Şimdi Ara

yok olmuyo geometriyi yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 11.sınıfım geometri ile ilgili hiçbirşey bilmiyordum gittim karekök geometri 0 aldım ondan anlamadım gittim kolay geometri aldım o kolay geometridede en fazla 3-5 soru gittikten sonra anlamıyorum kafam sıkışıyo karşı durum diyo dik diyo kafam iyice karışıyo ne yapmalıyım lütfen biri yardım etsin seneye kadar halletmem lazım geometriyi

• Geometride kavramlara pek takılma derim . Karşı durum falan. Soru çözerken soruda verilenleri mutlaka dikkatle incele.
    Ahmet Demir diye birinin Geometri Çalışma kitabı var temel için iyi seçim olacaktır.
    Geometriyi yapmak istiyen önce sevmeli diye düşünüyorum.Her gün geometriye zaman ayırırsan emin ol istediğin yere gelirsin kolaylıklar ve zihin açıklığı diliyorum ;)
  • hocam hangi kitap olursa olsun farketmez sen üstüne düşeceksin. tekrar tekrar uğraşacaksın. 2 tanesini yapamadın diye tüm kitabı atma. testteki tüm soruları tara. çözemediğini direk geç. sonra en baştan bi daha. yapamadığın soruları ancak böyle yaparsın. biz nasıl yaptık? aynen böyle işte...
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 19:17:39 >
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 19:16:54 >
  • karekök geometri 11. sınıf bendede var güzeldir önce güzelce çalış formüllere felan bak sonra köşetaşlatrını ve altındanki soruları çöz tarama testinde çözemediğin olursa soru sayısını köşetaşına bak(mesela 7yi mi çözemedin 7. köşetaşına bak)
    geometri görme olayıdır aslında bazen en kolayı en zor, en zoru en kolay yapabilir..
  • arkadaşlar anlamıyordum ama youtubeden Şenol hocayı buldum şimdi dinledim aslında zor değilmiş yinede zorlanıyorum ama gerçektende görmeye dayalı bazı yerler bu kadar kısa zamanda onu anladım u kuralı z kuralı zikzak kuralı m kuralı kalem ucu kuralı bunları hemen öğrendim azim edince yapıcak gibiyim uğraşıyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    matematik yapamıyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum bırakma peşini iki hafta sık kendini sonra daha kolay ilerlersin zaten temelin olmadığı için başlangıç bu kadar zor geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fesbi

arkadaşlar anlamıyordum ama youtubeden Şenol hocayı buldum şimdi dinledim aslında zor değilmiş yinede zorlanıyorum ama gerçektende görmeye dayalı bazı yerler bu kadar kısa zamanda onu anladım u kuralı z kuralı zikzak kuralı m kuralı kalem ucu kuralı bunları hemen öğrendim azim edince yapıcak gibiyim uğraşıyorum :)

videodan öğretenler çoğunlukla temelini öğretir.O yüzden orda konu anlatımını yap ve çözümlü testlerden veya bayramaltun.com dan videolu soru çözümlerine bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.