Şimdi Ara

## Yolculuk Sırasında Karşılaşılan İlginç ve Komik Olaylar ## (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
244
Cevap
19
Favori
12.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marmaris'den Çorum'a boks macı ıcın gıtmıstık. Marmarisden Çoruma gıtmek ıcın once Ankaraya oradan aktarma ıle Coruma gıtmıstık. Neyse yıne donus vaktı aynı sekıl bındık once Ankaraya gıttık. Burada baska otobuse bındık.Nıhayet kalktık gıdecez Marmaris'e. Ben bu sefer baska koltukta oturdum ve yanımda sısman,uzun saclı,unıversıtelı bır genc oturuyordu. Delı bırsey oldugunu ılk anda hıssetmıstım.
    Derken bu kendı kendıne muhabbet actı.Adımı felen sordu.Nereye gıdıyorsun felen. Marmarıs dedım sen nereye dedım Muglaya gıttıgını soyledı.Mugla Unıversıtesınde okuyormus.Muhabbet ben ıstemeden de uzadıkce uzuyordu. Onumuzde de yaslı cıft vardı. Bak sımdı ne yapcam dedı. Yaslı kadının koltugu tuttu gerıye dogru cektı ve bır anda bıraktı.Karı neye ugradıgını sasırdı.Ucuyordu dıreksıyona dogru neredeyse :) Sonra arkasına dondu baktı delı bırsey.Cevap vermeden dondu tekrar. Eleman yıne rahat durmuyordu.Dızlerını dayadı ve one dogru ıttırırmeye basladı.Kadıncagız rahatsız oluyordu derken muavın gelıyordu karsıdan dogru. Muavınde bunun tanıdıgı cıktı. Kek felen dagıtılırken 2 ser 3 er tane alıyordu ınsafsız Bu bırden dedıkı gezginler.com'u bılıyor musun ? bende evet hayırdır dedım. o sıteyı kendısının yaptıgını soyledı ve daha sonradan baskasına sattıgını soyledı. Ben bır an sok gecırdım.Neredeyse cogu programı ındırdıgım sıteyı bu mu yapmıstı ? Daha sonra farklı farklı muhabbetler derken.Uyuduk derken yolu bıtırdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel Di Maria -- 23 Haziran 2011; 22:20:39 >

• Camlıkahveye giden minibüse bindim incirleden dükkan orda bizim. yol kısa ama bir sıcak varki minübiste sauna yapmışlar resmen. küfür ede ede bindim münübüse. orda bi teyze var. koca poposunu koluma koluma dayıyor ben arada titretiyorum ki utansın çeksin. ama nerde utanma utanmasa avuçlatacaktı bana. amaben baya bi hoşnut olmadığı belli ediyorum yine devam ediyor. neyse gittim önlere tam parayı uzatmak için elimi cebime attım ki cep boş. dedim eyvah cüzdan evde. dicektim abi parayı unuttum indir beni diye rezillik. hemen kıvrak zekam çalıştı (aferim çakal) abi yayla ne kadar dedim ' evlad geçmez yayladan diyince çekti sağa. böylece buraya rezillik yazmaktan kurtuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magie -- 23 Haziran 2011; 22:33:57 >

• Güzel hikayeler var yerimizi alalım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ft1907

Minibüsle giderken biri yetişemedi minibüse herkes bağırıyor şöföre dur dur dur diye, neyse amca tam minibüse binerken kafası kapıya bir çaptı amca pert. Sonra 2-3 dk baygınlık geçirdi kendine geldi.. O kadar koştuktan sonra başı döndü herhalde

sesli güldümm

bi keresinde ankara'da cepa'ya giderken ego'ya bindim bi durak da çocuğun biri inerken kaptan kapıyı kapattı çocuğun ayağı sıkıştı çocuk ayağını bi çekti ayakabı otobusun içinde kaldı kaptana söleyene kadar çocuk peşinden koştu ama yarıldım resmen harikaydı

