Şimdi Ara

Yks sayısal 284.sü Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
21
Favori
7.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Dh ailesi .Geçen 1 seneden beri guest olarak forumdan epey yararlandım şimdi ben yardım edebilirsem sevinirim.

Her türlü sorunuzu cevaplamaya çalışacağım buradan veya instadan yazarsanız sevinirim.(@mustafaocaakk)Yks sayısal 284.sü Tavsiye

• Ayrıntılara takilacagina bütüne baksana. Oradaki kastım 200. Olmuş inanılmaz gayret göstermiş bir kişinin zerre hatalarını öğrenip ders çıkarmak. Ona neden AYT de bir yanlışın var deyince belki gözden kaçırdım diyecek belki o konuyu unutmuştum daha çok bakmalıydım diyecek.

Gören de sanacak adamın başarısını çekememişim hata arıyorum. Altı üstü merakımı gidermek için soru sordum.
  • diploma notu bu sene niye bu kadar geriye atıyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayda reis bu sene MFL'den en iyi yapan kim üst dönemden?
  • Diploma notunuz bu kadar iyiyse 4 senedir çok sıkı çalışmışsınız demektir. Sınava yeni hazırlanmaya başlayana, mezunlara falan ne tür tavsiye verebilirsiniz onların sizin gibi bir sıkı çalışma tarihi yok çünkü
  • Burtazan kullanıcısına yanıt
    Oda arkadaşım var 179 yaptı
  • cooperçifti C kullanıcısına yanıt
    Valla bindik bir alamete hocam son senemde FBK'ya geçtim inşallah yaparım en azından MFL'den daha mutlu olucam
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben 9 10 fen konularını 12 de hallettim sadece matematiğe çalıştım onun faydası olmuştu .
    İlk tyt denememde 20 türkçe neti zor çıkarmıştım herhalde. Türkçe için limit sb ve hız ve renk in faydası olmuştu bana günlük 30 dk çalışınca 1 ayda çok büyük fark ediyor onun yanında 1 tyt mat sb çözmüştüm yayını çok önemli değil sadece bunu günlük rutin yapmıştım çok faydalı olmuştu bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hayırlısı olsun başarılı olursun umarım :)
  • gigied G kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum vallaha
    Mfl, manisa fen mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooperçifti

Hocam bilmiyorum vallaha
    Hocam simdi ben kaftan ilerliyorum tyt mat adina fakat Şuan kafta hala 6. Konudayim kitap 12 konu ve biz agustos ayindayiz. Ayriyeten bunun daha kaf 2 kaf 3 seriside var. Ben daha kaf 1 deyim. Ayriyeten fen derslerindende altyapim var fakat 2 sene once gormusum hepsini. Unuttum çogunu diyebilirim. Fende de konu calismadim daha.
    Sizce cok mu gec kalmidim diger arkadaslara veya normal birine gore hocam ya cok mu kotu durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarginalEngineer kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    İlk başladığımda ben çok kötü durumdaydım işin kötü tarafı bunun farkında da değildim bence sen stres yapma çünkü az çok kendinin farkındasın .
    Tyt için çözmeyi ve pratiği bırakma sabır işi bence bu tyt :d matematikte çöze çöze çok iyi yapacaksın . Fen için ben de aynı durumdaydım konuları teker teker ilerle hatırlarsın . Çalıştığın konunun hemen testini çözmen faydalı olur klişe biraz ama öyle
    kaç netle başladınız?

Yani durumum okadar kotu degil mi hocam?

Ayriyeten yapilirmi yani?

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Denemen gerek istedikten sonra yaparsın
  • sütursatır S kullanıcısına yanıt
    Hocam baya kötü olduğunu hatırlıyorum kaç netti gerçekten hatırlamıyorum ama 30 kişilik sınıfta en sonlardaydım
  • Hocam Ayt için memnun kaldığınız yayınlar nelerdi? Bide ben Ayt matematiğe basladim şu an yariladim sayilir sizce devam edeyim mi (unutma ve sıkılma sorunu olur mu) ve yıl içinde Ayt Matta nasıl ilerleyeyim.

• TYT Fizik ve Biyoloji'ye nasıl nereden çalıştınız ve hangi kaynakları çözdünüz?

• OneThousandAli kullanıcısına yanıt
    Bence kendini sınırlandırma ilerle. 3 4 5, fen bilimleri ,sonuç derece ,acil bunlar çok işime yaramıştı benim.
    Sene içinde denemelerle bir şekilde aklında kalıyor unutursan zaten yanlış yapıyorsun :D sonra tekrarlayınca daha iyi oturuyor unuturum diye durma
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.