Şimdi Ara

yokmu adam gibi bir kulaklık tavsiye edecek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 6s plus kullanıyorum. kendı kulaklıgı gün içinde metrobüs vs ulaşım araçlarında çok yetersiz kalıyor. ben istiyorum bambırgümbür sesler gelsin baslar vursun. çok iyi müzik kulagına sahip değilim ama müzik dinlemeyi seviyorum.yeri geldiğinde yüksek sesten sesini kısabileceğim bir kulaklık yokmudur. 200 250 liraya kadar bütçe ayırdım bu durum için. kulak içi düşünüyorum. varsa fikri olan paylaşırsa eger çok memnun kalırım . teşekkürler şimdiden............

• bazı kulaklıkların sesi kısık bazılarınınki yüksektir. sony-philips ucuz kulakiçiler mesela çok kısıklardan. creative, sennheiser, koss, vsonic, beta-cks77 falan filan birçok ürün çok daha yüksek ses verebilir. lakin gerçek manada yüksek ses ve yüksek seste bas istiyorsan amfi alman şart. kulaklık ve ses kaynağı bir yere kadar götürüyor. amfi alırken de dikkatli olmak lazım. xduoo xq-10, s.m.s.l. sap-5 falan gibi şeyler alırsan bas konusunda yeterli faydayı göremezsin.
  • amfi kullanicak kadar ses kalitesi aramiyorum inan , metrobuste sesi rahat duyayim birazda bass vursun yeter, fakat deneyip kulaklik alinamadigi icin bu konuyu actim , earpods u az cok herkes bilir hem kulak ici degil hemde yeterli degil daha once creative ep630 kullanmistim earpodstan daha iyi diyebilirim , ep630 un 1-2 tık ustu bisey olsa eyvallah diyicemde , birde sorun telefonda dedim bi ara ses cikisi iyi degil heralde ipod felan bakyim dedimde , o kadar para ver muzik dinlemek icin bidaha para ver bos yere masraf dedim kendi kendime .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.