Şimdi Ara

[↔]YOKMU BÖYLE BİR ANAKART?[↔]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onboard wireless ,bluetooth ve hdmi olan bir anakart arıyorum bilen varsa şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: polatyy

Onboard wireless ,bluetooth ve hdmi olan bir anakart arıyorum bilen varsa şimdiden teşekkürler.

bence yoktur. wireless onboard oluyor ama bluetooth sanirim pci express kart ile destekleniyor. HDMI destegi de lisans ucreti odememek icin DVI cikisa baglanan HDMI cevirici ile hallediliyor. zaten onboard VGA'in kalitesi belli, HDMI olsa ne olacak, HDMI cikisli VGA kart takmak daha mantikli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecoqtr

quote:

Orjinalden alıntı: polatyy

Onboard wireless ,bluetooth ve hdmi olan bir anakart arıyorum bilen varsa şimdiden teşekkürler.

bence yoktur. wireless onboard oluyor ama bluetooth sanirim pci express kart ile destekleniyor. HDMI destegi de lisans ucreti odememek icin DVI cikisa baglanan HDMI cevirici ile hallediliyor. zaten onboard VGA'in kalitesi belli, HDMI olsa ne olacak, HDMI cikisli VGA kart takmak daha mantikli.

Ben de tam bunu soyleyecektim [:)']

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 9 Nisan 2008; 23:41:18 >
  •  [↔]YOKMU BÖYLE BİR ANAKART?[↔]

Öncelikle eğer laptop anakartlara dahil edilebiliyorsa desktop larada uygulanabilir ve eğer bu yaygınlaşırsa ki gördüğünü zgibi piyasada var.resimdekine benzer desktop pc ler yaygınlaşır,bend ebuna benzer bir pc toplamak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Etik kodu olmayan AI yok mu?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.