|
Bildirim
|
Benim de 3.girişim teyzem sürekli bir yer yaz git görümcemin kızı adalet okudu çalıştığı yerde yükseldi falan diyip milleti örnek gösteriyodu. Başka bi akrabam da boşuna sınava hazırlanma yeter bu kadar git kasiyer ol en azından para kazanmaya başlarsın demişti
![]() |
Allah sabır versin kardeşim,okurken cinnet geçirdim
|
Ben de mezuna kaldım bana da nenem bari git hemşirelik oku falan diyodu köylüler oğlum işte vizyon yok bişey yok trilyoner de olsan devlet memuru olmadın mı bunların gözünde sıfırsın
|
4.2k sıralamama halam "çuvalladı" demiş... bende potansiyel varmis zart zurt harbi yasanmiyor bu boomerlarla yav. Annem babam karismiyor bu kadar yetti be kardes. Ayrica bugun ziyarete gelen akrabalar endustri bitik issiz kalirsin dediler tam giderlerken, ayakkabilarini giyerken dedi son dakka golu yedik aw. Itfaiyede calisiyomus onun zamaninda derece yapip endustriye giren arkadasi.
|
Müyendisler hep işsiz be yeğenim. Tıp oğu yeğenim.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onta -- 31 Temmuz 2020; 18:13:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 6 Nisan 2021; 22:39:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|