Şu an 68 lvlim işte o northend'de uçmak için gerekli linansı alıcam 450 gold tabi. Bende 300 civarı bişey var ve bütün kestiklerimden çıkan itemleri vs herşeyi toplayıp satarım questte yaparım ama hiç para gelmiyor 5-10 goldluk item düşüyor o da çok az ihtimal. ve 70 için yani 2 lvl sonra tam 4500 gold lazım olcak yeni riding skilli için görünce kendimi şaşırdım 100 g bile zor topluyorum :D Bu işin yok mu bir kolay yolu yada bir para kasma yöntemi ?
Var.Alliance isen Stormwind Cathedral'inin önünde Horde isen Orgimmar'da Valley of Spirits'de elini açıcaksın,gelen geçenden dilenceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: Z.K
Var.Alliance isen Stormwind Cathedral'inin önünde Horde isen Orgimmar'da Valley of Spirits'de elini açıcaksın,gelen geçenden dilenceksin.
bunun için bir tane huntard açıp lvl 8 9 yapmanız gerekiyor. sonrasında "1g for mount plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz" şeklinde yell veya whisper atıp oyunculara sürekli trade atarak onları bezdirmek suretiyle iyi para kazanabilirsiniz
Bak daha iyi bir tavsiye knight taktiklerini kullan. "Aga 100k pls" yaz herkese bu taktikle bir kaş gold kasarsın hemde bir kaç türk oyuncu bulursun. Sana cevap olarak 'sie noob' yazan olursa Türktür.
En kısa zamanda meslek kas. Önerim mining + jewelcrafting... Mining kasarken kazdığın madenlerden hatrı sayılır bir para kazanırsın.
arkadaşlar benimde ufak sorum var konu acmak yerine burdan sormak istedim kusura bakmasın arkadas zaten ufak bir soru .. benim karekterim hacklenmisti bende 7,8 aydır gırmedım daha sonra maıl attım tekrar karekterımı aldım gızlı sorumu fılan degıstırdım suan battle net uyelıgme gırıyorum ve account frozen yazıyor yanlız armory de karekterlerımı tıkladıgım zaman göstermıyor acaba ödeme yapsam oyuna tekrar gırebılırmıyım? ona göre ödeme yapıcamda battle net accountuma gırıyorum ayrıca calan adam Blizzard Authenticator yapmıstır dıye remove Blizzard Authenticator olayınıda maıl atarak hallettım kaldırılmıstır dıye maıl geldı ödeme yapınca tekrar oyuna gırebılırım dımı?
quote:
Orijinalden alıntı: alwaro
arkadaşlar benimde ufak sorum var konu acmak yerine burdan sormak istedim kusura bakmasın arkadas zaten ufak bir soru .. benim karekterim hacklenmisti bende 7,8 aydır gırmedım daha sonra maıl attım tekrar karekterımı aldım gızlı sorumu fılan degıstırdım suan battle net uyelıgme gırıyorum ve account frozen yazıyor yanlız armory de karekterlerımı tıkladıgım zaman göstermıyor acaba ödeme yapsam oyuna tekrar gırebılırmıyım? ona göre ödeme yapıcamda battle net accountuma gırıyorum ayrıca calan adam Blizzard Authenticator yapmıstır dıye remove Blizzard Authenticator olayınıda maıl atarak hallettım kaldırılmıstır dıye maıl geldı ödeme yapınca tekrar oyuna gırebılırım dımı?
battle.net ten hesabına giriş yapabiliyorsan sorun yok ama belki karakterlerin falan silinmiş olabilir hacker tarafından.ama sorun değil oyun içinden ticket atarsan birkaç günde geri alırsın herşeyi.
