Şimdi Ara

Yok Artık ! Penceremden Kene Girdi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: colddplay

kene değildir o başka bi parazittir

bilmiyorum inş dediğin gibidir ama görünüş keneden farksızdı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunder26

quote:

Orjinalden alıntı: colddplay

kene değildir o başka bi parazittir

bilmiyorum inş dediğin gibidir ama görünüş keneden farksızdı..

kene kamuflajlı ne idiğü belirsiz yaratık
  • Vay be keneye bak kuşları bıraktı sinekle dolaşıyo artık
  • Bugün benim klavyenin altında bunlardan bi tane çıkmıştı.. Bune lan diyip bi bastırdım hafif amaan böcek diyip geçiştirdim sertti baya iyiki daha fazla bastırmamışım.. bu başlığı görünce google a kene yazıp arattırdım..Herhalde gördüğüm şey bu keneydi.. 5. kattayız kuşlar yan binanın kolonlarına konuyor belki de onlar yüzünden gelmiştir.. Her yerimi kontrol ettim aman diyim arkadaşlar! Tavukları infal ede ede doğanın dengesini bozdular haliyle kenelerde çoğalmış oldu.. Dikkatli olun.
     Yok Artık ! Penceremden Kene Girdi..
  • Siz onu bide bana sorun. Her sene köpeğimizin kene problemi olur. Babam 2 günde bir evin etrafını ilaçlar. Kırsal bir yerdeyiz. Önümüz tarla bahçe. Nasıl kıllanıyorum bir bilseniz. Evden dışarı işim olmadıkça çıkmam. Çıkıncada kıllanırım. Bir yığın börtü böcek olur etrafta. Diyorum taşınalım gölcükteki eve. Babam istemiyor. 7'inci katta. Depremden korkuyorlar. Bence böcek daha tehlikeli. Bu Kırımlı mı Kongolo mu yoksa Kanamalı mı olduğu bilinmeyen kene ankara hava limanının V.I.P salonuna kadar girer olmuş. Haberde ingiliz gazeteciyi ısırdığını duyanınız vardır.

Son olarak kenenin çoğalmasına yardımda bulunuyorlar. Televizyonda profosör konuştu. Kene öyle bir hayvandır ki böcek ilacına sokup çıkarsanız yinede yaşar dedi. Keneyi yiyen kırmızı karıncalarmış. Belediyeler ormanları, piknik alanlarını çevreyi keneyi öldürmek için ilaçlayınca Kene hariç bütün varlıkları katlediyor, öldürüyor orda. Doğanın zincirini bozuyor ve kenelerin çoğalmasına yatak hazırlamış oluyor. Bu konu hakkında özellikle belediyelerin bilinçlendirilmesi lazım.

Konusu değil ama birde yolda yürürken suratıma yapışan örümcek ağlarına uyuz oluyorum. Bazılarının üstünde örümcekleride oluyor. Bir bakıyorum saçımdan örümcek sarkıyor gözümün önüne doğru. Saçımda uzun. En küçük şeyde kıllanıyorum 1 saat kaşınıyorum. Allah bütün haşere varlıkları kahretsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Siz onu bide bana sorun. Her sene köpeğimizin kene problemi olur. Babam 2 günde bir evin etrafını ilaçlar. Kırsal bir yerdeyiz. Önümüz tarla bahçe. Nasıl kıllanıyorum bir bilseniz. Evden dışarı işim olmadıkça çıkmam. Çıkıncada kıllanırım. Bir yığın börtü böcek olur etrafta. Diyorum taşınalım gölcükteki eve. Babam istemiyor. 7'inci katta. Depremden korkuyorlar. Bence böcek daha tehlikeli. Bu Kırımlı mı Kongolo mu yoksa Kanamalı mı olduğu bilinmeyen kene ankara hava limanının V.I.P salonuna kadar girer olmuş. Haberde ingiliz gazeteciyi ısırdığını duyanınız vardır.

