Şimdi Ara

Yoğun bir iş sonrası spor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftadır spoa gidiyorum fakat mesaili ağır işim gereği çok zorlanıyorum. kilo olarak zayıfım ve son 3 gündür kollarımda ve omuzlarımda ağrı hissediyorum.
    ve sabah yataktan zor uyanıyorum

Hafta içi yaptığım spor ile haftasonu çok farklı , haftasonu yorulmuyorum ve daha ağır çalışabiliyorum.

size sorum bu halsizliği nasıl kurtulabilirim nasık beslenme programı kullanmam lazım protein karbonidrat vitamin vs...

yardımlarınızı bekliyorum

• Antrenmana gitmeden önce Karbonhidrat Ağırlıklı ve Proteini olan yemekler tüketin... Antrenmana başlamadan 30-40 dk öncede Nescafe için,sevdiğiniz sizi motive edicek Müzikler dinleyin, eminim daha enerjik hissediceksiniz..
    ten
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTX58

2 haftadır spoa gidiyorum fakat mesaili ağır işim gereği çok zorlanıyorum. kilo olarak zayıfım ve son 3 gündür kollarımda ve omuzlarımda ağrı hissediyorum.
    ve sabah yataktan zor uyanıyorum

Hafta içi yaptığım spor ile haftasonu çok farklı , haftasonu yorulmuyorum ve daha ağır çalışabiliyorum.

size sorum bu halsizliği nasıl kurtulabilirim nasık beslenme programı kullanmam lazım protein karbonidrat vitamin vs...

yardımlarınızı bekliyorum

Allah kurtarsın, aynı konudan bende müzdaribim maalesef. En güzel çağlar , öğrencilik yılları, iş hayatı zora sokuyor bazı şeyleri.

• yukardaki tavsiyelere ek sabah kahvaltidan sonra 2gr balik yagi birde multivitamin alabilirsin animal pak var tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemihCebraiL

yukardaki tavsiyelere ek sabah kahvaltidan sonra 2gr balik yagi birde multivitamin alabilirsin animal pak var tavsiye ederim

arkadaşın dediği gibi animal pak alabilirsin ama yeni başlayan biriysen pek tavsiye etmem biraz dayanıp 2-3 ay kadar daha sonra alırsan daha faydalı olur sana ilerleyen aylarda ise no-xplode ürünleri kullanırsın
  • Kesinlikle no xplode oneririm.Antrenmanin bitmesini hic istemeyeceksin.
    115 liraya kargo dahil göndereyim:) 50 servis made in gnc

• Soyle kendime guzel diyet programi ayarlamam lazim arkadaslar gittigim spor salonu bes para etmez birde 3 aylik yazildim onerilerinizi bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.