Şimdi Ara

yol yardım hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aşağıdaki rotayı daha önceden kullanmış olan varsa bilgi verebilir mi.
    bayramda cumartesi sabahı yola çıkmayı düşünüyorum.
    karacabey tarafının insanı hasta eden trafiğinden kurtulmak için alternatif arayışlara girdim.
    rotadaki duble yollar tamamlandı mı?

yol yardım hk.

not: gebzede ikamet etmekteyim. hiç umudum yok ancak bayram öncesi körfez köprüsünde indirim bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 6 Mayıs 2019; 16:57:54 >

• yok mu bir bursalı-balıkesirli konuya cevap yazacak.
  • üst yolu(otoban) kullansanız en az 100 km karlı olursunuz kuş uçumu bakarsak. belki daha fazla. Neden dolanıyorsunuz alttan otoban ücreti normal değil mi
  • Kemalpaşa üstünden gitmeniz daha mantıklı diğer yol hem uzun hemde yorucu. Mecbur dönüş trafiğine kalacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karacabey tarafını kullanın kullanmak istediğiniz rotayı en son haziran ayında (tavşanlı-Balıkesir arasını) kullandım yollar kötüydü, ayrıca dağlık alan olduğu için yollar asfaltlansa bile virajlı, tavsiyem Balıkesir-Bursa arasındaki otoyolu kullanın.
  • cevaplar için teşekkürler ancak otoban ücreti, fazla km yapma veya yolun durumundan ziyade karacabey tarafında saçma sapan ilerlemeyen bir trafik oluyor. bunu aşmak için alternatif olarak aşağıdan giden yolu çizdim. ama sanırım orası da gidilecek gibi değil. 1 yılda duble yollar tamamlanmamış mıdır acaba?
    dönüş yolundan önce gidiş beni tedirgin ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 13 Mayıs 2019; 8:52:7 >
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Balıkesir-Bursa arasında yol ücreti yok diye biliyorum hocam ayrıca yolda yoğunluk gördüm ama kaza dışında hiç ilerlemeyen trafiğe rastladım. Sizin çizdiğiniz rotada Tavşanlı-Başıkesir arası yapılmış olsa bile çoğu bölümü bölünmüş yol değil ve sathi kaplama en ucuz ve rahat rota resimdeki bence;
    yol yardım hk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hisse hk. yardım.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Tatil bitişi son gün akşam saatinde o trafik oluyor. Ben genelde bu durumda erken çıkıyorum akşama kalmayınca trafikte sıkışıyor. Malum bu yol İzmir'e gidiyor ve başka alternatifte olmayınca tüm tatilciler yolu kapatıyor. Alternatif olsa emin olun yol bu şekilde olmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: civilengineer23

Balıkesir-Bursa arasında yol ücreti yok diye biliyorum hocam ayrıca yolda yoğunluk gördüm ama kaza dışında hiç ilerlemeyen trafiğe rastladım. Sizin çizdiğiniz rotada Tavşanlı-Başıkesir arası yapılmış olsa bile çoğu bölümü bölünmüş yol değil ve sathi kaplama en ucuz ve rahat rota resimdeki bence;
    bu rotada yol ücreti yok ancak dönüşte susurluk - karacabey istikameti ilerlemiyor.
    geçen sefer dönüşte resmen durduk haraların orada.
    umarım cumartesi günü giderken rahat geçeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 13 Mayıs 2019; 14:9:45 >

• her bayram karacabey-bursa kilitlenir, saatlerce kuyruk oluşur, o işkenceyi ben de çok yaşadım.

o yolu 3-4 sene önce kullandım, bol virajlı ama çok da kötü değildi. balıkesir-dursunbey arası baya çalışma vardı, bitmiştir belki

eğer bu rotayı takip etmeyi düşünüyorsanız, büyükorhan-orhaneli-bursa daha mantıklı gibi (veya harmancık-keles-bursa)

mustafakemalpaşa ya kadar trafik açıksa oradan gölün alt tarafından hasanağa üzerinden de gidilebilir(ama bu yolda bazen yoğunlaşıyor, şişiyor)
  • bericdondarrion kullanıcısına yanıt
    şu an için önceliğim gidiş.
    bursadan direk güneye de yol görünüyor sizin bahsettiğiniz ancak orası sanırım köy yolu. ya da gidiş geliş tek yön.
    o rotaya güvenemedim açıkcası.
    bursa balıkesir bağlantısı müsait olmasına rağmen neden 3 şerit yapılmaz. hayret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 14 Mayıs 2019; 16:1:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.