Şimdi Ara

Yok mudur sorunsuz bir Telefon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Galaxy s4, Lg G3, GM 5 marka telefonları kullandım bu zamana kadar. Ve hepsinde de teknik servislerden malesef hiç çıkmadım. 6 aydır GM 5 kullanıyorum ve bunda da güç tuşu ve dokunmatik sorunu yaşamaya başladım. Öğrenci olduğumuz için ailemizin bütçesini zorlamamak için uygun fiyatlı telefom alıyorum bunda da sorun çıkıyor artık bıktım. Başlıkta da belirttiğim gibi yok mu sorunu olmayan marka?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İmzamdaki cihazları kullandım/kullanıyorum ve hiçbirinde sorun yaşamadım.

Bütçeye göre telefon söyleyebiliriz.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    samsung, iphone ve lg dışında kamerası iyi hangi telefonu tercih edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

İmzamdaki cihazları kullandım/kullanıyorum ve hiçbirinde sorun yaşamadım.

Dostum aklımda lenovo k serisi var sende k5 i kullanmışın. Hem bütçe uygun hemde performansı yeterli diye düşünüyorum. Ama ben bir üst serisi olan K6 bakıyorum. K5 te herhangi bir sorun yaşadınız mı?

• meizu pro 7/7s

Axon 7

numbia z17

gerisi simdilik teffarruat. ben bunlarin pesindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizci535 -- 13 Ağustos 2017; 23:13:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechinProf

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

İmzamdaki cihazları kullandım/kullanıyorum ve hiçbirinde sorun yaşamadım.

Dostum aklımda lenovo k serisi var sende k5 i kullanmışın. Hem bütçe uygun hemde performansı yeterli diye düşünüyorum. Ama ben bir üst serisi olan K6 bakıyorum. K5 te herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Forumdakilerin aksine hiçbir problem yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eksantrik12

samsung, iphone ve lg dışında kamerası iyi hangi telefonu tercih edebilirim?

HTC U11
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Yani biraz şans işi diyorsunuz

• Xiaomi Redmi Note 4X öneririm Hocam. 1000 liraya en iyi cihazlardandır, sorunu olanı da görmedim (yazılım konusunu halledersiniz sıkıntısız).

Ancak şöyle bir durum var: cihazlar genel olarak sıkıntısız olsa bile size fabrika hatalı ürün gelebilir. Bu nedenle "muhteşem" telefon bulamazsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smaug kullanıcısına yanıt
    Hocam muhteşem bile istemiyorum beni engelleyecek sıkıntısı olmasin istiyorum sadece

• quote:

Hocam muhteşem bile istemiyorum beni engelleyecek sıkıntısı olmasin istiyorum sadece

Muhteşem derken hatasızlık konusunda dedim Hocam.

Dediğim gibi Redmi Note 4X öneririm, kullananlardan hiç sıkıntı duymadım. Bi global rom yükleme işi oluyor yarım saatlik bir işle. Ondan sonra sıkıntı kalmıyor.

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Hocam onun garanti işi nasıl oluyor peki?

• quote:

Hocam onun garanti işi nasıl oluyor peki?

İthalatçı garantisi var; Delta ya da Evo bakıyor garanti olarak. Sıkıntınız olursa karşı ödemeli kargoyla merkeze yolluyorsun anlaşmalı firma ile.

Yalnız ithalatçı garantilerde süreç uzun sürebiliyor. Ancak Doğa Mobil İletişim Teknolojileri, Xiaomi'nin resmi distribütörü oldu. Buradan istediğiniz siteye girerek Redmi Note 4X'i alabilirsiniz (Redmi Note 4 diye geçiyor ama 4X ile aynı modeldir):http://dogamobil.com.tr/satis-noktalari/

Dipçe: Resmi distribütör olunca daha pahalı ancak ilgi konusunda çok daha iyi olur. (KVK garantisi ile sunuyorlar)

Düzenleme: Doğa Mobil resmi distribütör değilmiş. Başka bir ithalatçıymış sadece. Yalanla piyasaya girmişler. Yine de KVK dıger garantilerden iyi tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smaug -- 14 Ağustos 2017; 16:22:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.