Şimdi Ara

Yok Artık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam belki de son yılların en güzel derbisi yaşanmış, son dakika goller kaçmış, son saniye golü atılmış, muhteşem bir taraftar şov yapılmış, centilmence çok güzel bir derbi yaşanmış, Galatasaray büyük bir avantaj yakalamış fakat Türkiye'nin 2-3 spor kanalından bir tanesinin resmi sitesine bakın;

http://www.ntvspor.net/

1 tane bile derbi ile ilgili haber yok. Üstelik maçın üzerinden 24 saat bile geçmedi. Bu kadar hazımsızlık olmaz...

Kaldı ki haberler de şampiyon falan yaziyordu.

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • _____________________________
  • Eylül'den beri o siteye bir kere bile girmedim gayet rahatım

Düştüğümüzde başımıza üşüşen çakalları,ayağa kalktığımızda da görmek isteriz...
  • ntv ve ntvspor'u ne twitten ne face'den takip etmiyorum, tv kanalından bile çıkardım.sizde öyle yapın bu fener kanalını.

I LOVE THIS GAME
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PARA ARTIK DERT DEĞİL..
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.