Bildirim
YKS SORULARI ÇALINDI !!!! GERÇEK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
UPUP -
Soruları hatırlayan var mı ? -
Viskozite sorusunda benim kitapçıkta 1 ve 2.öncülde de metanol diyordu aw beleş soruyu yanlış mı yaptım şimdi -
upup -
Niye kimse bir şey yazmıyor ? sorular çalınmış aq emekler gg -
yeni mi uyandın hocam saat 16-17 gibi konuştuk bu mevzuyu -
5 saat oldu aq -
Yeni gördüm ben. -
mal mısın olm sınavda çekmiş adam kunduza atmış kitapçık numarası gözüküyor iptal olcak sınavı bitcek
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
her sene böyle şeyler oluyor aklım fikrim almıyor açıkçası.öğrenciler üzerinden büyük oyunlar dönüyor gerçekten çok yazık bu kadar öğrenciye :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunda bir şey yok. Sınavı iptal olacak zaten. +2 yıl men edilecek. Sadece bunla sınırlıysa tabii. -
Normal şartlarda sınavın ülke geneli iptal olması gerekiyor. Ama burada tüm Türkiye'nin kopya çektiği anlaşılsa bile iptal edileceğini sanmıyorum :'(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çalmak farklı bir şey kardeşim. kim olduğu çok rahat bulunur bu kişinin.
Yalnız asil mesele o telefonu nasıl soktuğu. Küpeye bile laf ediyorlar sonuçta.quote:
Orijinalden alıntı: zamandayolculuketmişadam
Bunda bir şey yok. Sınavı iptal olacak zaten. +2 yıl men edilecek. Sadece bunla sınırlıysa tabii.
Bunun daha akıllı versyonları da telefon sokup soruları çözdürtmüş müdür bilemeyiz. çok sağlam cesaret isteyen bir durum. deli cesareti lazım. 2 gözetmen varken nereye fotoğraf çekip soruyu çözdürüyorsunquote:
Orijinalden alıntı: FourthJuly
Yalnız asil mesele o telefonu nasıl soktuğu. Küpeye bile laf ediyorlar sonuçta.
Alıntıları Göster -
Hocaam 2 gözetmen de yok artık çoğu yerde. Onu bile sağlayamamış ÖSYM. PTT çalışanlarını getirmiş gözetmen yapmış, bu hata direkt sınavın iptalini gerektirir. Bu bilinen, binlerce böyle adam kopya çekmiştir bugün. Bir sınıfta gözetmen sonuç yönergesini okumayıp sınavı 30 Dk önce bitirmiş düşünebiliyor musun akıl tutulması resmen.quote:
Orijinalden alıntı: zamandayolculuketmişadam
Bunun daha akıllı versyonları da telefon sokup soruları çözdürtmüş müdür bilemeyiz. çok sağlam cesaret isteyen bir durum. deli cesareti lazım. 2 gözetmen varken nereye fotoğraf çekip soruyu çözdürüyorsun
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
orda gözetmenin görmemesi imkansız koca telefonu çıkarıp fotoğraf çekmek görülmeyecek bi şey değil muhtemelen gözetmenler de yardım etmiştir -
bizim burda da polisler gözetmendi 13.00 de sınav bitti 13.02 de adam kodluyodu hala bi şey denilmedi
En Beğenilen Yanıtlar

mal mısın olm sınavda çekmiş adam kunduza atmış kitapçık numarası gözüküyor iptal olcak sınavı bitcek
|
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X