Şimdi Ara

YKS'NİN DOYUM NOKTASINA ULAŞMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene okulların virüsten dolayı kapanması, sınavın ertelenmesi nedeniyle insanların sadece evde durması ve kısıtlama kesinlikle tekrardan yığılmayı getirecek.
    Bu forumda hep "100 tyt 70 ayt 20k olacak yeağ,yığılma olacak,kötü lise,herkes çalışıyor abiğğ" tarzında takılsam da çoktandır aktif olmuyordum, başlık troll değildir.

1.İddia
    Artık mezuniyet balosunun 12'ler için geçerli olmayışı, okul kültüründe empoze edilmiş rekabet olayı ile 12'ler daha çok hırslandı. Şubat ayı tam bir rehavet havasıydı mezunlar için ve uzayan tatil ile daha erken silkelenecekler.
    İntegral,modern fiziğin kalkmasını buraya yazmıyorum bile. Müfredat çok daraldı ve artık bütün konulardan sorulacak gibi sorular.. Çok zor sorma gibi bir eğilime gitmeyeceklerdir, sınav türkiye çapında.
    2.Iddia

Mezuna kalmanın artık çok kolaylaşması, youtubeda bekir avşar gibi youtuberların başarı hikayesi gibi videolarında "XXX bin sıralamadan X'e çekme" manipülasyon yapılması.. belki inanmayacaksınız ama mezuna kalma meselesi kolektif bir reklam psikolojisi, kitap sattırmak için bir neden.
    Bu empoze ile mezuna kalma olayı ve sıralama çekme muhabbeti ile inanılmaz bir mezun yığılımı var.
    Alt profilli bir sayısal öğrencisi bile 2 senede kabataslak örneğin 80 ayt sorusunda 20-25 netlere ulaşabiliyor. Sayı doğrusu artık 0 netten değil, neredeyse 20-25 bandından açılıyor. ( Sayısalcı için konuşuyoruz,gerçek sayısalcı)

3.İddia
    O kadar çok kaliteli içerikler var ki, adamlar çok iyi yapıyor. Youtubeda bundan 3 sene öncesine kadar bile içerik yoktu, YGS-LYS'ye hazırlananlar bile tam olarak youtubedan yararlanamadı. Bütün soru tipleri youtube'da var artık.
    Ben 2021 öğrencisiyim, üst lisedeki arkadaşlarım tytde 100 bandına sabitlemiş durumda,iyi okullardaki arkadaşlar karantina döneminde 11'i bitirdiklerini söylüyor. Azımsanacak bir rakam değil.
    Burjuvazi yani başka bir deyişle üst sınıf artık istediği kadar ders alabiliyorken orta sınıf bile o seviyeye geldi, eskiden özel derslerin fiyatı çok pahalıydı fakat şuan piyasada rekabet olduğundan dolayı çok ucuz fiyatlara ders alabiliyorsunuz..

Çözüm olarak sınav soruları kesinlikle çoğaltılmalı ve sosyal gibi dersleri tytde daha fazla sormaları gerekli. Analitikten çok sözel testlere de girmeli herkes tyt adına.
    Fen,matematik soruları aynı seviyede ama daha kısıtlı sürede çözülmeli BENCE.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben şöyle düşünüyorum: Bu forumda sınavın veya sıralamaların nasıl geleceğini söyleyenler duygularıyla sonuca ulaşıyor aslında. Ondan sonra da mantıklı mantıksız sebepler sıralıyor. Normalde sebepten sonuca gidilir, burada sonuçtan sebebe gidiliyor.

yığılma olacak, çünkü mezuniyet balosu iptal edildi. Hocam mezuniyet balosu yüzünden çalışmayacak insan varsa zaten normalde de çalışmıyordur. Ne alaka Mezuniyet balosuyla sınav?
  • sen 15 gün sonra gel bakayım buraya canının korkusundan sınav mı düşüneceksin ?
  • siz bu tatili tatil mi sanıyorsunuz awk ben onu anlamadım millet canıyla uğraşıyor psikolojiler bozuldu siz ne diyorsunuz be

• Reis boş yapmışın zaten kongre kurul toplanıp her şeyi detaylı bir şekilde konuşup kararlaştırıyorlar senin o dediğin çoğu şey uçuk örnekler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben şöyle düşünüyorum: Bu forumda sınavın veya sıralamaların nasıl geleceğini söyleyenler duygularıyla sonuca ulaşıyor aslında. Ondan sonra da mantıklı mantıksız sebepler sıralıyor. Normalde sebepten sonuca gidilir, burada sonuçtan sebebe gidiliyor.

yığılma olacak, çünkü mezuniyet balosu iptal edildi. Hocam mezuniyet balosu yüzünden çalışmayacak insan varsa zaten normalde de çalışmıyordur. Ne alaka Mezuniyet balosuyla sınav?

• ciddi misin sen, duyarcılık mı yapıyorsun?
    kapan evine al tedbirini yıka ellerini gir içeriye. sabah akşam aynı muhabbeti mi yapalım?
    hepimiz kendimizi kurtarmaya bakmalıyız, dünya değişiyor ve muhtemelen yeni ekonomik yaptırımlar olacak.
    pandeminin büyük olduğu biliyorum, ölenlere de üzülüyorum ama mücadele biz kaybedince biter.

• Ösym adamakıllı sınav hazırlamadığı sürece söz konusu yığılma hep olur/olabilir. Yok konular kalktı yok sınav ertelendi millet rehavetten kurtuldu. Bırakın arkadaşlar şu bahaneleri. Adamlar öyle sorular hazırlar ki 10 milyon girse dahi hak eden hak ettiği yeri kazanır. Bu sene de 2015 gibi zor türkçe yaparlar her şey yerli yerine oturur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11 rakam değil kardeşim

• up

• Benim iddiamda şöyle konular azaltıldı bence ösym gayet zor ve seçici sorular soracak polinomdan,olasilıktan,trigodan vb..
    Şimdi şöyle düşünün adam ltiyi çok iyi biliyordu ama olasılığı kötüydü yani adam o kalkan 10 sorudan 8ini yapıyordu ee ne oldu osym şimdi o 10 soruyu gayet zorlayıcı olasılık polinom geometri sordu geo ve adam 10 sorudan 5 yaptı işte dökülen daha fazla olacak bide tytnin önemi de çok artti tytyi boş bırakmayın tyt çok nankördür.

• sınav sonbahara ertelenecek

sene basından beri inekleyenler yazın havlu atacak dayanamayıp ve zirve bize kalacak
  • up

• up

• Troll falan derler şimdi konuya ama bazı acı gerçekler ortada.her sene daha kötü geliyor sıralamalar herkes farkında ama artık herhalde düşünmek istemiyolar bu durumları haklılar da elden bir şey gelmiyor tek şey çalışmak daha çalışmak ...

• Çok doğru bir yorum yapmış arkadaşımız. @Evergarden1460

Bunun üstüne de zaten pek bir şey demeye gerek yok.
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Hocam senin deneme konusunu bulamadım da acil yeni bir deneme çıkarıyor istersen uplayabilirsin kapağını vs paylaştılar adı rönesans

• Benden daha iyi yapan bir arkadaş vardı tek tek yayınları aramıştı onun açması daha mantıklı olur :) ona etiket atarsanız daha iyi olur. Teşekkürler.
  • Karamba sal artik şu forumu yoruyosun adamı ya.

• ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    engel at kanka o zaman.

• Bence bu sene çok fazla mezuna kalacak insan olacak. Bu sene gittik gittik yoksa seneye daha zorlu olacak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.