Şimdi Ara

Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
16
Favori
10.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Avienova

quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

Yeni kabine, tırpan yemiş. Cemaatle savaşa gireceği bir kabine kurmak için girdi Gül'ün odasına... Çıktığında hazırladığı liste büyük oranda budanmış. Numan Kurtulmuş ve Ömer Çelik'i koyamamış. Gül hala hangi tarafta olduğunu belli etmiyor. Sanıyorum maçın son dakikalarında, yanında getirdiği iki atkıdan birini çıkaracak.

Mizahı bir kenara bırakıyorum.

AKP yıprandı falan demeyin. Yıpranma kelimesinde sempatik - mağdur türünden aromalar var. Ortada 11 yılda bu ülkedeki insanların cebinden eksilmiş 150 Milyar Avro var.

150 Milyar Avro nerden çalınmış? Nasıl çalınmış? İnsanlara suç atmadan önce kaynağınızı belirtin, ordan burdan duyduklarınızla konuşmak komik oluyor. 87 Milyar dolar dendi, sonra avro oldu en son dinar mı oldu bilemiyorum, şimdide 150 milyar avro oldu.

O Para senin cebinden de çalındı.

"Muhahaha"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

quote:

quote:

Yeni kabine, tırpan yemiş. Cemaatle savaşa gireceği bir kabine kurmak için girdi Gül'ün odasına... Çıktığında hazırladığı liste büyük oranda budanmış. Numan Kurtulmuş ve Ömer Çelik'i koyamamış. Gül hala hangi tarafta olduğunu belli etmiyor. Sanıyorum maçın son dakikalarında, yanında getirdiği iki atkıdan birini çıkaracak.

AKP yıprandı falan demeyin. Yıpranma kelimesinde sempatik - mağdur türünden aromalar var. Ortada 11 yılda bu ülkedeki insanların cebinden eksilmiş 150 Milyar Avro var.

150 Milyar Avro nerden çalınmış? Nasıl çalınmış? İnsanlara suç atmadan önce kaynağınızı belirtin, ordan burdan duyduklarınızla konuşmak komik oluyor. 87 Milyar dolar dendi, sonra avro oldu en son dinar mı oldu bilemiyorum, şimdide 150 milyar avro oldu.

"Muhahaha"

Gayet basit birşey sormuşum iddia sahibine, sizin bir cevabınız varsa verirsiniz görülüyor ki yok. Bu ülkede AK Partiye oy veren insanlara düşünmüyor, makarnacı, göbeğini kaşıyan insan vb. hakaretlerde bulundunuz, ancak görüldüğü gibi bunu söyleyen sizlerin durumu daha vahim.

SORUMU TEKRARLIYORUM. 150 MİLYAR AVRO, DOLAR, DİNAR, MANAT HERNEYSE BU PARA NERDEN ÇALINDI, NASIL ÇALINDI, KİM ÇALDI? İDDİA KAYNAĞI NEDİR? ANLAMANIZ İÇİN BÜYÜK HARFLE YAZDIM. CEVAP VEREMİYORSANIZ, YOKSA SİZDE BİZİM GİBİ DÜŞÜNEMEYEN VE SORGULAMAYAN İNSANLAR MISINIZ?

• .
     Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu video başbakan ın psikolojisi ve yönetim anlayışı hakkında ilginç ipuçları veriyor. 1. si biz anlıyoruz ki başbakan bütün süreçlerin tek hakimi. bayraktar ın açıklamaları ve ağaoğlu nun telefon görüşmelerinde bahsedildiği gibi bakanlıklar fonksiyonsuzlar. bir mütahit bakana "patron söyledi istersen yapma" diyebiliyor. bunun yanında vahim olarak şunu anlıyoruz ki akp içerisinde -bırakalım farklıyı- başbakanınki dışında hiçbir düşünce yok. başbakan kimin istifa edeceğine karar verdiği gibi okunacak basın açıklaması metnini bile bizzat kendisi seçiyor. beyler biz boşuna bizim çoluğumuza çocuğumuza yediğimize içtiğimize karışıyor diye üzülmeyelim. adam koskoca bakanın ne söyleyeceğine bile karar veriyor.

