Şimdi Ara

Yokuş Çıkarken Gelen Ses (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: goodorevil

Teklemeden önce hırıltı yapar. Bendeki araç öyleydi, kablolar yan sanayiymiş değiştirince rahatlamıştı araba.

Alıntıları Göster
    Tamam hocam teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustalar çözebilen var mı deli ediyor bu sorun Albea 2004 4 tane ustaya götürdüm halen sorun belli değil araç yaklaşık 1 senedir bu şekilde baskı balata değişti debriyaj çok yumuşadı biraz sorun çözüldü bir kaç ay sonra tekrar başladı ustaya götürdüm debriyaj sertleşti bu sefer ama bir kaç gün sonra debriyaj hem çok yumuşadı hemde düz yolda olsun yokuş cikarken olsun 3. vitese kadar yapıyor düz yolda yavaş yavaş hizlanirken çok az yapıyor ama aniden yüklenince çok fazla ses çıkartıyor aracın çekişi düşüyor hissedebiliyorum yokuş çıkarken öldürüyor bir şeyler inecek aşağıya diye korka korka çıkıyorum çözüm bulan varsa yazabilir mi veya nereden kaynaklı olabilir bu sorun araç mahvoldu

• quote:

Orijinalden alıntı: sadozturk

ustalar çözebilen var mı deli ediyor bu sorun Albea 2004 4 tane ustaya götürdüm halen sorun belli değil araç yaklaşık 1 senedir bu şekilde baskı balata değişti debriyaj çok yumuşadı biraz sorun çözüldü bir kaç ay sonra tekrar başladı ustaya götürdüm debriyaj sertleşti bu sefer ama bir kaç gün sonra debriyaj hem çok yumuşadı hemde düz yolda olsun yokuş cikarken olsun 3. vitese kadar yapıyor düz yolda yavaş yavaş hizlanirken çok az yapıyor ama aniden yüklenince çok fazla ses çıkartıyor aracın çekişi düşüyor hissedebiliyorum yokuş çıkarken öldürüyor bir şeyler inecek aşağıya diye korka korka çıkıyorum çözüm bulan varsa yazabilir mi veya nereden kaynaklı olabilir bu sorun araç mahvoldu

dostlar 5. üstada cözdürdüm sorunu vites farketmeksizin yükte aniden gaza basınca falan metal sürtüyordu şanzıman takozundan çıktı 2 metalin arasındaki kauçuk erimiş 2 metal birbirine sürtüyormuş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.