merhaba ben hedefleri yüksekte olan bir 12. sınıf ögrencisiyim,,, fakat artik hayallerim içinde yaşamak istemiyorum bu hayali gerçekleştirmeyi nefes almak kadar istiyorum çünkü fani hayattaki dertlerimin çoğu bu durumdan kurtulursam gidecek,,,geleceğe yolum açılacak şu andaki netlerim tyt50-60 ayt 19-20 bu günki orbital tyt denemesi sonuçlarım tr-27d9y5b sosy-10d6y4b(tarih2d2y1b/coğrf1d2y1b/felsf4d1y/din3d1y1b( mat-11d4y fen-9d3y8b(fizik5d2b/kimya2y5b/bio4d1y1b) ilk defa bu gün yanlışlarımı yapmam gereken derslerden sonra analiz edeceğim,, günlerim bazı kişilere göre yeterli gözükmese bile(bende dahil) ben bu bahaneler altında kalmayı kabullenemem, yapamam eksiklerim genel olarak fazla,, detaya sonra gireceğim fakat bunu başarmanın gayet mümkün olduğuna inanıyorum,, ben vazgeçemem dersleri bitirdikten sonra ne kadar çalıştığımı ve gün boyunca ne yaptığımı yazacağım eğer derece yapmış kardeşlerimizin önerileri yada tavsiyeleri varsa 4 kulak dinliyor olacağım,,, -allforemi 1/176 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allforemi -- 15 Aralık 2023; 18:36:13 > |
YKS24,,,,gods strongest,,day 1/176

-
-
saat şu anda 3.03,,,,
30dk paragrafta 23d 5y çıktı
fizikte elektrostatiğin coulomb kuvvetine kadar olan yere baktım
ayt biyolojide dolaşım sistemini bitirdim
fakat her şey mükemmel olamaz,,,,,
tyt matematik beni öldürüyor yeterince anladiğim zaman olduğunu düşünmüyorum bazen diyorum ki,,, direkt aytmi focuslasam diye,,, fakat 15 net ykstyt beni geriye atar ayt iyi yapmak için tyt heba edilebilir nasıl olsa 60/40lık oran var ,,,
beni genelden üstlere taşıyacak sınav ayt olsada tytyi heba etmek iyi bir tercih olduğunu düşünmüyorum,,,
fakat elbette ayt ye olan çalışma sıklığımın tyt ye üstünlük kuracağı zamanlar yaklaşıyor,,,
şu anda ayt de sadece biyoloji bakmaktayım,,, bu ay bitirip ayt biyolojiye sadece alan denemelerinden ilerilermeyi düşünüyorum,,,,
deneme kontrolünü yapamadim saat aşırı geç oldu ve daha fazla kafa koyabileceğimi düşünmüyorum o yüzden yarın bakacağım ve sizi detaylı eksiklerimden haberdar ediceğim
fakat genel olarak konuşmak gerekirse,,
tyt kimyada sadece periyodik sistemi sonrası konulardan hiçbir şey bilmiyorum,,aytden de bir konu bilmiyorum
tyt fizikte konuları yarıladım,,, optiği atlayacağım çünkü çok emek ve zaman istiyor,,, başka zamana atarım,,aytden de bir t
konu bilmiyorum
tyt biyolojim genel olarak iyi sadece üstünden bir kere geçmem gerekiyor konuların,,eğer detay sorurlarsa diye,,,fakat mitoz-mayozum yok,,, ayt biyolojide solunum sistemindeyim
tyt matematikte temelimin olduğunu düşünüyorum fakat sürekli aynı yerlerdeyim bu konuda yardıma ihtiyacim var,,, aytde konu bilmiyorum
tyt türkçede paragraflarım iyi,,, dil bilgim eksik,,, eğer dil bilgisinide halledersem 40/40 yapabilirim sene sonuna kadar,,,
böyle eksiklerimi yazıya dökünce durumumun ne kadar kötü olduğunu anliyorum fakat üzülecek ya da ağlamak yerine bu kalan süreci en iyi şekilde geçirmeyi hedefliyorum,,
bu gün ki çalışma sürem 6 saat oldu,,, az olduğunun farkindayim,,,, olabildiğince az kalkmaya çalışıyorum,,
eğer önerileriniz/tavsiyleriniz varsa yorum olarak yazin,,, okuyor olacağım
ben vazgeçemem,,, bu bahaneler altında kalamam,,,
-allforemi
2/176
-
saat bunu yazarken 2.48,,,
bu günki çalışmamın yeterli olduğunu düşünmüyorum açık konuşmak gerekirse,,,, daha fazla yapmayı çok istiyorum fakat şu anda gözlerim yavaşa kapanmaya başladı,,, beynimdeki bulanıklık artıyor,,,, artık bence yatma vakti geldi,,,
keşke beyindeki bu sis hissiyatını yenebilsem,,,, sabaha kadar uyanık kalabilirim o zaman,,,,keşke bir yolu olsa,,
bu arada bu gün yaptıklarım
sabah dershane,,,, dersten geometriyi atlayıp erken çıktım,,,
derse 4 gibi başladım,,,toplamda 7saat10 dk boyunca çalıştım,,,,artmaya müsait bir çalışma süresi,,,
çalışma süresi boyunca:,,,,
paragraf 19 d 8 y/30dk (kötü farkındayım fakat çözerken bir iki olay oldu,,,sinirli çözdüm,,,)
fizikte ohm yasasının olduğu yere kadar geldim couloumb kuvveti ve elektrik alana baktım