Kaybedecek birseyi kalmayan bayraktar bombayi partinin kucagina verdi. Simdiye kadar neden sustu onu herkes biliyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namaste. -- 26 Aralık 2013; 3:56:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: alwaysdownn

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Konuya katkı için teşekkürler. Tarihe bakınca insanın içi gidiyor yalnız

Ben teşekkür ederim.sayın aykut erdoğdu iyi bir ekonomist ve işlerin nasıl yürüdüğünü iyi biliyor.iyi de bir araştırmacı.o yüzden yaptıkları çoğu şeyden haberi var.
    kendisinin yolsuzluklarla gerek mecliste gerekse tv kanallarında onlarca konuşması var şimdi buraya koyup konuyu kirletmek istemiyorum.merak eden arkadaşlar koyduğum linklere tıklayıp yanda çıkan önerilen videolar kısmından bulabilirler.

konuyu hayretle okuyorum.hala birileri yapılan yolsuzlukların,üç kağıtların üzerini bir şekilde örtmeye çalışıyor.yazık gerçekten çok yazık.

"Bir soğan soyulurken yaşarırda gözler,
    Hazine soyulurken aldırmıyor öküzler.
    Hayadan eser yoktur,nafile bütün sözler.
    Beyhude inat etme el salla hemen başını,
    Gerdan kır belini bük,al git maaşını."

Devran

Milletvekili Sayın Erkut Erdoğdu acaba kendi kapısının önünü temizlemeden milletin kapısının önünümü temizlemeye çalışıyor bkz.sarıgül

kör iki kişi dolma yerken biri diğerine sen dolmaları ikişer ikişer mi yedin diye sormuş o da demişki hayır neden sordun ben yedimde ondan demiş bkz küçük armutlu ve büyük armutlu

• Sizin meydanlarda toplanmanız ne yazar diyen Şakirtlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 26 Aralık 2013; 7:41:09 >
  • Hep tuzak bunlar hep oyun, Amerikan oyunları bunlar, lanet olası federaller
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

quote:

quote:

"Muhahaha"

Bunu yüzyilin ayari olarak bi kenara ayiyorum hocam:)

Bu millet rakama takilir 87milyarsa oh azmis diyecek çünkü ;) deveye diken misali

• Hırsızını savunan vatandaş yoktu o da oldu... Harbi hayal bile değildi gerçek oldu

En çok merak ettiğim toynaklarıyla klavyeyi nasıl kullandıkları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 26 Aralık 2013; 9:20:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Hırsızını savunan vatandaş yoktu o da oldu... Harbi hayal bile değildi gerçek oldu

sen nasıl kullanıyorsan onlarda öyle :))
  • Sayelerinde ülkemiz öyle bir yer oldu ki yakında dünyada "HUKUK SKANDALLARIYLA" anılır olacağız. Dün yeni bir operasyon yapılacağının haberi verildi. Ancak söylenene göre Emniyet Teşkilatına yeni gelen isimler savcının gözaltı/tutuklama talimatlarına uymamışlar. Yani iddia o ki Emniyet görevini yapmamakta diretiyor!

Yolsuzluk operasyonundan sonra ortaya çıkmaya başlayan video kasetler , istifalar

http://gundem.bugun.com.tr/yeni-operasyon-haberi/910183

BARANSU'nun dün attığı Twit'teki iddiası ise şöyle:

https://twitter.com/mehmetbaransu

• quote:

Orijinalden alıntı: SaD1453

quote:

Hırsızını savunan vatandaş yoktu o da oldu... Harbi hayal bile değildi gerçek oldu

sakin ol akşampiyon
  • quote:

quote:

quote:

sakin ol akşampiyon

gayet sakinim sinirli olan sensin :))

• Eee ne oldu, kendi savcılarını koydun , kendi polisini koydun ama hâla yolsuzluğu ortaya çıkarmaya çalışanlara yardımcı olunmuyor, neden polis destek olmuyor madem sonuna kadar gidilecek madem gerçekler ortaya çıksın istiyor başkakanımız neden engeller koyuyor, udamı dış güçlerin işi.

