Şimdi Ara

Yok yazmayan devlet okulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkta yazdığım gibi bir okuldayim. bulunduğum şehrin fen lisesinden sonra en iyi lisesinde okuyorum. okulda 2 kişi ilk binde toplam 6-7 kişi ilk 10binde. yani muhteşem bir okul değil seviye olarak.
    okul başladığından beri eşşek gibi okula gidiyorum. Bazı arkadaşlarımsa daha ilk dönemden okula gelmeyi bıraktı. neden gelmiyorsunuz diye sorduğumda sınıfta birakamazlar diyorlardı. ben işimi şansa bırakmak istemedim surekli gittim okula.

once okula hiç gelmeyenleri yarım gün yok yazdılar. devamsizligi 30u geçenler oldu, bir şekilde sildiler. ve son 1 aydır hiç kimse yok yazılmiyor, yoklama bile alınmıyor. hatta okula gidenler yok yazılıyor. sebebini sorduğumuzda "diğer arkadaşlarınızın devamsizligi çok sizi de yok yazalım sonra hepsini silecegiz" dediler. şaka gibi ama gerçek.

böyle okullarin olduğu bir ülkede adil bir sınavdan bahsediyoruz arkadaşlar. peki şu ana kadar okula gidenler geri zekalı mı? hakları yenmiyor mu ? ve neden hic kimse hesap sormuyor bu okula

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kötü bişey degil bence ben olsam hiç gitmezdim, bizim okulumuz hala yazıyor devamsızlık :(

• bu arada sınavları da 10-11. sınıflara cevapları verip doldurtuyorlar. muhtemelen 2. dönem bütün okulun karne ortalaması 100 olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Luxurian

Bu kötü bişey degil bence ben olsam hiç gitmezdim, bizim okulumuz hala yazıyor devamsızlık :(

hocam benim için kötü bir şey olmadığını biliyorum fakat adil değil işte. belki de sırf karne ortalaması 100 diye birçok öğrenci haksız yere kazanamayacagi yerlere gidecek. Kanıma dokunuyor

• Çoğu okul yapıyor, fen de fen lisesindeyim bu yıl daha açıklamadı ama geçen yıl 17 ilk binimiz, 20 de ilk on binimiz vardı. Okula aylarca gitmeyenler var devamsızlık 4 mü ne ilk dönemin başları var sadece.
  • matematik harici herkesin notu 100 girilmiş. Bugün forumda hocasiyla sıkıntılı olduğu için sınavdan yüksek alıp sozluden düşük alan bir kişi gördüm. gerçekten üzüldüm

Yok yazmayan devlet okulu

• Türkiye'nin en iyi okullarından birinden mezunum -sbs'de ilk 500'den alıyordu benim girdiğim sene- 5 sene boyunca ygs/lys adına hiçbir şey görmedim, mezun olurken okul birincimizin bile okul puanı 92 gibi bir şeydi
    Özellikle okulların katsayıları kalktığından beri adil olmakla alakası yok malesef bu ek puan olayının, adam geçen sene açılmış apartman gibi bir yerden 100 ortalamayla mezun olup yabancı dilde okul bitiren birini geçebiliyor ya? Şaka gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadesofcool

Türkiye'nin en iyi okullarından birinden mezunum -sbs'de ilk 500'den alıyordu benim girdiğim sene- 5 sene boyunca ygs/lys adına hiçbir şey görmedim, mezun olurken okul birincimizin bile okul puanı 92 gibi bir şeydi
    Özellikle okulların katsayıları kalktığından beri adil olmakla alakası yok malesef bu ek puan olayının, adam geçen sene açılmış apartman gibi bir yerden 100 ortalamayla mezun olup yabancı dilde okul bitiren birini geçebiliyor ya? Şaka gibi

Hocam o konuda ben de sıkıntı çekiyorum. 4k sıralamayla girmişim liseye ve ortalamam 88. Ben çalışmadığım için değil, herkesin öyle. E tabi yukarı oynamaya çalışınca 88 ile 100 arasında dağlar var.
  • Shore21 kullanıcısına yanıt
    Takdir ettim seni bu düşüncelerin için ama boşversene size düşük verseler özel okula gidenlere yine yüksek vericekler.
  • Shore21 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam, mesela özendim ben şu an :D

Neyse artık napalım değistirecebileceğimiz bir durum değil malesef ki

• Adaletsizliklerle dolu ülkede bu başınızı ağrıtıyorsa gerçekten iyi birisiniz denektir ama iyi olmak da iş yapmıyor ülkede bir arkadaşın da dediği gibi apartman gibi yerden çıkıp yüksek obp alıp geçiyorlar milleti biz zor sınavlarda can çekişiyoruz

Edit: SBS'de 3 bin ile en iyi liselerden birine yerleştim ve 4 senedir sınavlarda acı çekiyorum. Edebiyattan 30 aldım fizikten 20 aldım. Matematikten 40 aldım. Farklı okullardaki benden çok çok daha kötü olan arkadaşlarım 70-80 aldılar ama. Şu an obpleri +90 hepsinin. Benim ise 83. Ben 9k dayım onlar 100k civarında. Beni bin kadar geri atacak puanım onları 5 bin ileri atacak. Okuduğumuz lise suç ne yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 23 Mayıs 2017; 12:33:14 >

• evet sen de gitmeyecektin dediğin gibi olmuş biraz keriz yerine konmuşsunuz ama çoğunluk ne yapıyorsa onu yapacaktınız
  • peki ben okulu sikayet etmek istesem ne yapabilirim ? ve bu saatten sonra şikayet etmem bir işe yarar mı ? en azından Müdüre vb. yaptırım uygulanır mı?

• Hocam çok saçma ya herkes kafasına. göre bişeyler yapıyo hak hukuk yok bizdede gelip din - trafik sorularını veriyorlar bi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha 100 100 olsun birader yapcak bir şey yok ülkede ne adil ki bu olsun. sen kendi dalgana bak boşver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skipper..

Hocam çok saçma ya herkes kafasına. göre bişeyler yapıyo hak hukuk yok bizdede gelip din - trafik sorularını veriyorlar bi

Haklısın ben de ondan şikayetçiyim. son zamanlarda ben de okula gitmeyi bıraktım. 6 gün özürsuz devamsızlık vardı yaklaşık 2 haftadır gitmiyorum ve hiç devamsızlık da girmediler. içim rahat etmiyor fakat elimden bir şey de gelmiyor

• Okula gitmediğim zaman yok yazılmamanın verdiği vicdan azabı seneye temel liseye devam etmeyeceğimin sebeplerinden birisi. Devlet okulunda adam 2 dakika geç geldiği için yok yazılıyor birçok temel lisede ... :)
  • devamsızlığı bilmem ama(şahsen okulda daha rahat çalışılıyor kanımca) dünyanın en aptalca sistemi olan obpnin kalkması lazım acilen,adam basıyor yılda 15k parayı alıyor 100leri.
  • derse geç kaldım diye yok yazıldım 2 dk. Bir günde uyanamamıştım. Devamsızlık 10 gün oldu şimdi velinin gelmesini istiyorlar .... uğraş dur.
  • Yuh bütün notları 100 girmişler. Devlet okulunun temel liseden farkı kalmamış.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.