• dedem otobüste koltuğun üstünde namaz kılmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: apuskal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Tekirdağ'dan İstanbul'a geliyordum. Metro Turizm'in Suit Mercedes Travego'suna binmiştim, 1 numara tekli koltukta keyif yapıyodum laptopta film izliyordum. Otobüs benzinliğe girdi dedim bi sigara içiyim. Yarım saat oldu hala bekliyoruz. Laz şöför amcamıza vermişler trilyonluk otobüsü. Biyerleri arıyo ard arda, yanına gittim mevuzuyu öğreniyim diye, depo kapağını açamıyorlarmış, mazot koyamıyorlar.. Hay dedim böyle işe.. Muavin genç şansa biyerlere bastı konsolda açıldı kapak.. Aklıma gelirse başka şeyler yazarım.

Laz aklı diye boşuna demiyorlar

Lazlarla ilgili bir alıp veremediğin mi var arkadaşım. Ben de lazım ne olacak. Laz değilsin diye kendini çokmu akıllı sanıyorsun.

Biz topluma laf etmeden önce iyice düşün.

Üzerine alınma arkadaşım toplum arasında mizahtır bu. Şahsına kimse birşey demiyor sakin ol..

• quote:

Orijinalden alıntı: xhellfirex

eski 302 otobuslerin en arkasına abim ben kuzenim oturduk.abimle benim onumde koruma demiri vardı ama kuzenin onu koridordu.
    otobus baya hızlıydı birden tumsekten gecti onun etkisiyle kuzenim yerınden zıplayıp koridorda koşmaya başladıotobusun yarısına kadar durduramadı kendini

aynısı benim de başıma gelmişti :D lise 1'de okulla geziye gidiyoruz ama normal okul servisi küçük koridorlu falan :D bizim arkadaş grubu arkada 4lemişiz. koridor hizasında ben oturuyorum. şoför kaptırmış giderken bi ani fren yaptı ben direk koridora fırladım koşuyorum resmen arada bi kaç arkadaşın kafaya dirsek falan atmışım o derece :D hatta yanımda oturan arkadaşım da arkamdan koşmuştu beni tutmak için onu tutmaya çalışırken de kolunu çizmişim

• Sevgilimle Muğla'dan Marmarise gidiyoduk.Şöfürün arkasına oturuyorduk.Şöför de yanında çocuğunu getirmiş otobüse.Çocuk şöförün cebinden telefonu alıyordu oyun oynıcam oyun oynıcam diyodu,şöför uyardı bir kaç kere ama çocuk dinlemedi.Sonra sinirlerine hakim olamadı herhalde ''Elleme lan s*kerün ha''diye bağırdı birden.Sevgilimle gülme krizine girmiştik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes1976 -- 23 Haziran 2011; 23:22:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apuskal

quote:

quote:

Tekirdağ'dan İstanbul'a geliyordum. Metro Turizm'in Suit Mercedes Travego'suna binmiştim, 1 numara tekli koltukta keyif yapıyodum laptopta film izliyordum. Otobüs benzinliğe girdi dedim bi sigara içiyim. Yarım saat oldu hala bekliyoruz. Laz şöför amcamıza vermişler trilyonluk otobüsü. Biyerleri arıyo ard arda, yanına gittim mevuzuyu öğreniyim diye, depo kapağını açamıyorlarmış, mazot koyamıyorlar.. Hay dedim böyle işe.. Muavin genç şansa biyerlere bastı konsolda açıldı kapak.. Aklıma gelirse başka şeyler yazarım.

Laz aklı diye boşuna demiyorlar

Lazlarla ilgili bir alıp veremediğin mi var arkadaşım. Ben de lazım ne olacak. Laz değilsin diye kendini çokmu akıllı sanıyorsun.

Biz topluma laf etmeden önce iyice düşün.