tyt biyolojide hücrenin organellerini bitirdim,,,ayt biyolojiyi artık geç saatlerde bakmaya karar verdim diğer dersler yetişmiyor yoksa diğer dersler yetişmiyor,,,,ve solunum sisteminin dr biyodan ilk kısmına baktım,,,
normalde ben grup1 ,,,, grup 2 olarak çalışıyorum ,,, şu anda tr ve tyt kimyaya zaman ayıramamış oldum bu iki günde bu günlerde bayadır birikmiş durumda,,,o yüzden grubun yapılarını değiştirdim,,,,
,,, deneme kontrolünde vardığım eksikler,,
fonksiyonlar
ebob-ekok
üslü/köklü
mutlak değer/eşitsizlik,,,
yeni yılla ihtibaren ayt matematik fizik kimyaya da başlamayı düşünyorum,,,o yüzden şu anda kimyada mole kadar matematiktede fonksiyonları aytye geçmeden önce bakacağım
tyt kimyam hiç bir zaman iyi olduğunu hatırlamıyorum,,,fakat önemli değil,,,yetiştireceğim,,,
bu gün daha iyi olabilirdi,,,, mide problemlerim beni yarı yolda bırakıyor,,,
ben bunu başaracağıma inanıyorum, inanmaya devam edeceğim
eğer tavisye/önerileriniz varsa cevap yazin,,,,gözlerim açık okuyor olacağım
-allforemi
3/176
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allforemi -- 17 Aralık 2023; 13:55:40 >
-
saat bunu yazarken şu anda 2.52,,,
beyin sisi gene ağır basmaya başladı,,,,genel olarak stresli takılıyorum,,,,
nefes alırken kalbim ağrıyor,,,kafam başka yerlere gidiyor,,,
fakat her şeyin sonuç vereceğine inanıyorum meleğim,,,
sen beni yukarıdan izliyormusun,,,,
sabah gene dershaneye gittim,,,,
programi çok dandik olduğu için bana sıkıntı yaratmıyor diyemem,,,,
fakat 12de eve vardim,,,, toplamda 7.30 saat bakabildim,,,,
düne göre +20 dk fazla,,,,fakat ben 8 saati hedefliyordum,,,
yarın ulaşmaya çabalayacağım
bu gün uzun süreden sonra tyt kimyada iyonik bileşik+kimyasal bağlara baktım,,,
soru çözerken yanlışlarım çıktığı oldu fakat bunlar genellikle zamanla düzeliyor,,,üstünden aşırı geçmedim,,
matematikten fonksiyon 4 işlem olan yere kadar ilerledim,,,
soruları genel olarak anladım anlıyorum,,
paragraf olarakta standart 30dk/23d 7y,,,
o kadar iyi değil,,,,
ayt biyolojide solunum bitti?,,, yarın kesinlikle üstünden geçmem lazim,,,, ayt biyolojiyi anlayabildiğim için en sona koymayı tercih ettim diğer tyt dersleri için,,,,,
ben bu ilerlemeyle tyt konularını 1,5 ayda bitirebileceğimi düşünüyorum,,,
motivasyonum kısa süreli olmadığına eminim,,kalbimin durmamasının tek bir sebebi var,,, benim yaşam sebebim için,,,,
internetde geçen kısa süremde karşıma çıkan içeriğin benim sinirlerimi bozduğu doğrudur,,,karşıma düşüyor adam 12 saat çalıştı,,,, günde 28 saatmi var?
bu gün güzel bir gündü,,, yarın 8 ya da 9 saate çıkmayı düşünyorum,,
çok istiyorum,,,
-allforemi
4/176
-
saat 3.22,,,,,
uyku tutmasa keşke,,,, umarım paranoyak olurum böylece uyumama gerek kalmaz
günün bu saatlerine gelince günde 2 kere konuştuğum insanların hocaların sesleri hep kafamda canlanıyor,,,
ben bunu istemiyorum sadece hedefime odaklı kalmak istiyorum,,,,
bu gün tyt biyo hücre + tyt fizik manyetizmaya kadar baktım,,, iyidi genel olarak,,,
paragraf 30dk/27d 1 y bu sefer güzel :p
ayt biyolojide solunuma bi tur daha baktım şu ana kadar en zorlanığım sistem olabilir
bu gün toplamda 6.46dk evde 65 dk okulda baktım önceki saati geçtim,,,ama ben memnun değilim
aklım ne kadar sadece senin hakkında olsada,,
seni anlatacak kelimelerim yetmiyor,,,
bebeğim çık benim aklımdan,,,
senin sevgin beni yavaşça delirtiyor,,,,,
5/176
-allforemi
-
bu gün anlatacak çok şeyim yok,
1 saat,
yarin 10 saatle yazıyor olacağım
güzellik ben sana kaba olamam,
öyle olmamı istesen bile,
güzellik bana geri dön,
biz birbirimizin değilmiyiz?
6/176
-allforemi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allforemi -- 20 Aralık 2023; 0:40:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
başarılar
-
bu gün ayt olduk 19 net toplamda 40 dk harcadım sınava
ayt bio 10d 3y (11d2y olacaktı arkadaşın tekinden doğru yaptığım soruyu yanlış
sözümü tutmadım
son 170 günde böyle şeyler yaşanmıyacak
8 saatin altına düşersem 🪒🪒 :pp
diyeceklerim bu kadar
7/176
-allforemi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bir süre yazamacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X