Şimdi Ara

Yolunda A.Ş. Çinçin Bağları Hikayesi (2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Senarist yönetmen isa yıldız, memleket meselesi filminin ardından memur kenti Ankara bürokrasi ile Ankara sokaklarının çelişkisini anlatacağı yeni kara mizah filminin senaryosunun tamamlandığını söyledi.

Senaryoyu birer Ankara'lı olan tiyatro sanatçıları Emre Budak ve Hasan Göktaş ile kaleme aldıklarını belirten Yıldız, yönetmeliğini kendisinin üstleneceği filmin çekimlerine Ağustos ayında başlanacağını bildirdi.

Yıldız, ''Neden Ankara?'' sorusuna yanıt verirken, Başkentin kendine has folklorü, müziği ve sokağı olduğunu, diğer yandan memur şehri olmasının da kara mizahı derinleştirdiğini belirtti.

Ankara'nın asık suratlı bürokrasi ile Ankara sokaklarının çelişkisinin bir sinemacı ve mizahçı için oldukça verimli bir alan oluşturduğunu kaydeden İsa Yıldız, filmin kod adını ''Çinçin bağları'' olarak açıkladı.

Filmin hikayesini ve oyuncuları açıklamak istemeyen Yıldız, ''Memleket Meselesi ardından yeni mesele Ankara olacak'' ifadesini kullandı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Behzat Ç. tutuldu ya, sırf ondan Ankara'da çekiyorlar. Yoksa bakmazlardı yüzüne.
  • 1 çinçin 2 akdere , ankaranın pislik semtleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Behzat Ç. tutuldu ya, sırf ondan Ankara'da çekiyorlar. Yoksa bakmazlardı yüzüne.

katılıyorum. behzat ç. bi ankara fenomeni yarattı zaten adamlarda bunun üstüne gidiyor. ordan çinçin gecekondu vs derken al sana film yapalım demişler.
  • Haberlerde gösterdiler bu mahalleye operasyon düzenlemiş polisler.Uyuşturucu satıp ve kullanmaktan.
  • bugün itibariyle vizyonda..

Yolunda A.Ş. Çinçin Bağları Hikayesi (2015)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yıllardır internet dizisi olarak kısa bölümlerle güzel bi gösterim yapmışlardı. Film yerine o şekilde dizi olarak devam etmesi taraftrıydım behzat ç ile alakası yok onlar tuttu diye bu da tutcak değil bunlar ankaranın komik taraflarını kendi konuşma biçimleriyle anlatıyor. beğenmeyenler olacaktır mutlaka fakat benim açımdan güzel bir film olcağını düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilip bilmeden konuşmayın ordan burdan duyduklarınızla , bazı dizilere benzerlik gösteriyor diye çamur atmayın. Dizinin konusu çok iyi kentsel dönüşümle birlikte oradaki tarih , insanlar yok olacak. Bu duruma karşı koymak isteyen insanların hayatlarını konu alıyor. Oyuncuları da çok doğal. Tam olarak Ankara nın insanlarını yansıtıyorlar. Bu kadar çok meyvesi olan bir film kaçmaz bence. Bende Ankara çocuğuyum Çinçin e de çok yakınım , söylenenler doğru ama oradaki insanları aşağılamak ve oradaki insanların hayatları yüzünden filmi kötülemek çok yanlış.
  • Hayatımda seyrettiğim en kötü filmlerden biridir. Ankara'da yaşıyorum.

Görsellik inanılmaz iyiydi. Oyunculuk rezildi, Senaryo boş, Çinçin'i bilmiyorum zaten hiç anlamadım.

4/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Hayatımda seyrettiğim en kötü filmlerden biridir. Ankara'da yaşıyorum.

Görsellik inanılmaz iyiydi. Oyunculuk rezildi, Senaryo boş, Çinçin'i bilmiyorum zaten hiç anlamadım.

4/10

filmi nasıl izlediniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.