Şimdi Ara

Yolda ilerlerken yan şeritteki aracın üstümüze doğru gelmesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Genelde kornaya abanırım, hatasını farkedip çekilirse neyse der geçerim fakat hareket yaparsa veya önüme kırmaya devam ederse çok can sıkıcı şekilde uzatıyorum olayı. Ne kadar doğru bilmiyorum ama geçen gün birini canından bezdirdim. Sırf intikam almak için otoban yoluna girdim
  • Özellikle kamyon veya tırların yanından geçerken çok tırsıyorum, bir kere başıma geldi bu olay. Tır ın biri bildiğiniz üzerime çıkacaktı o gündür temkinli davranırım.
  • Bugün bir tane ford focus üstüme gelmeye başladı, frene de basmadım uzun süre o şekilde gittik, adamın arabasında araç takip sistemi( bu fonksiyon muydu tam emin değilim) aynasında turuncu ikaz çıkmasına rağmen onu görmüyor, korna çalsak neye fayda..

Eğer diğer arabanın yarısının gerisinde kaldıysam üstüme gelince haliyle frene basarım fakat bu sınırın gerisinde değilse aracımın burnu, frene basmam isterse gelip vurabilir. (otomobiller için geçerli.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

bunun araçların dandik aero dinamik yapısından kaynaklandığını ve arkasından gelen aracın oluşturduğu hava akımına doğru yönlenmeye başladığını düşünüyorum. Herkes birden bukadar mal olamaz çünkü. Benimde başıma sol şeritten giderken bu hadise çok sık geliyor hatta bir defasında orta şeritte giderken lastik basınçları yüzündenmi neydi kendi kullandığım aracın busefer habire soldan geçenlere doğru sola sola kaçmaya başladığını farkettim kesin araçların oluşturduğu hava boşluğuyla ve çekimiyle alakalı bir durum.

Katiliyorum iyi bir izlenim

Bu arada ben solu kapatmis ilerlerken sagimda seridini ortalamamis tehlike sezdigim arac gorursem uzun atip birazdan yanindan gecicem dayi diyorum

Ise yariyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle motosiklet kullanırken resmen bu adamlar canımızı tehlikeye atıyor.Tam küfür edecekken bakıyorsunki bu hanzo ya telefonla oynuyor,yada başka bir şeyle meşgul.Bide üste çıkmaya çalışmıyorlar mı!!Bu sefer kendine küfür ediyorsun bu kadar potansiyel katilin olduğu yerde niye motosiklet kullanıyorum diye.
  • yaklasik 7-8 snye kprnaya basılı tutuyorsun. filmli cam ardinda seni goremeyen atlangoc cek sağa diyip arabadan iniyor. sonra 130 kilo 180 boyla b sınıfı.aracindan inen seni görünce yüzlerinin aldıği ifade varya. paha biçilemez.

• temkinli geçişlerde gaza yüklenip bolca korna kullanıyorum. özellikle kadınlarla yanyana seyir halinde gitmeyi önermiyorum. kadınların arkasından da gitmemeye çalışıyorum mesafeyi koruyorum arkamda kadın varsa şerit değiştiriyorum. her zaman yapmasamda dikkat ettiğim bir nokta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İETT'de otobüs kullanan bir abiyi hatırlattı bana bu konu. 1 saat sohbetimiz olmuştu. Hem otobüs kullanıyor, hem konuşuyordu bizimle. Şöyle demişti bir ara.

-Trafikte bana artistlik yapanın aynasını alırım. Otobüsün körükten sonraki kısmını yan arabanın aynasına hizalayıp bir sağ sol yaparım. Aynasını götürürüm demişti.
  • Sorun yaşadığınız ilde. Ben de izmitte oturuyorum.

