Şimdi Ara

Yokohama Lastik (kislik) Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, acaba bu lastik hakkın da yorumlariniz nedir acaba ? Bayi de bir indirim ve firsat sayılabilecek ufak bir indirim söz konusu ben de mecburi olduğu için dusunuyorum salı günü takmayı acaba nasıl bir lastikdir memnun bırakır mi ? Kullana var ise yorum yaparsa memnun olurum. Hayırlı akşamlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de yaz-kış yokohama lastik kullanıyorum memnunum fren mesafesi de nispeten düşük

• Teşekürler..

• Sen ister yüksek japon teknolojisi
    O zaman arabana yokohama

• Yokohoma iyidir hocam. Bizim arkadaşlar araç aldiklarinda ilk lastik degisimini bu marka ile yapiyorlar.

Yol tutusu
    Fren.mesafesi

Fena değil

• Çok teşekürler hocam,randevu aldım nasipse yarın değiştireceğim..
  • Hangi modeli? w 905 iyi yorum alıyor Tyrereviews de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik tavsiyesi Lassa-Dunlop
    3 yıl önce açıldı
    maxxis ve kumho kış lastikleri
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nkaradeniz kullanıcısına yanıt
    O kadar detaylı bilmiyorum içeriğini hocam ama 185 65 R15 Kış lastiği şeklin de biliyorum sadece bahsettiğiniz şey tam olarak nedir ?

• Bir marka bir de model olur, Yokohama lastiğin markası w 905 ise modelidir. Yazlık ve kışlık lastiklerin modelleri farklı olur, aynı markanın birden fazla kışlık lastik modeli de olur. Hepsi aynı ölçüde iyi değildir, ya da hepsi farklı beklentiler için üretilmiştir diyebiliriz. almadan modelini öğrenip model hakkında araştırma yapıp alın derim, kolay gelsin.

• Verdiğiniz bilgiler için cok teşekürler, yarin takmadan önce bu bilgileri tegit ettireceğim ve biraz araştırmak da fayda var. Tekrar teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F882BB31 -- 14 Aralık 2015; 18:44:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibet41

Verdiğiniz bilgiler için cok teşekürler, yarin takmadan önce bu bilgileri degit ettireceğim ve biraz araştırmak da fayda var. Tekrar teşekürler.

ADAC kış lastiği test sonuçlarına göre 205 55 r16 ölçülerinde Continentalden sonra 2.lastik

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-ADAC-Winter-Tyre-Test-205-55-R16.htm
  • O zaman yarın daha bir gönül rahatlığı ile takabilirim lastikleri :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.