Yks ye 1 aydan az kalmışken çalışmaya başlamak

-
-
290 obp ile giriyorum beyler 300 puan yapabilme ihtimalim nedir😅 bilgisayar programcılığı istiyorum, yazılımdan iyi anlarım sadece bu lanet dersleri çalışamadım 1 yıldır mezun olmama rağmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50 net yapılır hocam ama sadece deneme çözmekle olmaz, dil bilgisi kolay ve sağlam paragrafla 35 net çıkartılır zaten.
-
Evet dil bilgisine çalışmam gerektiğini fark ettim, denemelerde temel birkaç bilmem gereken bilgilerle ilgili konuları ayırırım zaten. Paragrafıda kitap alışkanlığım destekler biraz, hız çalışmaları yapmak gerek.
Hızlanmak için her gün 30 dakika boyunca paragraf çözülebilir sınava kadar o 30 dakikaya ne kadar fazla/doğru soru sığdırsan o kadar işine gelir
-
Tesekkürler hocam, zaten gideceğim alan bisi ifade etmiyor yine derslerden ayrı bireysel çalışmam gerekiyor sektöre girebilmek için. Ailesiz hayat daha mantıklı bir yolda gider bence..
Calismayacaksin, kendin de biliyosun
Dostum kendi alanımda çalışıyorum zaten buda son dk sınav korkusu, herkesi çalıştırır. Önemli olan bu his gelmeden uzun vadeli olarak geleceğine göre birseyleri yapabilmek. Eh ben beceremedim.
1 gün kala çalışmak ya da 1 hafta kala çalışmak hiç çalışmamaktan iyidir zaten hocam takılmayın o kadar siz bu kalan süreçte rasyonel olarak en çok nereden kazanırsınız kafanızı oraya verin bozuntuya vermenin bir getirisi yok.
-
Kendi sınav senem aklıma geldi
Çok oluyor mu sınava gireli, nasıl geçmişti?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X