Şimdi Ara

Yokmu power tuşundan anlayan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne zamandır çözemedim yazmtatilide bilgisayar oynayamıyorum kışın zaten ygs lys power tuşu basmıyo altındaki kablo gibi kalın bişey vae power tuşundan çıkmış nasıl açıcam ben bu bilgisayarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotoğrafını gönder tam anlayamadım
  • kardeş power tuşunun kablosu nereden çıkmış ana karta bağlandığı yerden mi çıkmış yoksa power tuşunun arkasından kopmuş mu eğer kopuksa 2li kablo olması lazım uçlarını hafif soy birbirine değdir çek çalışır kasan
    ama istersen power tuşunun ana karta takılan yeri var takip edebilirsen görürsün bide reset tuşu var onun kablosunu da takip et ana karta giriş yerlerini değiştir yani reseti power yap poweri reset artık reset tuşuyla açabilirsin bilgisayarı kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alituncer78

kardeş power tuşunun kablosu nereden çıkmış ana karta bağlandığı yerden mi çıkmış yoksa power tuşunun arkasından kopmuş mu eğer kopuksa 2li kablo olması lazım uçlarını hafif soy birbirine değdir çek çalışır kasan
    ama istersen power tuşunun ana karta takılan yeri var takip edebilirsen görürsün bide reset tuşu var onun kablosunu da takip et ana karta giriş yerlerini değiştir yani reseti power yap poweri reset artık reset tuşuyla açabilirsin bilgisayarı kolay gelsin.

Ali hocam öncelikle kusura bakmayın cihazın laptop olduğunu belirtmeyi unutmuşum kablo power tuşunun altından çıkmış oraya lehimle tutturulmuş sanırım kalın 1,5cmlik beyaz bi kablo var kısa devre yaptırılıcak gibi iki parça değil ne yapmam gerek acaba

• +++++++++

• iş elektronik olayına girdi şimdi lehim deneyimin yoksa elleme yaptır bi bilgisayarcıya 20 lira falan tutar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Power Düğmesi Uzatma, Yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.