Şimdi Ara

YKS mi? İş koşturmaya devam mı? Zifiri karanlık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç istemediğim bir aöf bölümde okuyordum ve bıraktım.
    Dönem dönem garson komi imalat ve amelelik işleri yaptım ve artık ofis ortamında olmak istiyorum. Muhasebe, mali müşavir gibi alanlarda yetiştirilmek üzere girmek istiyorum ama denk getiremedim bir türlü.

Aile evinde kalıyorum yaş 21 olacak. Ailem tekrar uni sınavına girmemi desteklemiyor, zaman kaybı olduğunu düşünüyorlar, bir an önce sabit bir işe girip sabit maaş kazanmam gerektiğini söylüyorlar. Zaten durumumuz pek iyi değil...

Askerden de yeni geldim, hiçbir vasfim yok, aslında iş yerlerinin istediği iletişim becerileri, bilgisayar becerileri ve çalışma düzeni vs gibi konularda çok iyiyimdir dikkat ederim... Ama nereye cv bıraksam dönüşü olmuyor. Sebebi uni mezunu olmamam ve iş deneyimim olmaması.

Allahım delircem... Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.

illa jigilo mu olalim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Çok istesem de orduya gireyim desem ne zaman alım olacağı belli olmadığı için diğer planlarımı da ayarlayamıyorum

• Ofis işi istiyorsan üniversiteye gireceksin. Başka oluru yok o işin. Gir üniye oku o arada da çalış. Çoğu kişi yapıyor sen de yaparsın.

Veya sanslıysan fabrikada işçi başlayacaksın pozisyon bulursan kayacaksın ofis işine.

• vermithorr V kullanıcısına yanıt
    Ama rakiplerim günde 1000 soru çözen manyaklar. Ben nasıl tıp, mühendislik vs kazanırım hem çalışıp hem ders yaparken?

• Askerden döndüğüm güne lanet olsun keşke kalsaydım aklıma tüküreyim

• Ofis işi için illa mühendis olman gerekmiyor. İşletme de okuyabilirsin. İktisat vs...

Şuanda zaten biraz kafan çalışıyorsa kazanırsın bir yeri. Kaç binlik kontenjan açık. Her yerde üniversite var kardeşim.

• ünv diploması farketmiyo çok takılma ona, lafta bahane söylenen şeyler onlar. hayatımda diploma hiç lazım olmadı, form doldururken falan mezuniyet kısmına lisans yazıyosun o kadar. Bir işlevi yok :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • woxow kullanıcısına yanıt
    Ne iş yapıyorsunuz hocam?

• sanayide dükkan aç boş kalmazsın

• MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle sanayiye girecem zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.