bu arada konu sahibinin şuan yapabileceği tek şey mining ve herbalism mesleklerini kasmak.mining ve herbalism skill in levelinden geri kalmasın sonra kastığın yerdeki bitki ve madenleri toplayamazsın.zarar ziyan olur
Rahat ol dostum 7-8 ay girmeyince otomatik olarak karakterlerin armory'den kalkıyor. Zaten Ooops diye çıkan başlığın altında 3-4 madde var karakterin neden gözükmediğini söyleyen. Onlardan birisi de uzun zamandır aktif olmayan accountlardaki karakterlerin gözükmeyeceği şeklinde. Sen paranı yatırıp tekrar oyuna girdiğinde herhangi bir süpriz ile karşılaşmazsn merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: celades
quote:
Orijinalden alıntı: alwaro
battle.net ten hesabına giriş yapabiliyorsan sorun yok ama belki karakterlerin falan silinmiş olabilir hacker tarafından.ama sorun değil oyun içinden ticket atarsan birkaç günde geri alırsın herşeyi.
bu arada konu sahibinin şuan yapabileceği tek şey mining ve herbalism mesleklerini kasmak.mining ve herbalism skill in levelinden geri kalmasın sonra kastığın yerdeki bitki ve madenleri toplayamazsın.zarar ziyan olur
çok tşk ederim içim rahatladı yarin hemen bir Prepaid Gamecard alıyım çünkü kredi kartı bölümü iptal olmuş geçici süre hacklendıgı ıcın sadece prepaid gecerli tekrar tşk ederim iyi forumlar
@ alwaro
O kredi kartı iptalini de skype yüklüyse eğer arama yaparak açtırtabiliyorsun// mail yoluyla da halledilir; fakat ne kadar bekleyeceğini bilemem o yüzden aramak en kısa çözüm. İleride paralı server değiştirme, isim değiştirme, ırk değiştirme gibi ıvır-zıvır işlemleri gerçekleştirmek istersen kredi-kartı bloke olduğu için sonuçlanmaz. Bunu da 5 dakika içerisinde çözüyorlar haberin olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Elemriel En kısa zamanda meslek kas. Önerim mining + jewelcrafting... Mining kasarken kazdığın madenlerden hatrı sayılır bir para kazanırsın.
Ee vendora mı saticaz
quote:
Orijinalden alıntı: Elemriel En kısa zamanda meslek kas. Önerim mining + jewelcrafting... Mining kasarken kazdığın madenlerden hatrı sayılır bir para kazanırsın.
Ee vendora mı saticaz yaptigimiz itemleri
Yaptıklarını AH üzerinden satabilirsin. Fakat ben her kastığım karakterde 1-85'e kadar en az 4000 gold yapıyorum meslekleri olmadan. Sadece questlerle ve yerden topladıklarımla?. Senin para bulamaman ilginç geldi :)
@ canberk12
Hayır dostum vendora değil. Auction House adı verilen yerlerde satacaksın. AH'ye girip oradaki NPC ile konuştuğunda karşına sayfa-tablo gibi bir olay çıkacak. Onu incelediğinde neyi nasıl yapman gerektiğini rahatça anlarsın. Burda anlatırsak biraz kafa-karıştırıcı olur.
sadece bronze barticareti ile 3 gunde 1000g yaptim.
İyi ya deniyim şu ticaret işine bi gireyim :D
ahdeki bişeyleri takip et düşük fiyat bulursan topla pahalıya koy dicem de sermaye yok
bunu yaparak 50 golda 1 stack copper satan arkadaşım var :s
fishing al, 1.5 saat içerisinde 100 tane Volatile Fire kasabiliyorsun.. 15 dk de 30 tane olmak üzere aradaki zamanları da çıkartırsak falan en az 100 Fire geliyor.... her gün 3-4 saatini buna ayır.. 1 haftada 15k para yaparsın..
Sıkıcı, boş bir yöntem ama gideri var dilenmekten iyidir
Olmuş 3 expansion,üstelikte çoğu prof mataryelerinin rateleri yükselmişken halen gold sıkıntısı nasıl sürüyor anlamış değilim
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt
fishing al, 1.5 saat içerisinde 100 tane Volatile Fire kasabiliyorsun.. 15 dk de 30 tane olmak üzere aradaki zamanları da çıkartırsak falan en az 100 Fire geliyor.... her gün 3-4 saatini buna ayır.. 1 haftada 15k para yaparsın..
Sıkıcı, boş bir yöntem ama gideri var dilenmekten iyidir
Mining dururken
2 saatte 3k kastım geçen gece. AHde çok dolu değildi. 2 katı değerine sattım her şeyi.