Son olarak kenenin çoğalmasına yardımda bulunuyorlar. Televizyonda profosör konuştu. Kene öyle bir hayvandır ki böcek ilacına sokup çıkarsanız yinede yaşar dedi. Keneyi yiyen kırmızı karıncalarmış. Belediyeler ormanları, piknik alanlarını çevreyi keneyi öldürmek için ilaçlayınca Kene hariç bütün varlıkları katlediyor, öldürüyor orda. Doğanın zincirini bozuyor ve kenelerin çoğalmasına yatak hazırlamış oluyor. Bu konu hakkında özellikle belediyelerin bilinçlendirilmesi lazım.

Konusu değil ama birde yolda yürürken suratıma yapışan örümcek ağlarına uyuz oluyorum. Bazılarının üstünde örümcekleride oluyor. Bir bakıyorum saçımdan örümcek sarkıyor gözümün önüne doğru. Saçımda uzun. En küçük şeyde kıllanıyorum 1 saat kaşınıyorum. Allah bütün haşere varlıkları kahretsin.

Örümcek olayına bende sinir olurum. Fazla başıma gelmedi ama.

• Pencereye tel çekin, üşenmeyin. Geçen sene yeni taşındığım evin bütün pencerelerine tel çektim bi güzel. Evin sağı solu ağaçtı ve sürekli içeri yeşil böceklerden giriyordu. Tel çektikten sonra çok az girmeye başladı, oda balkon kapısından giriyordu. Orayada telli kapı olsa çok rahat olacak ama ögrenci evi okadara gücümüz yetmiyor tabi.
  • ulan konuyu okuyunca bile kıllandım , kaşınıyorum biri beni durdursun
  • bence bu belediyeyle olacak iş değil..Kuş gribinden bu kadar ölüm vermedik İşin garip tarafı bu KKKA hastalığı biyolojik silah listesinde..
  •  Yok Artık ! Penceremden Kene Girdi..

bunu kullanın fiyatı çok pahalı değil 10 ytl civarı

ekleme : abd ordusu da kullanıyormuş güvenilir yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares_turk -- 22 Mayıs 2008; 9:57:00 >
  • tırstım la..istanbulda da varmı bunlardan abdestte almadım son 4 gündür bari ısırdıysa bi abdest alıp öyle ölem..asdas harbi tırstım
  • konuyu okuyunca kaşınmaya başladım
  • küçücükk şey birde nasıl görcez.ısırıncada hissetmiyormuşuz..küçücük keneden tırstımıza göre çok aciziz iinsanoğlu olarak..ısırıldığı an hastanaye koşarsam ölümden yırtarmıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertungaa

küçücükk şey birde nasıl görcez.ısırıncada hissetmiyormuşuz..küçücük keneden tırstımıza göre çok aciziz iinsanoğlu olarak..ısırıldığı an hastanaye koşarsam ölümden yırtarmıyım

bütün kenelerde KKKA virüsü yok..Ama yine böyle bir durumda hastanede keneyi aldırmak hastalığın bulaşmaması için daha iyi..Odam resmen sıcaktan kaynıyor tırstıgımdan penceremi bile açamıyorum..
  • kene ısırırsa cımbızla kafasından tutup çekcekmişsniiz gövdesinden çekerseniz kötü olurmuş çamaşır suyuna batırıp öldürcekmüşsiz birde parçalarsanız akan zehir biriyle temas eder ve hastalık bulaşırmış..sonumuzu keneler getircek
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

Yok Artık ! Penceremden Kene Girdi..

bunu kullanın fiyatı çok pahalı değil 10 ytl civarı

ekleme : abd ordusu da kullanıyormuş güvenilir yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: drift34

konuyu okuyunca kaşınmaya başladım

+1 Niye açtınız konuyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cstiger

quote:

+1 Niye açtınız konuyu

sadece biraz dikkatli olun

• quote:

Orjinalden alıntı: cstiger

quote:

+1 Niye açtınız konuyu

Lan ayağımı masanın altına uzatamıyorum!

• Moral bozmak gibi bi amacım yok(belki var) ama daha geçen hafta bi kızı kene ısırmış çok pis kaşınıyomuş falan ağlamış sonunda banyoya girerken eşşek kadar keneyi görmüşler hemen hastaneye gitmiş tabi.Kenenin zehirini bulaştırdığı kısmı keserek çıkartmışlar.Eğer vucudunuzun büyük bir kısmının kesilmesini istemiyosanız dikkatli olun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.