Şimdi Ara

yök ve rektörlüğe şikayet dilekçesi yazma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben omü de adalet okuyorum ikinci sınıfa geçtim birinci sınıfın ilk döneminden iki tane alttan dersim var bu yıl sistem değişti dediler ve alttan dersleri öncelikli almayı zorunlu kıldılar derslerimn biri 7 diğeri 2 kredi toplam 9 bana verilen kredi limiti 30 ortalamam ikinin üstünde olduğu için +8 toplamda 38 kredi hakkım var benim alttan derslerle birlikte 39 yapıyor danışman hoca bu dönemki derslerimnden ikisini çıkartıp alttan olanlarıaldı geçen yıl üst sınıftan arkadaşlarım vardı çocuklar üç dört alttan dersle alıp mezun oldular kimse bizi uyarmadı böyle bişey olacağına dair danışmana dedim ki alttan derslerimden birini çıkar bu iki dersimi al en azından tek ders sınavına gireyim hayır yapmam yapmam diyor açıkcası ben bunu kabullenemiyorum hakkımı aramak istiyorum hiç bişey yokken dönemimi uzatıyolar maddi durumumda yok okul hayatım biter benm böyle olursa öğrenci işleriyle danışman hocamla kavga ettim onların da birşeyden haberi yok ne sorsam rektörlüğü arıyolar ben ne olursa olsun halledeceğim artık bana insiyatif mi tanırlar neyaparlarbilmiyorum ama 1 kredi yüzünden dönemimi uzatmayacağım ve uyarsalardı geçen y ıl ona göre veiridim bende o dersleri dediğim gibi hakkımı arayacağım ve sizden yol yöntem göstermenizi istiyorum nereye başvurayım nereyi arayayım dilekçe mi yazayım mahkeme dava artık her neolursa olsun halletmek zorundayım bide şu var aynı sorun fırat üni. de olmuş son sınıflar bişeyler yapıp uygulamayı iptal ettirmişler yardım edin ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat2323 -- 25 Eylül 2014; 16:37:07 >

• bi fikri olan yok mu yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.