartı sattıgım fiyattan yine alırım boş konuşanlar boş konuşmalarda devam etsin

    ek2; Hiciv ya da iğneleme denen şeyi anlayamamak daha büyük bir maharettir.

    1.dedigim gibi 2900 satıcısı idim bunu bilenler sizin yukardaki yazdıklarınızı anlamayıp kartı ucuzdan satmak istemiyor şeklinde anlarlar bunu anlasaydınız ne demek istedigimi anlardınız

    2.olarak satıcılıgımdan ötürü bu kart hakkında en az sizin kadar yorum hakkına sahibim ama boş yorum yapmak hakkına tabiki sahip degilim bu konudaki yorumlarımın hepsi boş yorumlar içindir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 25 Temmuz 2008; 16:44:01 >





  • kudretx:
    Size VGA ile ilgili acizene bir tavsiyem olacak. Hocam bence 2900XT yerine 640MB 8800GTS yi bir deneyin derim. Hem oyunlarda daha performanslı, hem daha sessiz, hem daha az ısınıyor. Rayiç bedelleri de 2900XT lerden daha aşağıdadır ama kaça alabilirsiniz bilmem.
    İlanınızda biraz lüzumsuz tartışmalara girdim kusura bakmayın. İyi alışverişler dilerim hocam.

    quote:

    Orjinalden alıntı: kudretx

    100 ytl lik 2900xt lazım kutu ve garantili olmalıdır.
    fiyat da bugüne uygun diye düşündüm.
    yorum serbestir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 25 Temmuz 2008; 16:05:21 >




  • Yaw 100yTL ye 2900XT arayacagına 130yTL ye HD3870 arasana dostum? Sıfırıda 198yTL kargo bedava. HD3870 daha yeni ve dx10.1.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen35 -- 25 Temmuz 2008; 17:00:21 >
  • Şişş, 77. Bence de böyle yorumlar yapmak yerine gidip sahilde kumlarla oynamayı denemelisin.
    Yaşın kaç senin???? Kum ve sahil. Oynamayı biliyon de mi????
    Alıcı kaça alacağını sana sormayacak de mi???


    quote:

    Orjinalden alıntı: seventyseven

    kudretx artık kart 100 ytl den gidiyorsa bence sen 60 falan önermelisin galiba iş inada bindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen35 -- 25 Temmuz 2008; 19:15:40 >
  • yorumlarınız için tüm arkadaşlara teşekkürler bence de 8800 gtler 2900 xt leri tokat manyağı yapar aynı conreo amd cpu maçı gibi amdleri conreo dayak mantağı yaptı hala pes etmedi de..
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • quote:

    Orjinalden alıntı: kudretx

    yorumlarınız için tüm arkadaşlara teşekkürler bence de 8800 gtler 2900 xt leri tokat manyağı yapar aynı conreo amd cpu maçı gibi amdleri conreo dayak mantağı yaptı hala pes etmedi de..


    e güzel kardeşim sende al bi 8800gt yap 2900leri tokat manyagı bak bu kadar adam kötülüyor şu kadar eder diyor bazıları şşşş falan gibi ince kelimelerle kalitelerini belli ediyor yani gel bırak inadıda albi 8800gt forumcak rahat edelim hayır 8800gt lere paran yetmese diycem 150 liraya 2900 alıyordun valla 10 20 farkı neyse ben vermeyi teklif ediyorum eger yanlış anlamazsan alalım sana 8800gt keyfine bak




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kudretx

    yorumlarınız için tüm arkadaşlara teşekkürler bence de 8800 gtler 2900 xt leri tokat manyağı yapar aynı conreo amd cpu maçı gibi amdleri conreo dayak mantağı yaptı hala pes etmedi de..

    Alt+tab problemini saymazsak 8800 Gt, XT'yi tokat manyağı yapar.
  • ben satmayı düşünüyorum ama.. fiyatlar hep komik geliyo! 600 ytl verdiin bi kartı 100 ytl ye flan koyuyo tabi biraz da.. ayrıca bugüne kadar hiç bi oyunda(crysis) hariç kasma vs sorunları yaşamadım! her işimi görüyo.. ki crysis de oynanası bi oyun deil.. hikayesi flan çok cort.. cod4 ü 3 kere bitirdim mesela oyun dediin ööle olur! 150 ytl ye bırakırım kartı..çünkü daa sonra bu paraya bu performansı veren kartı bulamam! 2900xt 512 mb, powercolor markalı!
    edit: kutu içeriği tamdır.. istersen black box şifresini fln bile bulabilirim.. 3-4 metre hdmi kabşosu da yollarım istersen..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xandercan -- 4 Ağustos 2008; 1:07:10 >
  • aga napcan sen bu 2900xt yi kulanacagını pek sanmam özelikle garntili kutulu vs istediğine göre düşündügüm şey diyildir insallah
  • quote:

    Orjinalden alıntı: newmonarch


    quote:

    Orjinalden alıntı: kudretx

    yorumlarınız için tüm arkadaşlara teşekkürler bence de 8800 gtler 2900 xt leri tokat manyağı yapar aynı conreo amd cpu maçı gibi amdleri conreo dayak mantağı yaptı hala pes etmedi de..

    Alt+tab problemini saymazsak 8800 Gt, XT'yi tokat manyağı yapar.


    Bu nasıl bi yorum anlamadım birincisi 8800gt'lerde alt+tab problemi yok. 2. 8800gt zaten 2900xt'yi tokatlıyo




  • 2900 xt sahipleri boşuna kızmasın ekran kartlarının kaderi bu de
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • iyice saçmalamıssınız ya

    hiçbirşey bilmiyorsanız biliyormus gibi yapmayın.

    bu kart ile 3870 i karsılastırırsanız 2 kartın ayrı + ları var

    2900xt neden testlerde 3 4 fps geridir cunku saat frekansı
    2900xt ile 3870 i aynı hızlara cıkar gör bakalım

    2900xt nin 55nm lisi ve dx10.1 lisi bide 256bite dusurulmusu

    kart bikere kalorifer gibi de degil gayet serin yukte 70 derecede calısır
    sadece fanı seslidir siz oyunda fana kulak dayıyorsanız oyunda sesi acmıyorsanız bişey diyemem

    80 90 a 8600gt satılan gunlerde bu kart 100ytl etnez arkadasım 125 i var allah için 3850 125 edio 2900 mu etmeyecek

    öluculuk yapmayın 2900xt si olan arkadaslarta satmasın neyi açmıyor o kart?
  • referans linki dayadım işte bu daha ne diyon kihttp://forum.donanimhaber.com/m_25038255/mpage_1/key_//tm.htm#25043445 + 55 ytl 8800 gts satıldı daha yorumu olan bu cevaba baksın
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Bi link te ben dayayayım. KAYA gibi, alın size kaya yaw.

    http://www.sahibinden.com/2900xt_512mb_512bit_WQQaXQQ10141824WQQpXQQdisplayitem&keyword=2900xt
    100yTL ye satılan meşhur 2900XT üstteki linkte. Siz daha kime ne anlatıyosunuz yawww...... 100 yTL ye hem de yanında 6600GT hediyeli olarak bu forumdan gitti PALIT 2900XT.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen35 -- 7 Ağustos 2008; 16:06:48 >




  • Abi yuh yaa ne zaman düştü bu kadar ben daha 2 ay önce 8600 ümü 100 e sattım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.