Birde konuşabilsen neler anlatacaksında

• Bizde 8. sınıftayken okulla beraber Çanakkaleye geziye gidiyoruz okulun servisleriyle tesadüfen bende eski servisçimin arabasına bindim tabi akşam çıktık yola sabah orda olmak için.Neyse Sarıyer'den çıktık yola Silivri taraflarındayız ben sıkıştım e tanıdık olduğu içinde gidip söyledim böyle böyle diye.Demesinmi oğlum bende sıkıştım ama gruba uymak zorundayız dayan biraz dedi.Yapcak bişe yok mecbur dayancaz molaya kadar.Molayı falan verdik tabi saat baya geç oldu millet uyudu bi ben uyanığım bide servisteki hoca.Servisçide arabayı yüksek devirde kullanıyor.Ben gittim yanına Rafet Abi (adı Rafet) bağırtma şunu vitesi yükselt dedim gene bi şok edici bi cevap O İŞ BAĞIRTMADAN OLMAZ OĞLUM ben dedim az değilsin hee falan diye hoca da bana uyuz uyuz bakıyo tabi dönüş yolunda mahalleye giriyoruz güzel bi kız gördüm abi kızı nie almadın dedim hani nerde dedi geçtin geçtin dedim bende demesinki lan Ya...k nie daha önce söylemiyon boş yerde var alırdık demesinmi Bütün arkadaşlar gülmüştük Aklıma geldikçe yazarım konu güzelmiş

Saygılar Cengiz

• Yolcu otobüslerine bindim ama hiç böyle bir anı olmadı çünkü uzunköprü yolunda zaten yolculuk genelde Sakin geçer bebek zırlasın falan filan onlar önemli bir sorun tescil etmiyor zaten ben öndeki 3 numarada olduğum için birşey Hissetmiyorum.

Özel halk otobüsünde başıma geldi.
    Yenibosnadan kalkan ve nerenin otobüsüydü unuttum o zamanlarda Otokar Doruk 190H otobüsler vardı yeni yeni çıkmışlardı piyasaya o zamanlar bizim kaptanda şişman bir adam ama izbandut gibi değil yani Sonra bu sanırım Yenibosnada önüne fırlayan bir araca kızdı ve o dakikalar Sanki film seridi gibi geçmeye başladı birde sıcak yanıyoruz kaptan başladı basmaya adam akıllı Hız kadranı 105 i gösteriyor.
    Ve Küçükçekmece metrobüs durağında yolcu bıraktıktan sonra tekrar E-5 Yoluna uzanıyor o esnada tekrar bir tane minibüs vardı yeşil hyundai olması lazımdı önünemi fırladı ne yaptı bilmiyorum.. kaptan zaten çıldırmıştı.. ve üzerine buda denk gelince sinirler tepesine bindi iyice gene bastırmaya başladı zaten otobüsümüz 100 kilometreye falan geldiği sırada bir ani fren... ve ben olduğum yerde kapıya kadar yapıştım.. gerisini siz düşünün Fren pedalını sonuna kadar yapıştırmıştı.. birde otobüsü yol ortasında döndürdü.. biraz trafiği kilitledi bizim ad** herif..
    Bunun gibi bir ani görmedim sonrasında

Birde şirinevlerden 82 Eminönü-yenibosna hattına binmiştim ve bu araçta eski ama 90 modellerde olan bir tane külüstür Mandı.. ve bu kaptanda orta yaş falan ama önü boş birde çabuk sefer yapacağı yere yetişsin diye bir başladı basmaya.. ama nasıl basıyor. yenibosna köprüsüne yaklaştık ama durmak bilmiyor herif ve en sonunda ÇATIRT diye bir ses geldi bir döndüm kafayı 400A otobüsünün dikiz aynasına vurmuş.

• Lise hazırlıkta okurken sınıf olarak Kapadokya'ya geziye gitmiştik. Akşam tüm sınıf hocalarla birlikte meyhane gibi bir yere gittik. Önceden anlaşma olduğu için sınırsız yerli alkol vardı. Bir arkadaş sürekli içti ama kafayı da buldu. Neyse sonra biz otobuse bindik ben en arkanın iki önünde oturuyorum en arkada da o arkadaşla bir iki kişi daha oturuyor. Oturanlardan birinin kırmızı gömleği vardı üzerinde Ferrari logosu filan var Castrol Gasoline falan yazıyor. Bu çok içen arkadaş gömlekliye yaklaştı "Senin üzerinde Gazolina yazıyor" diyip çocugun yüzüne gömleğine kustu. Gülmekten karnıma ağrı girmişti, gömleği de sonra eliyle yıkatmıştı o kusan arkadaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kosova Kurtuluş Ordusu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

