Şimdi Ara

YKSde derece yapmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an 10. sınıftayım. Geçen yıl dersleri çok boşladım, hep uyuyordum ama notlarım ortalamaydı. İyi bir liseye de gidiyorum. Karantinadan sonra elime ne kitap aldım ne de online derse girdim. Ama bu sene aklım başıma geldi. Artık ders çalışıyorum, 9. sınıf eksiklerimi de tamamlıyorum. Tıp okumak ve yksde ilk 1000e girmek istiyorum. Ne yapmamı öneririsiniz?

• teşekkürler

• Meb kitaplarından konuyu iyice öğren. Ardından her derste kaliteli 2-3 soru bankası götür . Soru bankalarını araştır hangisi sınava yakınsa onu al. Günlük çalışma saatin yüksek olacak . Bir dersi gidip de 3-5 hocadan internette izleme .Güzel anlatan bir hocadan gitmen yeterli . Gerisi kaliteli soru çözmene bağlı .12 nin Eylül aynına kadar tüm konuları bitir .12 . Sınıf konularını da bitireceksin derece için. Sınava gireceğin 12. Sınıfın ekim- haziran arası sürekli deneme çözeceksin.Böyle yaparsan kesin derece yaparsın.Özellikle bu deneme kısmı önemli olduğu için en geç 12 nin kasım - aralık ayında tüm konuları bitirmiş olmalısın. Aslında en önemli kısım günlük çalışma saatinin fazla ve verimli olması. Günde 2 -3 saat ders çalışarak derece yapamazsın . Bunu kabul etmek lazım.
  • 10.sınıf konularını sıkı tut ve 9.sınıf konularına da bak. 10.Sınıfın yaz tatilinde bence tyt soru bankası al çöz. paragraf ve problemi de birlikte ama harıl harıl da çalışma düzenini kur planını yap düzenli olsun. 12 de çok fazla faydasını görürsün. Naçizane**

• 9 u bitir 10. sınıf yaz tatilinde türkçe matematik tyt adına sıkıntın kalmasın çok kasacaksan fene de asıl. Bu seneki konuları çok iyi kavra ayrıca geometrinin içinden geçersen rahat bir hayatın olur olmadı fen yerine geoya yoğunlaş.Araştırma yap ilgini çeken şeylerle ilgili yazılar oku videolar izle ama saçma sapan şeyler olmasın. 11 de tekrar foruma başvur ondan sonraki sene ilk 100 h.o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LYS de 270 yapmak zor mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.