bize torres querezma gibi yıldızlar gerek inzaghi iş yapıcak adam gerek sadece yıldız olsun diye alınacak adam değil kendi yorumum
nestayı milan bırakmaz
milli sıralama da 15. lig kalitesi olarak ta iyice düşmüş bir lige geliyorlar.uefada en çok davası bulunan lige..bunu düşünelim arkadaşlar carlosa makaleleye yaşlı diyenler bunu unutuyor.torres querezma bunlar hayal..ama carlos, makalele bu futbolcular da unutmayın ki daha 1 ay önceye kadar dünyanın en önemli 2 liginde banko oynayan oyunculardan biri.onlar oynatıyor biz yaşlı diyoruz..valla bi biz anlıyoruz bu işten.nestaya gelince gibi dedim çünkü hiç birşey belli olmaz!bunu unutma adaş.
quote:
Orjinalden alıntı: Emre RZ
Eğer Nesta gelirse beni çizin. Geri dönüşümü olmasın.
ne büyük laf çok umrundaydı milletin senin çizilip çizilmemen
Ben milletin umrunda falan demedim. Eğer Nesta gibi bir yıldız Beşiktaş'a transfer olursa burda açılan topiklerin sayısını düşünemiyorum. Burda yaşanacak patlamaya dayanamayacağımdan dolayı beni çizsinler.
nesta Türkiye ye de hangi takıma gelirse artık o takımı tutarım
nesta yı çok beğendiğimden değil ihtimal olmadığından, bu arada dediğimde ciddiyim, bana kıl olanlar bu topicin linki saklasınlar bir yerde
Nestamı? O kadar da değil artık.
gül gibi milanı bırakıpda bizemi gelecek. bence hayal yada isim benzerliğidir
Maymuna çevirdiler valla taraftarı. Adamlar diyo NEsta gelsin ben ayağa kalkarım, diğeri diyo Nesta gelsin bende ayağa kalkarım bidaha oturmam
evet sizin süper yıldızınız nesta
kedidir o kedi
Lebron Jamesi de Fenerbahçe Ülkere alsak fena olmaz bence.