Şimdi Ara

yol tutuş karşılaştırması ARTEON/INSIGNIA/TALİSMAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
7.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedes amg GT nin derecesi a5 den düşük mesela veya porsche 911 turbo S in derecesi a5 ile aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • testi 4 control ve flexiride ile yapsalardı talisman ve insignia 80 ile dönerdi tahminim.

R dizayn 4x4 arteon bence yolda kalmıştır.

ki burada araç testlerini yapan youtube starlarımız.

aertonu virajlarda övüp 4 control talismanı gömmüşlerdi.

halkımızın vw e yönelmesinin sebebi marka fanatiği Youtubecuklarımız.
  • dodomoco kullanıcısına yanıt
    fazlaca fanatiklik olmadı mı bu?
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Test videolarindakiler s*cip siviyorlar o çok övdükleri araclari kullaninca anliyosun bi halt olmadigini otomobil testi konusunda andi tek geçiyorum gerisi sinanda dahil faso fiso

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrissrathfield

fazlaca fanatiklik olmadı mı bu?

Sahip olmadigim bir aracin fanatikligi mi

• 1-Aerton diye bir araç yok başlığı düzeltelim..Dikkat ve Ciddiyet önemli
    2-VW nin araçları iyi yol tutmaz
    3-İnsignia nın yol tutuşu Talisman'dan iyidir..Zaten iki seneye kalmaz Talisman filan yalan olur..Renault D segmentinde süreklilik arzetmez..Bir bakarsın Latitusman çıkartır..O zaman başlıkda adını yazmak daha da zorlaşır
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    insignia nın yol tutuşunun daha iyi olduğunu 4 motion ve flexiride ile karşılaştırıp ispatlayıp geliniz.

ayrıca burada falanca filanca markanın isim değiştirmesini değil yol tutuşunu konuşuyoruz.

bakalım satılan opel ne olacak orası da meçhul
  • Efective kullanıcısına yanıt
    12 kisi de alkislamis :)

cbc diye bisey duydunuz mu? bi bakin googlea
    Size birşey ispatlama derdinde değilim..ikisini de kullanır görürsünüz...Güvenmediğim markanın hiç bir ürününü karşılaştırma listesine almam..isterse yaptığı araç havada uçsun beni ilgilendirmez..Renault markasına D sınıfı araç parası bağlanmaz..Hoş bana göre o paralar ancak BMW ve Mercedes ve Volvo ya bağlanır..Opel Astra kullanıcısı olduğum halde istikbalini çok iyi görmüyorum..firma varlığını devam ettirir ama genetiği zamanla Alman dan Fransız a döner kanaatindeyim..
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    ya arkadaşım neden her şeye populistlik yapıyorsun.

1. burada araçların piyasa değerini mi konuşuyoruz?
    2. burada sizin hangi araçları sevip sevmediğinizi mi konuşuyoruz?
    3. burada hangi araçları kullanıp beğendiğinizi mi konuşuyoruz?

- konu eşit şartlarda test edilmiş, kişisel zevklerin beğenilerin yer almadığı bir moose karşılaştırması var.

gelmişsiniz İNSİGNİA hepsini döver diyorsunuz. Çocuk gibi!

gidin eşit şartlarda test edin veya kaynak getirin. kişisel zevklerinizi lütfen "insignia tüm araçlardan iyidir" başlığı açarak paylaşınız.
    Terbiyesizliğin dibine vurdun..tam hadsiz br adammışsın sen
    belli ki araba cahili bir adamsın ..hadi bu bağışlanabilir bir şey..ama terbiyesizlik ayrı bir konu..senin seviyesiz pis uslubuna katlanmak zorunda değiliz..kirlilik yaratma..hadi yoluna
  • terbiyesizlik falan yok. bu tarz konular hep birilerinin zoruna gider.
    Neden dönsün ki Volvo mesela Çinli Geely satın aldı diye Çin otomobiline döndü mü ? Bu satın almalar çoğu zaman hep daha iyiye hizmet eder, Opel peugeot'un ve o da Opel'in iyi yanlarını alıp uygularlar ve neticede ortaya daha iyi otomobiller çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrissrathfield

insignia nın yol tutuşunun daha iyi olduğunu 4 motion ve flexiride ile karşılaştırıp ispatlayıp geliniz.

ayrıca burada falanca filanca markanın isim değiştirmesini değil yol tutuşunu konuşuyoruz.

bakalım satılan opel ne olacak orası da meçhul

Satılan opel şöyle olacak, bu testlerde spor araçları bile madara edip 82km ile dönen 308 ve c hatta d sınıfı araçları madara edip testi 79km ile dönen 3008 ve 5008 gibi araçların altyapılarını alacak. Kendisini daha da geliştirecek.

Millet bi zamanlar vw ilah gözüyle bakıyordu, o da toyota nın sağlamlık imajını kullandığı gibi Alman arabası imajından çok ekmek yedi ama devir değişiyor. Ben 5 sene önce peugeot nun önünden geçmezdim, ön yargılarımı yıktım şimdi aracıma severek biniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nitro

Arteon 4motion ise haksızlık var. Onun da önden çeker modeli ile girmesi lazım.

hemde lehine yüksek oranda haksızlık var. diğerleride 4 çeker modeli ile test edilince fark dahada iyi ortaya çıkacaktır.
  • macropolo kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle dediğiniz gibi oldu ve Peugeot 3008 ile aynı platformu (EMP2) kullanarak üretilen Opel Grandland X bu testi 81 km/h ile tamamlayarak Opel'in rekorunu kırdı

https://www.youtube.com/watch?v=leDJSuHXJTY

Evet geçmişte PSA grubu özellikle 307 gibi çokça sorunlu modeller üretmiş olabilir ancak yakın geçmişte bu grubun ürettiği araçlar yol tutuş konusunda hiçbir zaman sınıfının kötüleri arasında olmadı.

• renocular ses cıkarmamış ama vw ciler seviye düşürerek saldırmaya çalişmiş ne zorunuza gidyor insignia ikisininde eline vermiş helal diyin geçin neden hala savunma derdindesiniz
  • opel aracın altyapısına verdiği önemi keşke malzeme kalitesine işçiliğe de verseydi.
  • Opel bu işi biliyor arkadaş. Astra da Insignia da çok güzel araçlar oldu. Bu iki araç aslında bildiğimiz anlamda Opel'in de ürettiği son iki araç oldu. Bakalım Peugeot sahipliğinde kaliteyi koruyabilecekler mi göreceğiz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.