Şimdi Ara

yolda elim cebimde yürüyebiliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yolda dışarı çıktığım an elimi cebime koymadan yürüyemiyorum nedenine gelirsek pantolondan sağa doğru yatıyor bi türlü sorunu bulamadım ilk başlarda boxer bedenini küçültmeyi denedim gittim aldım yine sorun devam ediyor eskiden olmazdı sanki ve bu dert yüzünden elimi cepten çıkaramıyorum ve evden çıkarken ayarlıyorum yolda yürürken hareket ettiğim an yatıyor hemen ve kabak gibi belli oluyor ne yapabilirim sizden yardım bekliyorum ne ile ilgili olabilir

• bu durumu yaşayan vardır yardım edebilir mi
  • Bende de var aynı sıkıntı ve ben de cepte yürüyom. Galiba dar pantolondan. Ama bolu da sevmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    zaten bu zamanda dar pantolon giyildiği için başka giyemiyoruz iç çamaşırının en küçük bedenini de alsam yine de sıkmıyor kendisi sağa yatıyor bende sağ cebime elimi koyuyorum yani el sağ cepte duruyor hiç çıkartmıyorum okula gidince oturuyorum rahatlıyorum her zaman kendimi tuvalette düzeltirken buluyorum ve çıktığımda hareket edince yine aynısı oluyor yolda kimsede olmuyor da neden bende oldu anlamadım çözümü yok mu bunun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.