• akp ye oy veren zihniyetin hırsızları savunması çok normal.Bu işi anlayacak zihniyet olsa idi baştan zaten hadi baştan demiyelim 2. seçimlerde oy vermezlerdi bunlara.Adamlar evet çaldık ne yapalım halk aptal anlamadılar bu kadar zaman diye hakaret etseler , bunlar yine savunur.Zihniyet çünkü.Topla hepsini bir meydana sor bakalım kaç tanesi üni. mezunu kaçı yuksek lisans doktora yapmış... Sor bakalım Genel görelilik kuramı nedir de bön bön bakarlar... Öklid , Eflatun kimdir de boya rengi mi derler... Puşkin nedir de tatlımı derler... Genel kültürü gelişmiş okumasa bile bunları bilecek adam 10 taneden 1 dir.O yüzden anlamayan adamlarla burda tartışmayın.Çünkü cahil adamla tartışamassınız kendi ufacık dünyasında sizi yendiğini zanneder.Bilgisi o kadardır çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

akp ye oy veren zihniyetin hırsızları savunması çok normal.Bu işi anlayacak zihniyet olsa idi baştan zaten hadi baştan demiyelim 2. seçimlerde oy vermezlerdi bunlara.Adamlar evet çaldık ne yapalım halk aptal anlamadılar bu kadar zaman diye hakaret etseler , bunlar yine savunur.Zihniyet çünkü.Topla hepsini bir meydana sor bakalım kaç tanesi üni. mezunu kaçı yuksek lisans doktora yapmış... Sor bakalım Genel görelilik kuramı nedir de bön bön bakarlar... Öklid , Eflatun kimdir de boya rengi mi derler... Puşkin nedir de tatlımı derler... Genel kültürü gelişmiş okumasa bile bunları bilecek adam 10 taneden 1 dir.O yüzden anlamayan adamlarla burda tartışmayın.Çünkü cahil adamla tartışamassınız kendi ufacık dünyasında sizi yendiğini zanneder.Bilgisi o kadardır çünkü..

ne mezunusun demekten sıkıldım bu kadar önemliyse hangi ünivlisin söylede herkes feyz alsın bi iki cümlede diogen den söylede herkes faydalansın tm olsun :))

• Yırtınsınlar istedikleri kadar, bu sefer yiyecekler, yedirtecekler, paramparça olacaklar.

inatçı keçilerin sonunu biliyorsunuz işte ondan.

• quote:

quote:

akp ye oy veren zihniyetin hırsızları savunması çok normal.Bu işi anlayacak zihniyet olsa idi baştan zaten hadi baştan demiyelim 2. seçimlerde oy vermezlerdi bunlara.Adamlar evet çaldık ne yapalım halk aptal anlamadılar bu kadar zaman diye hakaret etseler , bunlar yine savunur.Zihniyet çünkü.Topla hepsini bir meydana sor bakalım kaç tanesi üni. mezunu kaçı yuksek lisans doktora yapmış... Sor bakalım Genel görelilik kuramı nedir de bön bön bakarlar... Öklid , Eflatun kimdir de boya rengi mi derler... Puşkin nedir de tatlımı derler... Genel kültürü gelişmiş okumasa bile bunları bilecek adam 10 taneden 1 dir.O yüzden anlamayan adamlarla burda tartışmayın.Çünkü cahil adamla tartışamassınız kendi ufacık dünyasında sizi yendiğini zanneder.Bilgisi o kadardır çünkü..

ne mezunusun demekten sıkıldım bu kadar önemliyse hangi ünivlisin söylede herkes feyz alsın bi iki cümlede diogen den söylede herkes faydalansın tm olsun :))

napıcan ne mezunu oldugumu ? Devlet üni + yüksek lisans , şu anda başka bir devlet üniversitesinde 2. üniversitemi okuyorum.Ayrıca çalışıyorum mutlu oldunmu :)

• quote:

quote:

quote:

napıcan ne mezunu oldugumu ? Devlet üni + yüksek lisans , şu anda başka bir devlet üniversitesinde 2. üniversitemi okuyorum.Ayrıca çalışıyorum mutlu oldunmu :)

milleti cahil diye suçlamışsında ondan :))

• Bazı taşlar hala yerine oturmamış gibi geliyor bana bir eksik var sanki. Bekleyip göreceğiz işin sonunun nereye varacağını.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.