Şimdi Ara

YKS SORULARI ÇALINDI !!!! GERÇEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YKS SORULARI ÇALINDI !!!! GERÇEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tam1Lesh -- 27 Haziran 2020; 21:26:13 >

• UPUP
  • Soruları hatırlayan var mı ?
  • Viskozite sorusunda benim kitapçıkta 1 ve 2.öncülde de metanol diyordu aw beleş soruyu yanlış mı yaptım şimdi
  • upup
  • Niye kimse bir şey yazmıyor ? sorular çalınmış aq emekler gg
  • yeni mi uyandın hocam saat 16-17 gibi konuştuk bu mevzuyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 saat oldu aq
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Yeni gördüm ben.
  • Tam1Lesh kullanıcısına yanıt
    mal mısın olm sınavda çekmiş adam kunduza atmış kitapçık numarası gözüküyor iptal olcak sınavı bitcek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • her sene böyle şeyler oluyor aklım fikrim almıyor açıkçası.öğrenciler üzerinden büyük oyunlar dönüyor gerçekten çok yazık bu kadar öğrenciye :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunda bir şey yok. Sınavı iptal olacak zaten. +2 yıl men edilecek. Sadece bunla sınırlıysa tabii.
  • Normal şartlarda sınavın ülke geneli iptal olması gerekiyor. Ama burada tüm Türkiye'nin kopya çektiği anlaşılsa bile iptal edileceğini sanmıyorum :'(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalmak farklı bir şey kardeşim. kim olduğu çok rahat bulunur bu kişinin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zamandayolculuketmişadam

Bunda bir şey yok. Sınavı iptal olacak zaten. +2 yıl men edilecek. Sadece bunla sınırlıysa tabii.
    Yalnız asil mesele o telefonu nasıl soktuğu. Küpeye bile laf ediyorlar sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: FourthJuly

Yalnız asil mesele o telefonu nasıl soktuğu. Küpeye bile laf ediyorlar sonuçta.

Alıntıları Göster
    Bunun daha akıllı versyonları da telefon sokup soruları çözdürtmüş müdür bilemeyiz. çok sağlam cesaret isteyen bir durum. deli cesareti lazım. 2 gözetmen varken nereye fotoğraf çekip soruyu çözdürüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamandayolculuketmişadam

Bunun daha akıllı versyonları da telefon sokup soruları çözdürtmüş müdür bilemeyiz. çok sağlam cesaret isteyen bir durum. deli cesareti lazım. 2 gözetmen varken nereye fotoğraf çekip soruyu çözdürüyorsun

Alıntıları Göster
    Hocaam 2 gözetmen de yok artık çoğu yerde. Onu bile sağlayamamış ÖSYM. PTT çalışanlarını getirmiş gözetmen yapmış, bu hata direkt sınavın iptalini gerektirir. Bu bilinen, binlerce böyle adam kopya çekmiştir bugün. Bir sınıfta gözetmen sonuç yönergesini okumayıp sınavı 30 Dk önce bitirmiş düşünebiliyor musun akıl tutulması resmen.

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    orda gözetmenin görmemesi imkansız koca telefonu çıkarıp fotoğraf çekmek görülmeyecek bi şey değil muhtemelen gözetmenler de yardım etmiştir
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt
    bizim burda da polisler gözetmendi 13.00 de sınav bitti 13.02 de adam kodluyodu hala bi şey denilmedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.