Şimdi Ara

Yolda karşılaştığım ezik tipler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz önce dışarı çıktım antepfıstığı almaya filmle atıştırayım diye.Kuruyemişçinin biraz aşağısın dan geçerken, telefonlarıyla ismail yk ve hande yener dinleyen üç-beş genç, bir apartmanın kapısı önünde oturuyordu.Yanların dan geçerken "tipe bak zuhaha" diye bir bağırtı koptu ve bana baktıklarını farkettim.İki adım attıktan sonra geri döndüm kıyafetler simsiyah ve zaten karanlıkta yüzüm gerçekten çok ürkütücü görünür ince sakallarla.Hafif eğdiğim başımla, alnım dan aşağı düşen saçların altın dan kaşları çatarak sordum "birşey mi var?" diye bunlar yarı kekeme yarı duraksayarak:

-Birşey yok abi...

Karşıda da kahve var bangır bangır kurtlar vadisi izliyordu ahali bu gençlerde kahvenin karşısın daydı zaten.Şimdi neden yazdım bunu; çünkü forum da kavgaya girmekten kaçan arkadaşlarla alay ediyor büyük bir çoğunluk.Kavgaya gireceği kişilerin de bu tür diziler den etkilenen kolpa milliyetçi,özenti ve ezik tipler olduğunu hepimiz kabulleniyoruz fakat illa da kavgaya girmekte diretenler de oluyor.Bu görgüsüzlerin karşıların da dikilmeniz ve sert bir bakış atmanız kafi.Ben sokakta karşılaşıyorum ama sanırım okullar da da bayağı var.Ben okurken yok denecek kadar azdı çünkü.Okuyan arkadaşlara tavsiyem lise bitince üniversite ortamına ayak uyduramayacak bu insanlara karşı kaslarınızla yumruğunuzu sıkmak yerine,aklınızla ağzınızı açın

• Şu resmi de değiştirsen her gördüğümde monitorü kırmak istiyorum.Biraz agır bi resim koy.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.