Şimdi Ara

yoğuşmalıyla hermetik arasındaki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar..evim net 115 m2.son kattayım. yalıtım var..altım yakıyor.guney doğu batı cephe..tavanda da yalıtım var..vitopend 10 kombim balkonda camekan ve ahşap dolap içinde..gunluk minimumda yaktığımda ortalama 8 metrekupden az yakmıyor..50 derecede yakınca 11-12 metrekup gaz yanıyor...bana gore bu biraz fazla..benim ustalara sorum şu..kombim ve evim henuz 3 yıllık...ben bu kombiyi 700 tl civarına internetten satabilirim..bunu satıp da yoğuşmalı bir kombi almam ne kadar mantıklı..ben mevcut kombiyle 24 saat yakmam durumunda aylık 250 metrekupten daha az gaz yakmıyorum..yoğuşmalıya geçince bu değer gerçekten düşer mi..mesela gunluk 1-2 metrekup daha az yakar mı..yoksa aylık 50 lira daha az fatura gelecek diye kombi değişmez mi..şimdiden teşekkurler

• Premix yoğuşmalı alırsanız günlük tüketiminiz 5-6m³ cıvarında olur, aylık 60-70 TL fark ettirir ama fazla tüketim tesisattan kaynaklanıyorsa boşuna masraf etmiş olursunuz.
  • tesisatta sirun olup olmadigini anlama sansimiz var midir.yogusmali olarak nitromix,confeopremix yada bosch dusunuyorum.kombi arastirirken hangi kritere bakmak lazim.mesela tyketim degerlerine bajinca bnm vitopend 2.70 gozukuyor.bosch ise 2.20.bu durumda o kadar masrafi 0.50icin mi yapacagiz.sizce durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o degerler maksimum gucte calistiklarinda harcayacaklari rakam.

• normal kombiyle gunluk 10 metrekup yakarken ayni hava sartlarinda yogusmali kombiyle 8 metrekup yakmamiz mumkun mu

• Normal şartlarda mümkün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eca mı Demirdöküm mü iyidir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.