Şimdi Ara

YÖK YURTDIŞI DENKLİK VE YATAY GEÇİŞ ŞARTLARI İÇİN ŞARTLAR DEĞİŞTİ !!!!!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
5
Favori
10.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

Bu mesaj silindi.

Sormayın hocam biz buradan kaçmaya çalışıyoruz adamlar buraya gelmeye uğraşıyor. Şu anda tıp fakültelerine gitsek Prag’da okuyacaksın, diploman tr’de geçerli sayılmayacak ama Tüm Avrupa’da geçerli olacak sadece o ülkenin dilini bilmen yeterli olacak desek chp dönemi yağ kuyrukları gibi inanılmaz bir rağbet oluşur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Ukrayna Kiev Tıp Universitesi mezunu Prof Dr.Saim Karakaş (Google'dan bakabilirsiniz) şuan Amerika'da çalışıyor yani Ukrayna diplomasi Amerikada geçmiyor demek biraz saçma olur,USMLE geçmeniz yeterli hocam sen diplomayı surdan almışsın hadi git demiyorlar bu öyle birşey değil başvurursunuz değerlendirilip ilgili sınavları geçerseniz kimse size nereden geldiğini sormaz.

Çalışan ve hayal eden her şartta okur yapar.Hah bu adam ülkemizde çalışmak istese yine önüne STS koyarlar :D

...

Araç yazılım,kodlama ve adaptasyon ile alakalı sorunlarınızı mesaj atabilirsiniz.
    BMW-MercedesBenz-Volkswagen-Seat-Audi-Skoda-Renault Coding,Adaptation,FSC,NAV,Module Flash,CarPlay

Doctor of Medical Dentistry..

• ülkede ilk 400 de üniversite yokken biraz komik olmuş ama neyse

Teogunu da al hastanede görmeyeyim seni çömez seni.

YALLAH!

Orijinalden alıntı: Ribas0

TUS'u değil STS'yi geçtiniz güzel kardeşim ve 652'ye tabii memur değil sadece döner sermayeden pay alan bir hastane hizmetçisisin.

Teogunu da al hastanede görmeyeyim seni çömez seni.

YALLAH!

Kesin öyledir kardeşim benim senin gibi vıdı vıdı yapanları Cook gördüm ilk girişimde STS ikincisinde TUS u geçtim zaten 4 yıldır da çalışıyorum aldığım denklik belgesiyle zaten aynı haklara sahibim hiç bir fark yok ki,sizin gibileri anlamak baya zor niye bu kadar icerliyorsunuz ki? Sen gidip Almanya'da denklik alsan Almanlar sana aynı şeyi söylese ne diyeceksin? Ulan kendi ülkemde bana verilen hakka ragmen adamın söylediklerine ciddi ciddi bir ara ziyaretime gel de yüzüme söyle Comez kelimesini tabii o yürek varsa klavye teogcusu hadi Yallah üniversitene gömerim senin gibileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 12 Nisan 2021; 13:2:26 >

...

Araç yazılım,kodlama ve adaptasyon ile alakalı sorunlarınızı mesaj atabilirsiniz.
    BMW-MercedesBenz-Volkswagen-Seat-Audi-Skoda-Renault Coding,Adaptation,FSC,NAV,Module Flash,CarPlay

• Kendi ülkene bu kadar müptelaysan neden toton yemedi de ülkende okumadın, kazanamadın mı abicim? Okuduğun ülkeye yallah lise mezunu çömez seni.

Orijinalden alıntı: Ribas0

Kendi ülkene bu kadar müptelaysan neden toton yemedi de ülkende okumadın, kazanamadın mı abicim? Okuduğun ülkeye yallah lise mezunu çömez seni.

Ne ara Allah oldun da insanlara hesab soruyorsun lan minik teogcu? Dediğim gibi ziyaretime gel sen,senin gibilerini olduğu yere gömmeye hastayım.

...

• Ribas0 kullanıcısına yanıt

Hocam neden böyle düşünüyorsunuz ? TR de çok az farkla kaçırıp 27k ile okula girip ilk 3 sene temel eğitimi Azerbaycanda alıp sonra klinik eğitim için koşulsuz bir şekilde Türkiyeye dönmek ve diploma denklik gibi sorunlarının olmaması orayı cazip kılıyordu gözümde açıkçası merak ettim bildiğiniz farklı bir şey mi var

Orijinalden alıntı: onur2021

Hocam neden böyle düşünüyorsunuz ? TR de çok az farkla kaçırıp 27k ile okula girip ilk 3 sene temel eğitimi Azerbaycanda alıp sonra klinik eğitim için koşulsuz bir şekilde Türkiyeye dönmek ve diploma denklik gibi sorunlarının olmaması orayı cazip kılıyordu gözümde açıkçası merak ettim bildiğiniz farklı bir şey mi var

Hiç birşey bildiği yok sadece çekememezlik çok gördüm böylesi tipleri tek yumruğa bakıyor.

...

• Dh tyt ayt tam bir timarhane mesajlara gel

pm'lere çok dönemiyorum, aciliyeti olan şeyler için konudan haberdar edin
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

aslında haklılar hoca ilk binden iyi ünilerde tıp eğitimi alıp burada çalışmamaları saçma ama bir yandan bu olayı suistimal edenler de var

karışık mevzu

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.