Benim kötü bi anım var.

hiç önde oturmayı sevmem zaten gecerim en arkada uyurum şehirler arası yolculuk ise .

sansa babam en ön tarafı almış yer de kalmamıştı değiştirmeye.

neyse ztn akşam çıktık yola sabah orda olacağız.

gece oldu neyse işte millet bi yarım saate uyur derken önde oturuyoruz kuzenle bizimki sızdı bile cokta bende mp3 ü taktım müzik dinliyorum derken uyumuş ve bi ara sesi cok cıkan bi şarkı başlayınca aniden uyandım :/ olay burda başlıyor ztn baktım şoför uyukluyor bi açılıyor bi kapanıyor gözü inanılmaz bi heycan bastı ztn o arada napsam napsam diye düşünürken şimdi uyuma desem adam rencide olcak belkide işinden olcak diye yapamadım ama o anda yerimden fırladım SUUUU SUUU VERİN SUU MUAVİİİNNN diye bağırmamla şoförün kendine gelmesi bir oldu neyse millet noluyo delimidir fln diye konuşuyor duyuyorum ama yapcak bişey yok adam baktı olmıcak ilk mola yerinde durdu anladı bilerek yaptığımı tabi i bana kuzenime anama babama bide yengeme ymek ısmarladı özür fln diledi neyse beleş yedik iyi hoş ama canımızdan oluyoduk. adamda iyice mahcup oldu ki sorma..

hemen yedek şoför gecti direksiyona dvm ettik...

Oha harbi helal iyi düşünmüşsün.. Allah korumuş..

Aynen, kötü diyorsun da belki de onlarca kişinin hayatını kurtardın o hareketinle.
    Allah korumuş bence de, o an uyanman tesadüfi değildi bence.

eyw hocam saolun

ama yapcak bişey yok harbiden şimdi orda uyudu fln desem oooo mıçtık isyan eder yolcular şamata gırgır :D

• Acikcasi en utandigim durum 144 no lu otobuste ayakta demirleri tutuyordum. Otobus de basbayagi dokulmus sanoslardandi. Altinyolda askeriyenin karsisindaki duraktan yolculari alinca sofor gazi kokledi. Koklemesi ile birlikte ben kendimi kic ustu elimde de demirin bir kismi ile yerde buldum. Millet guluyor falan cok utandim. Hatta ileride stadyum istasyonunun orada inip metro ile yoluma devam etmistim.
  • TAKİP.
  • lise gereği sürekli metrolarda geçiyor zamanım ve sanırım en çok güldüğüm olayda tam metronun kapıları kapanıcakken yaşanan maceralar oluyor.yanlış hatırlamıyosam davutpaşa durağıydı kapıların kapanmasına çok az zaman kalmış adamın teki dört nala koşuyo yetişcem diye neyse işte son saniye girdi içeri -aslında tam girdi de sayılmaz- ayağı kapıya sıkıştı ve normalde kapının otomatik olarak açılması gerekirken kapı açılmadı ve adam az bir süre bi ayağı metro dışında gitti
  • Annem anlatmıştı. Bizzat şahit olduğu olay: Çankaya'dan Kızılay'a giden bir otobüste oluyor olay. Ankara'da olanlar bilir eski kuğulupark durağında otobüs indir bindir yaparken uzun süre bekler, bu arada bilet alıp tekrar otobüse binmeye vakit vardır. Neyse olaya geçelim: Çankayada durağın birinde bir kadın biniyor ama bileti olmadıgı için bilet basamıyor. Kadın şoföre eğilip "Biletim kalmamış, kuğuluparkta büfeden bilet alıp basabilir miyim?" diyor. Şoför kadına dönüp: "İsterseniz önce yolculara sorun" diyor. Bunu duyan kadın yolculara dönüp: "kuğuluparkta büfeden bilet alıp basabilir miyim?"...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bionicle -- 24 Haziran 2011; 1:54:28 >
  • geçenlerde otobüste gidiyorum izmirliler bilir şifa hastanesi durağında gerçekten garip tipler falan oluyor.neyse otobüse bindim arkamdan bir tane abla bindi.biraz sinirli bir tipti.amcanın birisine dur bakalım sıvışma araya hemen bugün çok yoruldum dedi.amcada sesini çıkartmadı.daha sonra orta kapı taraflarındaydı kadın bende arka kapı civarındaydım.bizim ablayla 20 li yaşlarda bir genç baktım tartışmaya başladılar tam olarak duyamıyordum ama ikiside birbirine bir şey anlatmak istiyor fakat dinletemiyordu.daha sonra sustular ama bilirsiniz kadınlar olay kapandıktan sonra içten içten bir şey söyler hala tepkisini dile getirir.çocuk bunu duydu sinirlendi bir şeyler söyledi.bu olaydan sonra resmen otobüs galeyana geldi.çocuğa bağırıyorlar sus lan o senin annen yaşında falan.hatta abartıp şişe fırlatanlar oldu.daha sonra yanındaki adam suratına patlattı bir tane.çocuk ama hala söylenmeye devam ediyor daha sonra çocuğa vuran adam onu cam kenarına doğru çekti falan.kapandı olay daha sonra.

