Şuan yolculuk esnasında olduğum için kağıt kalem yok elimde olduğu zamanda bu işi yapasım gelmiyor şuan heveslenmişken aradan çıkartmak istedim. Sizinde bazı kısımları işinize yarayabilir. KİMYA (nefret ederim) /TYT/ Atom periyodik Kimyasal türler arası etkileşim kanunlar - hesaplamalar abt /AYT/ organik çöz 2-3 haftada 1 tekrar testleri (sona bırakmamak lazım) zaten biliyorsun en son çalıştığın konular en başta daha çok aklında kalır Ayaz. sıvı çözeltiler gazlar denge enerji akm elektrok ! ( 345-Aydın-PALME) GEOMETRİ (mezuna kalma sebebi yemin ederim hayatımda bu kadar berbat bir ders görmedim) üçgenler sırayla sonra geri kalanlar seri günlük 30-30 hallet (routine) (prb gibi) ! (En basit kaynaktan başla git birey A al çöz) birey karekök metin . . . /FİZİK/ AYT özel ders defterindeki bölümlere göre ilerle ! kaynak bak karar vermedim tyt kısmı denemelerle halledilir tyt fiz deneme bs karekök 🧮/AYT MATEMATİK/ 🧮 not: türev İntegral biliyorsun sona atma ustalaşmak için başlayacağın kitaplardan haftada bir kaç test at. Başka konu çalışacaksan çözeceksen bile ör/ parabol çözeceksin parabol çöz + 2 test türev +2 test İntegral ekle.
NOT= BS bitti Karekök Ayt SB 345 (tekrar alıp çözebilirsin) Apotemi fasikülleri (son aylara asla asla asla bırakma özellikle trigonometri fasikülünü 1 kitaptan çözdükten sonra hemen apotemi geç ya da apotemiden önce başka fasikül çöz apotemi öyle geç ayaz) Acil Ayt
/BİYOLOJİ/
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Arkadaşlar sınava 1 ay var ama hedefi belli olan yüksek olan kişiler kazanıp kazanamayacağını anlar aileler baskı kurabilir ki bizimkiler beni şutlamaya kararlı (okuyan işsiz olmaktansa mezuna kalmayı tercih ederim) siz siz olun hayallerinizden hedeflerinizden asla asla vazgeçmeyin ülke kötüye gidiyormuş bilmem ne oluyormuş her gün mutsuz uyanıp mutsuz yatmaktansa bir kaç yıl ağlayarak stresli bir şekilde mezun ve hayalleri olan bi öğrenci olarak yatmayı kalkmayı tercih ederim. kulaklarımızı kötü şeylere tıkıyoruz çalışmaya devam ediyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim