Şimdi Ara

YKSnin Ertelendiği Güne Dönelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Virüs günlük test sayısına oranla vakası sayısı fazlaydı .
    Fahrettin Koca: Test sayımız dün 5.035’ti. BUGÜN 7.286 olarak gerçekleşti. 1.196 yeni tanı kondu. Hastalar ve temas çevreleri izole edildi. 16 hastamızı kaybettik. Bu sonuçlarla can kaybımız 75’e, hasta sayımız 3.629’a ulaştı. Sizi ısrarla tedbirleri uygulamaya davet ediyorum.
    Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç, "Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) 25- 26 Temmuz tarihlerinde yapılması kararlaştırılmıştır. Bu kararı almamızdaki neden tedbirli olmak ve öğrencilerimizin daha salim ve dingin bir zihinle hazırlanarak bu imtihana girmesidir" dedi.

Şimdi ne değişti? Vaka sayısı mı? Ölen sayısı mı? Düzelen ne? İnsanlar ölecekse sorumlusu kim? Yks yüzünden ailesini kaybedenler olursa ne olacak?

...

• Virüs temmuzda da bitmeyecekse sınav tarihini niye değiştiriyorlar abi zaten kimsenin sınavı ertelesinler dediği yok tarihi başından değiştirmeselerdi diyoruz 6 hazirandaki lgsnin tarihine hiç dokunmadılar bizim sınavı kafalarına göre erteleyip tekrar geri çekiyolar ülkenin başındakiler bi haltı beceremiyor sitem edenler de buna sitem ediyor siz de destek olacağınıza köstek oluyosunuz ne iğrenç insanlarsınız ya valla gına geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertelemesinler ertelensin demiyorum değilen ney o gün niye ertelediler bugün niye çektiler. Virüs alıp ailene getirirsen kaybedersen bu kadar rahat yazarsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam çok haklısınız değişen bir şey yok virüste sayılar daha kötü ama sınav erkene alındı soruyorum ben de değişen ney

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sinoengino kullanıcısına yanıt
    Sınavın tarihini neden değiştirdiklerine dair hiçbir açıklama yapamıyolar çünkü sebebini açıkça söylerlerse çok tepki toplayacaklarını biliyolar. Şimdi de topladılar ama görmemezlikten geliyolar işte başka bir açıklaması yok. Bu adamları başımıza getirenlerde suç var hocam başka kimsede suç yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.