Şimdi Ara

Yol bilgisayarı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç benzinde depoyu fulledim 100km yol yaptim tekrar fulledim tam 5 litre aldı zaten ortalama yakıt tüketimi de 5.0 gösteriyordu ama benim anlamadığım menzil neden 765 km gösterir.depo 55 litre ise menzil çok daha fazla göstermesi gerekmiyor muydu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Menzil ölçümü son kaç kmnin ortalama tüketimini alıyor onu bilmek lazım. Belki 100 km değil de 200dur. Ee son 200 kmnin ortalama tüketimi de 5'ten fazlaysa az gösterir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun hesaplaması biraz farkli.

Eşimin benzinli aracını bugün kullandım depo yarıydı. Kalan yakıt 390 km gider gösteriyordu. Ortalama yakıt 6.3 Lt idi.

150 km yol yaptım. Ortalama yakıt 6.0 Lt ye düştü
    Aracı bıraktığımda depo çeyreğe yaklaştı ama kalan menzil 350 km idi.

Tekrar binip 10 km gazlasam kalan yakıt anında 250 km ye düşer kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 4 Ekim 2021; 0:13:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok bilgisayarı en son gidilen km ye göre eğer bu şartları korursan en fazla bu kadar km daha yapabilirsiniz diye tahmin de bulunur.

Siz düz bir yolda giderseniz farklı sık dur kalk yapıp giderseniz farklı senaryolar ortaya çıkar. Oraya bakmak pek doğru sonuçları vermez.

Yakıt aldım 50 100 km yaptım sonra sürekli dağ iniş yapıyorum Peugeot 407 1040 km gösterdi. Mümkün değil tabiki o kadar km.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.