< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CowardlyCobra -- 21 Kasım 2022; 17:44:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YÖK'ten üniversiteye girecek 35 yaş üstü kadınlara ek kontenjan (2. sayfa)

-
-
? Kadınlara niye öncelik tanınıyor. Eşit şartlarda eğitim görülsün yeter.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne alaka olm şaka mısın sen :D
-
Hayır ayrıcalık tanınmamalı. Bu ülkede erkeklere de gizli sömürü sistemi uygulanıyor, her yerde pozitif ayrımcılık var ve hala kadınlar ön plana atılmaya çalışıyorlar. Ben ne yapılmaya çalışılıyor anlamıyorum cidden şaka gibi sanki bilerek yapıyorlar..
-
Sosyal eşitsizlik sence bu sistemde ortadan kalkabilir mi güzel kardeşim dünyada hangi sistem geçerli şuan dön bi bak incele komedisin harbiden bide sosyal eşitsizlik kalksın demiş :DDDD Mesele şuan her şeye rağmen bir şeyler yapabilmek.
-
20 sene öncesine kadar eşit şartlarda eğitim yoktu. Kadınlar ev işlerine bakardı, erkekler okurdu. Bunun devamında kadın cinayetleri, cahil yetişen toplumlar, onların çocukları vs gider. O yüzden öncelik kadınlara verilmesi gayet doğru karardır. Mustafa Kemal Atatürk bile zamanında bazı şeyleri kadınlara öncelik vermiştir.
-
Maalesef ki şaka değil gerçek.
-
Tamam kız olduğun belli oldu
-
Ya mantığa bak kafayı yiceeeeemmm sizin harbiden seviye düşük sanırım bak basit bir denklem var, işinde iyiysen yükselirsin değilsen ya az yükselirsin ya yerinde sayarsın ya da düşersin. Bu kadar basit aslında. Demek ki erkekler şirket yönetme,ekonomi yönetme, kitle yönlendirme vb konularda rakipleri olan kadınlardan başarılı oldukları için ceo sayısı daha fazla. Ne yani ceo erkek sayısı x ise ceo kadın sayısı da mı x olmalı illa, bu ne kadar saçma bir mantık böyle. Hem çok başarılı olmuş kadınlar da var onlar da zorluklara mücadele edip o konumlara geldiler tıpkı erkekler gibi. Başarı kimseye altın tepside sunulmuyor. Çalışıp kazanıyor herkes. 1900'lü yıllarda da olmadığımıza göre çok absürt bir aileye spawn olmadıysan bebekken, o zaman iyi yerlere gelmen tamamen sana bağlı demektir. Kimileri tabii ki şanslı doğacak o konu cinsiyet ayırt etmiyor zengin ailede doğanlar daha önde başlıyor mesela ama mesele başlanan nokta değil bitirdiğin nokta.
-
Keşke kız olsaydım ama senin gibileri kudurtmak ayrı bir güzel oluyor.
-
senin seviyene inemicem sen staj aramaya devam.
fikirlerin başkasınınkine uymuyor diye ona ezik diyen ne kadar nitelikli olabilir ki :d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamechangerchanger -- 21 Kasım 2022; 19:17:18 > -
ağlama la kuduran sensin .DDDD
-
-
Bu çağda erkek olmak avantajdan çok dezavantaj olmaya başladı, HER ANLAMDA.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O bazı şeyleri say submissive oğlan. Öncelik yok hiçbir yerde, şeyde. Kimseye. Devam et
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X