Şimdi Ara

Yok Artık! 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk filmde bir takside anlatılan yol hikayeleri ekseninde gerçekleşen olaylar, bu filmde bir berber dükkanından çıkıyor. Berber Adnan'ın anlattığı hikayelerin karakterleri olan Meriç, Merve, Aykut ve diğerlerinin başlarından geçen komik olaylar anlatılıyor.

Yok Artık! 2

Yarın vizyon..

• Yine bişey anlamadım fragmandan,ne kadar bilindik oyunca varsa da toplamışlar...
    Edit:Senaristi karikatür çizen Serkan Altuniğne'ymiş,bu adamın karikatürlerini beğenirdim.Umarım filmin senaryosu da iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 7 Ekim 2016; 11:50:59 >
  • fragmanı beğendim , kadro güzel. umarım güzel olur.
  • yok artık 2 dediğine göre ilk film nete düşmüştür dedim . bi baktım ki zaten izlemişim filmi. ilk film benim ismin çakmasıydı. gerçi yine de güzel filmdi ama bu da çakma olmaz umarım
  • Gidenlerden şaşirtmayan yorum " çok kötü "

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine boş bi film
  • filmin sarkisi cok cok iyi ama tam eglencelik
    Emir YARGIN DAN `OTURMAYA MI GELDIK`
    https://youtu.be/48lymXT9oXQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aileia -- 12 Ekim 2016; 19:54:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aaa
    ben bunun nasıl görmemişim süper klip olmuş şarkıya
  • İlk filim müziği de güzeldi.
  • Filmin dağıtım firması the moments entertainment, doğru düzgün salona sahip olmayan bir dağıtımcı.

Mars dağıtım salonlarını bir bir aldı ve kısa sürede kalkmasını sağladı vizyondan.

4 haftada kalktı gitti. Çoğu sinemada 1 haftada kaldırıldı.

Dağıtımdaki tekelciliği aşamazsak sinema için ciddi sıkıntılarımız hiç çözülemeyecek.

Birçok güzel film sırf bu yüzden az gişeye mahkum kalıyor ve yok olup gidiyor. Salon bulamayan filmler olmakta.

Bu filmde misal ülkenin yarısından fazlasında vizyona giremedi. Girdiği çoğu yerde de 1,2 haftada salon devri oldu.

Gerçekten ülkemizde dağıtımcılar istedikleri filme gişe yaptırıyorlar.

Dağ filmi 3 milyona dayandı.

Birinci filmin dağıtımcısıyla devam etseydi, 900 bin maksimum belki izlenirdi.
  • ilk iki bölümü güzel, son bölümü beğenmedim. Caner Özyurtlu adına sevindim. umarım daha çok film yapar

filmin müzikleri de güzel. özellikle emir yargın'ın yaptığı oturmaya mı geldik

• Fena değildi. Özellikle Onur Buldu'nun oynadığı kısım hoşuma gitmişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Damla1905 sahnesine baya baya kahkaha attım zafer algöz costurmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel dwğildi zamana acıdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.