Şimdi Ara

Yolda yürürken araba çarpan kadın Google'a dava açtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Utah'ta yaşayan Lauren Rosenberg adlı kadın, Google Maps üzerinden aldığı yürüyüş rotasını takip ederken araba çarpınca soluğu mahkemede aldı. Sebep, Google Maps'ın çizdiği yürüyüş rotasının kendisini riskli bir yola sürüklemiş olması.

Rosenberg'in iddiasına göre Google Maps, Rosenberg için rota çizerken kadını kaldırımın olmadığı işlek bir yola yönlendirdi. Kadın da bu yol üzerinde yürürken gelen bir aracın altında kaldı.

Rosenberg, şimdi Google'dan tedavi masrafları ve tazminat bedeli olarak 100 bin dolar istiyor. Söylentilere göre Google da "Blackberry'den bizim servislere bakıp yol tarifi alabilecek kadar zeki biri kaldırım olmayan yolda dikkatli gidecek kadar da zekidir herhalde" gibisinden bir savunmaya hazırlanıyor.

Kaynak :http://www.btnet.com.tr

• Bu dava tutar...

bir arada yine amerikada mikrodalga fırına kafasını sokup sacını kurutmaya calısan kadının saclarının
    yanması sonucu cok iyi tazminat almıştı.

neymiş.?
    fırının kullanıcı kitabında "fırında saçlarınızı kurutmayın" diye bir ibare yer almıyormuş...

Orijinalden alıntı: Ewren

bence de iyi para koparır.

bir arada yine amerikada mikrodalga fırına kafasını sokup sacını kurutmaya calısan kadının saclarının
    yanması sonucu cok iyi tazminat almıştı

neymiş.?
    fırının kullanıcı kitabında "fırında saçlarınızı kurutmayın" diye bir ibare yer almıyormuş...

gerçekten mi ?

..not much time.. hear my call.. please get through.. im here..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

quote:

neymiş.?

gerçekten mi ?

ciddiyim. nerden duymuştum yada nerede okumuştum hatırlamıyorum ama buna benzer acaip örnekler var.

quote:

neymiş.?

gerçekten mi ?

Tamamen efsan. Bunun en yaygın efsanesi ise, kadının köpeğini yıkayıp mikro dalgada kurutup kızartma mevzusudur. Dava sebebi de neymiş efendim kılavuzda köpek kurutmayın yazmıyormuyşmuşmuş da muşmuşmuş bla bla bla
  • google dan

Yolda yürürken araba çarpan kadın Google'a dava açtı
  • Absürd haberlerden birisi olmuş. Dava her türlü açarsın. Herkes hakkını aramakta serbest anayasa 37. Mad. si. Ancak haber değeri taşıyan bunun mahkemece kabul görmesi.
  • üzerine dökülen kahve bacağını yakınca "kahve olması gerektiğinden daha sıca olduğu için bacağımı yaktı" diyerek kahveyi satan yere dava açıp kazanan biri de çok iyi tazminat almıştı diye duymuştum yıllar evvel
  • Ben hakim olsam kusur ve zarar arasında illiyet bağı bulunmadığı gerekçesiyle davayı reddederdim ama Amerika böyle yerlerin böyle davaların cenneti... insanlar da salak olunca yada çok uyanık olunca tabi dava açmak kaçınılmaz oluyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 10 Haziran 2010; 15:06:59 >

quote:

quote:

neymiş.?

gerçekten mi ?

ciddiyim. nerden duymuştum yada nerede okumuştum hatırlamıyorum ama buna benzer acaip örnekler var.

Oha be niye okuyoruz ki biz o zaman.Sağlam bi avukat bulup salakça şeyler yapmak lazım demekki para kazanmak için

• quote:

Rosenberg, şimdi Google'dan tedavi masrafları ve tazminat bedeli olarak 100 bin dolar istiyor. Söylentilere göre Google da "Blackberry'den bizim servislere bakıp yol tarifi alabilecek kadar zeki biri kaldırım olmayan yolda dikkatli gidecek kadar da zekidir herhalde" gibisinden bir savunmaya hazırlanıyor.

Bunlar bilerek kendilerini yollara atıyor herhalde tazminat davası için Bazıları vardır ya çarpacaksa bana mercedes bmw çarpsın da iyi kan parası alırım der. Buna benziyor olay

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Amerikada yasli bir bayan mc donaldsdan elmali tatli almis ve cok sicak oldugu icin kadinin damagina yapismis.

orda calisan elemanin sicak oldugunu belirtmedigi icin kadin mcdonaldsa dava acip yüklü bir para almisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disasté® -- 10 Haziran 2010; 15:20:34 >

Acer Aspire G7700 Predator

Intel Core 2 Extreme QX9650 (3.00 GHz) 8192 MB DDR2, Grafik: 2x NVIDIAgeForce GTX280 mit 1024 MB GDDR3 pro Karte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disasté®

Amerikada yasli bir bayan mc donaldsdan elmali tatli almis ve cok sicak oldugu icin kadinin damagina yapismis.

orda calisan elemanin sicak oldugunu belirtmedigi icin kadin mcdonaldsa dava acip yüklü bir para almisti.

üstünde yazıyor.
  • yine Los Angles da bir adam işlemci fanını çok terleyip havalanmak için çıkarmıştı sonra da işlemci ısınıp yanınca adam neden üzerinde Havalandırma için kullanılmaz yazmıyor diye Intel e dava açıp 3 milyon dolar kazanmıştı

gibi birşeydi

Orijinalden alıntı: _ankaraguclu_

yazılımcı onlıne avatarındaki çıtırın adı ne

Yazıcı ankaralı seni
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.