41 plakaların bazılarından ve özellikle türkiye çapında nam salmış 54-sakarya, 81-düzce gibi plakalardan uzak durmakta fayda var. (istisnalar kaideyi bozmaz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Bayan versiyonlarıda var

2 3 ay önce 3 şeritli yolda orta şeritte sakin sakin giderken sağdan bi araç yanıma geldi ilerde bi araç onun şeridinde dörtlüleri yakmış duruyodu bu bayan yavaşlayıp arkama geçmek yerine direk direksiyonu üzerime kırdı Allahtan sol şerit boştu o anda kendimi sola attım kurtardım.1 km sonra lambada durdum baktım sağıma yanaştı camı açmış bana doğru saydırıyo kız.Camı açıp bana ne diye bağırdığını suçumun ne olduğunu öğreneyim dedim ben camı açarken kendi camı kapatıp kafasını diğer tarafa çevirdi lamba yeşil olana kadar Yanımda babam olmasa araçtan inip hangi akla hizmet aracını üzerime kırdığını ve sonrada bide bağırdığını soracaktım

bayanlarin ev haliyle trafikteki tutumlari ayni. Kendi saydiriyor tam sira sana geliyor yuzunu ceviriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Sorun yaşadığınız ilde. Ben de izmitte oturuyorum.

41 plakaların bazılarından ve özellikle türkiye çapında nam salmış 54-sakarya, 81-düzce gibi plakalardan uzak durmakta fayda var. (istisnalar kaideyi bozmaz)

Uzun yolda ozellikle 41 plakadan her zaman uzak dururum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Bayan versiyonlarıda var

2 3 ay önce 3 şeritli yolda orta şeritte sakin sakin giderken sağdan bi araç yanıma geldi ilerde bi araç onun şeridinde dörtlüleri yakmış duruyodu bu bayan yavaşlayıp arkama geçmek yerine direk direksiyonu üzerime kırdı Allahtan sol şerit boştu o anda kendimi sola attım kurtardım.1 km sonra lambada durdum baktım sağıma yanaştı camı açmış bana doğru saydırıyo kız.Camı açıp bana ne diye bağırdığını suçumun ne olduğunu öğreneyim dedim ben camı açarken kendi camı kapatıp kafasını diğer tarafa çevirdi lamba yeşil olana kadar Yanımda babam olmasa araçtan inip hangi akla hizmet aracını üzerime kırdığını ve sonrada bide bağırdığını soracaktım

bayanlarin ev haliyle trafikteki tutumlari ayni. Kendi saydiriyor tam sira sana geliyor yuzunu ceviriyor

Aynen,yaradılışları böyle en iyisi saatlerce söylenmelerine katlanmaktansa olay yerini terk etmek

• quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Sorun yaşadığınız ilde. Ben de izmitte oturuyorum.

Uzun yolda ozellikle 41 plakadan her zaman uzak dururum.

Plakaya çamur atmayla olmuyor bu işler,taşıdığım 41 plakayla her zaman gurur duyarım. Ha dengesizler yok mu evet çok var ama şu bir gerçekki istanbuldan sonra trafiği en hızlı akan en seri ve pratik şöförlerin bulunduğu şehir Kocaeli'dir. 34'ler harici gelen her yabancı plaka araç bizim trafiğimizde pısırık kalır.Şehir sanayi şehri olduğu için gerek trafik yoğunluğu gerekse tırların ve kamyonların çokluğundan dolayı şöförünü iyi pişirir.

• Trafikte yaşadığınız her olayı kafanıza takarsanız en geç 2 ay içinde kafayı yersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Trafikte yaşadığınız her olayı kafanıza takarsanız en geç 2 ay içinde kafayı yersiniz.

kesinlikle... İzmit te ülkemizin en sıkışık trafiğinin olduğu yer... şehir içi ise rampa ve tek aracın silme geçebildiğii sokaklardan bahsetmeye gerek yok... ş içi şu kadar yakıyorum diyenler varsa bir de burada yaşasınlar

efsane santral yokuşu..gazanfer bilge bulvarı ise motora ciğer söktüren inişte ise balata yutan yokuşu olarak bilinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wave61 -- 19 Mayıs 2014; 19:23:00 >
  • Bir de istanbul'da yaşasan seri cinayetlere başlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: wave61

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Trafikte yaşadığınız her olayı kafanıza takarsanız en geç 2 ay içinde kafayı yersiniz.

kesinlikle... İzmit te ülkemizin en sıkışık trafiğinin olduğu yer... şehir içi ise rampa ve tek aracın silme geçebildiğii sokaklardan bahsetmeye gerek yok... ş içi şu kadar yakıyorum diyenler varsa bir de burada yaşasınlar

efsane santral yokuşu..gazanfer bilge bulvarı ise motora ciğer söktüren inişte ise balata yutan yokuşu olarak bilinir

Demem o ki trafikte her zaman sakin olmak gerekir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.