Şimdi Ara

YKS ve AKRABA TERÖRÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite sınavı hakkında yaşadığınız akraba terörü hikayelerinizi anlatır mısınız? Yalnız olmadığımı bilmek istiyorum bu konuda.

Benim akrabalarım ameliyat olduğum zaman aramaz, ev aldığımızda gelmez, yıllarca beni arayıp sormaz ama YKS zamanı telefon yağmuruna tutarlar. Bu üçüncü girişim, bu sefer iyi bir yeri kazandım. Öğrendiler, yaydılar ve tebrik için aramıyorlar. Geçen sene çok hoşlarına gitmişti yapamayınca ama. MF 19k sıralamama “Neyse açık öğretim okur o da. Yapacak bir şey yok.” demişlerdi geçen sene :D. Bir de kararı bana bırakan aileme baskı yapmışlardı bana zorla tercih yaptırmak için.

• Benim de 3.girişim teyzem sürekli bir yer yaz git görümcemin kızı adalet okudu çalıştığı yerde yükseldi falan diyip milleti örnek gösteriyodu. Başka bi akrabam da boşuna sınava hazırlanma yeter bu kadar git kasiyer ol en azından para kazanmaya başlarsın demişti Sanki baraj altı kalmışım aw şimdi de herkes sınav nasıl geçti diye soruyor küfretmemek için zor duruyorum.
    4.2k sıralamama halam "çuvalladı" demiş... bende potansiyel varmis zart zurt harbi yasanmiyor bu boomerlarla yav. Annem babam karismiyor bu kadar yetti be kardes. Ayrica bugun ziyarete gelen akrabalar endustri bitik issiz kalirsin dediler tam giderlerken, ayakkabilarini giyerken dedi son dakka golu yedik aw. Itfaiyede calisiyomus onun zamaninda derece yapip endustriye giren arkadasi.
  • Benim de 3.girişim teyzem sürekli bir yer yaz git görümcemin kızı adalet okudu çalıştığı yerde yükseldi falan diyip milleti örnek gösteriyodu. Başka bi akrabam da boşuna sınava hazırlanma yeter bu kadar git kasiyer ol en azından para kazanmaya başlarsın demişti Sanki baraj altı kalmışım aw şimdi de herkes sınav nasıl geçti diye soruyor küfretmemek için zor duruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akrabalar tercih yaz git,1 senen daha boşa gidecek vs sürekli bunu diyorlar.ailem anlayışlı en azından gerçekten istiyorsan kal diyorlar.

• Ben de mezuna kaldım bana da nenem bari git hemşirelik oku falan diyodu köylüler oğlum işte vizyon yok bişey yok trilyoner de olsan devlet memuru olmadın mı bunların gözünde sıfırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4.2k sıralamama halam "çuvalladı" demiş... bende potansiyel varmis zart zurt harbi yasanmiyor bu boomerlarla yav. Annem babam karismiyor bu kadar yetti be kardes. Ayrica bugun ziyarete gelen akrabalar endustri bitik issiz kalirsin dediler tam giderlerken, ayakkabilarini giyerken dedi son dakka golu yedik aw. Itfaiyede calisiyomus onun zamaninda derece yapip endustriye giren arkadasi.

• Dilangyllenhaal D kullanıcısına yanıt
    Allah sabır versin kardeşim,okurken cinnet geçirdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim durum biraz daha farklı ea da fena bir sıralama yapmadım ama kendimi tam yansıtamadığımı düşündüğüm için bir sene daha hazırlanmayı düşünüyorum. Beni gitmeye ikna etmeye çalışıyorlar. Hem de bayram olduğundan evdeyiz hep beraber çok yönlü taarruz yiyorum :)Okul müdürü bile 10 dk telefonda beni ikna etmeye çalıştı. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ;()

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onta -- 31 Temmuz 2020; 18:13:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bahtuveyn kullanıcısına yanıt
    Yasarken cinnet gecirmedigime dua ediyorum ben de napayim iste,,,

• morarmışlardır umarım
  • akrabala4 arkadaşlar mahalle bakkaliniz bile sizinle dalga geçmeye aday cok ciddiyim bir komşumuz cok diktiri boktan bir yerde işletme okuyor 1 yilda uzatti hocam susuyorum sadece internette bir foto var 0 18 mat fotosu bana atiyor bu senmisin diye yaninda gulen emeoji falan goruldu attim akrabalara da resti çektim hic biri bir sey demiyor şuan cekin resti susun bi eq diyin

• Müyendisler hep işsiz be yeğenim. Tıp oğu yeğenim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dıp yaz yeğenim dohturlar raat oluyor ...

• Dilangyllenhaal D kullanıcısına yanıt
    4,2k çuvalladı mı? Endüstri mi bitik?? Bu insanlar kafayı yemiş. Allah sabır versin.
  • Mezuna kaldığımda gittiğim dershanenin parasına bile laf eden sınav ve açıklanma sürecinde sürekli arayıp tabiri caizse taciz eden akrabalar başarılı olduğum bu yıl aradığım zaman telefonlarına bakmadılar bile konuşunca da sesleri cenaze evinden geliyor gibiydi :)

• LucqaD L kullanıcısına yanıt
    bu basbayagi hadsizlik olmus. iyi yapmissiniz.

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 6 Nisan 2021; 22:39:55 >
  • Geçen sene teyzemin biri mezuna kaldığımı duyunca "Mezuna kaldığına pişman olacaksın, o puanı arayacaksın" minvalinde konuştu, görürüz dedim. 84'ten 35'e çektim, çok iyi olmasa da kesinlikle pişman olmadım. Şimdi de diyor ki "Herkes bilgisayar seçiyor", az önce babam 3 tercih mi yapıcan dedi,açıkta kalırsın falan dedi bu atlıyor "İşsiz kalırsa, açıkta kalırsa görür" diyor. Dedim ne işsizliğinden bahsediyorsun 35 bin yaptım ben 200 - 300 bin değil dedim. Kendi kızı, kuzenim ücretli arel üni mimarlıktan mezun bu sene, bir diğer kuzenim doğuş ücretli endüstri mühendisliğinde, ikisine de böyle konuşulduğunu duymadık. Biz de tebrik etmek dışında bir şey yapmadık zamanında. Ne bu gıcıklık anlamıyorum ben.

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Arel ve Doğuş :D. Kendi kızı sınava girdiyse sıralamalardan da haberdardır, 35binin değerini biliyordur. Çok garip cidden yakınların bile kötü niyet besleyebiliyor, sokaktan geçen adam bu kadar yapmaz. Bariz kıskançlık bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.