Şimdi Ara

YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ, KAYIŞ DESTEĞİ OLUYOR (VW GRUP İÇERİR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
17.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tiguan da sorunsuz çalışıyor. Volvo v40 ta da dediğiniz durum geçerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son nesil Leon kullanıcısıyım, aracım manuel, yokuş kalkış genelde eğim hissedebildiğiniz her yerde devreye giriyor, kavrama noktasına kadar debriyajdan ayağınızı kaldırıp gaza basıp kalkışı tamamlıyorsunuz, yani araç sadece debriyajla kalkmıyor, debriyajdan çekerken gaza basmak gerekiyor, aksi takdirde araç fren yapmayı bırakmıyor.
    Fakat bazen yanlışlıkla bile olsa gaza ucundan basarsanız kalkış desteği hemen iptal oluyor araba ileri/geri kaçabiliyor. Tekrar fren yapıp kaldırmanız gerekiyor.
    Benim düşünceme göre sistem kusursuz işliyor
    GİTTİ : 2012 CITROEN C4 1.6 E-HDi 112 HP(chipped 136hp) EXCLUSIVE MCP + KÖR NOKTA + NAVIGASYON / BEYAZ

GELDİ : 2024 COROLLA CROSS HYBRİD PASSİON X-PACK / GÜMÜŞ
  • Hocam burda ne puntodan nede c4'den bahsedilmiş. Aracı öne sokup VW grupla alakası olmayan aracı burda niye fanatikliğini yapıyorsunuz. Belki bilen birileri vardır veya başına gelip bi şekilde düzelttirebilen vardır veya incelemesi açılmış bir konuyu niye baltalıyorsunuz anlamadım ? Şuanda 98 opel corsam var oda kaydırmıyor şimdi golf 6 dan iyimi oldu ?

Orijinalden alıntı: Crane61

Hocam burda ne puntodan nede c4'den bahsedilmiş. Aracı öne sokup VW grupla alakası olmayan aracı burda niye fanatikliğini yapıyorsunuz. Belki bilen birileri vardır veya başına gelip bi şekilde düzelttirebilen vardır veya incelemesi açılmış bir konuyu niye baltalıyorsunuz anlamadım ? Şuanda 98 opel corsam var oda kaydırmıyor şimdi golf 6 dan iyimi oldu ?

mesajım sıfır ( 0 ) fanatiklik içerir. Burası forumdur, sadece yorum bıraktım ve çıktım. "şöyle iyidir, böyle kötüdür" gibi birşey yazmamışım. Çarpıtmayın lütfen..

GELDİ : 2024 COROLLA CROSS HYBRİD PASSİON X-PACK / GÜMÜŞ
  • Crane61 kullanıcısına yanıt
    Sende celallenmişsin kardeş, Golf 7 e bir şey dediğim yok zaten yukarıda mesajlarda bir çok marka ve model verilmiş zaten gelmiş bana atarlanmışsın, hani mazallah VW şöyle böyle desek harp çıkacak, 98 corsa da hill holder mı var bu arada ? Ayrıca Punto evo yu satalı çok oldu ve Golf 7 yi içinin sıkışıklığı dışında oldukça beğenirim.

Orijinalden alıntı: parker48

Sistemin müthiş ve kusursuz çalışması için Golf 7 ye bakmaya gerek yok, 2011 model bilmem kaç bin km deki B sınıfı Punto Evo nun yokuş kalkış desteği de kusursuz çalışmakta.

Konu punto evo mu ? Adam vagla ilgili sorun var demiş , ben de son modelde yok dedim.

Ki golfteki sistem baska bi çok markadan farklı bi kac sn tutan falan bi sistem degil.

El freni gibi ,hareket edene kadar aracı tutuyor geri kacirma vs durumu yok...

Neyse kisaca bilgi vermistim atar yapmaya gerek yoktu

• Yok hocam vw'yi savunmadım. Yaşadığım sorunu başka bi konuda anlatmıştım. Burdaki arkadaşta tecrübeliler söylesin vs diye bir konu açmış. Sizin başka bir aracı savunmanız biraz garibime kaçtı. Yukarda söylenilenlerede konu sahibi söyledi veya eksilendiler.
    Benim atar yaptığım forumda görülmemiştir,siz öyle aldıysanız düzeltmek isterim, siz öyle bir yazmışsınız ki lafın gelişi bende punto evo yu örnek yazdım, yoksa Golf 7 de araba mı Punto Evonunki gibi canavar gibi çalışıyor be yaaaa anlamında yazmamıştım Sonuçta forum burası bu kadar takılmaya gerek yok kanımca,

2011 model. hill holder devreden çıkınca çok az gaz veriyor dsg yani tam otomatik gibi hiç bir zaman olmaz mutlaka o bir kaç saniye içerisinde gaz vermek gerekiyor ya da frene tekrar basmak. hiç tutmamasını ben de anlamadım benimkinde hiç olmadı.

VW sen nelere kadirsin :))

Çok enteresan ? "Düzeysiz mesaj" yüzündenmiş.

Forumun kimlere kaldığına bakarmısınız ?

Saygılar.

Admine not: Tamamını silememişsin, iyi bak hala duruyor :))
  • Dün golf 5 1.9 tdi dsg aldım. Araç yokuşta frene basılı tutunca 3 saniye boyunca kaymıyor hatta hafiften kendi ileri çekiyor. Gaza basınca 3 saniye içinde gazı alıp hiç kaymadan gidiyor. Golf 7 de ise hiç kaymıyor. Golf 6'da geçilen 7 ileri şanzuman sorunluymuş demekki
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.