bizim otobüslerimiz gayet eğlenceli oluyor yine bir olay yaşamıştım okuldan dönüyordum arkadaş vardı yanımda bide bir tane.bir tane amcayla yanında eşi vardı ayaktalardı.amca eşine bir şey anlatırken herhalde oturan adam göz yanılması yaşadı bana mı dediniz falan dedi.amcada hayır ben şurda eşimle bir şey konuşuyorum sen ne atlıyosun ordan falan dedi.neyse tamam pardon falan dedi.ama amca uzatmak istedi muhabbeti.en sonunda oturan adam yeter tamam uzatmayalım istersen dedi.amcada uzatsam nolucak lan dedi bıçak çıkarttı biz arkadaşla yok artık falan diyoruz.çocuklar ağlamaya başladı kadınlar falan aaa ooo bağırıyor yapmayın çocuklar var ağlıyor falan demeye başladı o sahne güzeldi ya şu kadınların tepkilerine bitiyorum yine otobüsteyken bir kere daha karşılaşmıştık o amcayla arkadaşla şakalaşırken ahmet olm bak sus yoksa amcaya söylerim bıçağı çeker falan demişti.amca bunu duydu falan bize sert sert bakmaya başlamıştı bizde arkadaşla çaktırmadan bakıyo mu duydu mu falan diyoruz o sıradada salaklardayız garip bi gerilim olmuştu

• İzmirliler bilir otobüsler belli bir saate tıklım tıklım yolcu dolu olur. Narlıdere'den konak'a gidiyorum ortalara ilerledim orta boslukta tutuncak bi yer buldum hemen camın ordaki demirlerde tutundam elimin sağ tarafında bir bayan var sol tarafındada erkek. Araba sık sık fren yapmaya baslayınca bende daha sıkı tutunmaya basladım e hali ile el terlemis bayanın kola değip duruyo farkında değilim. Erkek arkadası uyardı "ozur dilerim malum otobüs dolu" felan dedim oda anlayısla karsıladı onemli değil dedi ve konu kapandı. Sonra benim hemen yanımda duran uzun boylu kilolu iri yapılı bi amca soylenmeye basladı tavandaki tutacaklardan niye tutumuyon dedi. Beyfendin sırf ordan tutunmak yetmiyor bakın herkes iki yerden tutuyor dedim yoksa düşücez dengemizi kaybedicez dedim. Oda ben sana bi kafa atarım kaybedersin dengeni dedi kızın erkek arkadası saskınlıkla bakıyo ben tartısmaya basladım adamla sanane felan diye kolumdan çekip otobüsten indirmeye çalıştı tabii inmedim ben. Kıza neden kolunu deydiriyon terbiyesiz felan dedi sonra indi otobüsten.

Elalem ahlak polisi olmus valla kardesim biz isimizi kızın arkadası ile halletmişiz ikisindende ozur dilemisim sana ne oluyo ki?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.